icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

su_san
17. feb 2012

@zuzanka9999 aspoň si oddýchneš doma troška od práce, veď si spomínala, že ju máš moc stresujúcu, tak sa aspoň môže baby uhniezďovať 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@vavenecka znie to dobre,,ale rozmyslam aj ja nad femibionom..aaaale pockam do buduceho tyzdna..v pondelok chcem ist k ujovi dr. na ten profil..som zvedava co mi povie..

vavenecka
17. feb 2012

@mata_ba ja som si povedala,že ho skúsim-teda ten femibion,je to síce len na 30 dní,ale môže sa aj keď si tehu,takže nemusím sa obmedzovať ako pri femigarde 🙂 juj,budem držať palce,nech dobre vyjde 😉

mata_ba
17. feb 2012

@vavenecka dakujeeem...hadam bude vsetko ok...resp.ak bude daco zle,nech je to len nedostatok vitaminkov...

vavenecka
17. feb 2012

@mata_ba ale určite bude,treba veriť 😉

nancycka
17. feb 2012

@jaruska118 vies, ze sa to aj mne stava? idem sa sprchovat a zistim, ze ma troska bieleho na bradavke, najprv som si myslela, ze je to po vysadeni hak normalne - rozhadzane hormony a tak, ale uz presli tri mesiace....tiez sa na to chcem opytat doktora, tiez sa mi nedari otehotniet, nebude to mat nieco s hyperprolaktinemiou? vraj vtedy su problemy otehotniet a objavi sa biely vytok z bradaviek.....asi si dam napisat nejake odbery, pretoze sa mi to nezda, ja mam aj stitku rozhadzanu, tak ktovie...baby neviete o tom nieco? inak vas vsetky velmi velmi pozdravujem, moc nepisem, ale stale vas citam 🙂

zuzanka9999
17. feb 2012

@mata_ba dakujem, no neviem akurat sme vystihli plodne dni presne na den, tak uvidime, ja dufam ze ano, lebo uz si zacinam mysliet ze nikdy neotehotniem:(

mata_ba
17. feb 2012

@vavenecka tak zatial som sa nad tym nezamyslala a verim,z ebudem ok 🙂

zuzanka9999
17. feb 2012

@vavenecka este ze existuej internet, vdaka bohu, dnes idem vecer na dve hodky mimo domu tak snad neposlu kontrolu, potrebujem si ist vybrat uz obrucky o dva mesiace je uz svadba

mata_ba
17. feb 2012

@zuzanka9999 aaale hore hlavu 😉 drzim palce,aby to vyslooo 🙂

vavenecka
17. feb 2012

@zuzanka9999 no to hej,čo by sme bez netu robili 😀 a snáď už večer sa nikomu nebude chcieť chodiť a navyše,keď máš od dnes PN,tak to isto prvý deň nepôjdu 🙂 no už sa vám to kráti,je s tým veľa roboty,ale stojí to za to 🙂

zuzanka9999
17. feb 2012

@su_san 🙂)))))))))) to mas uplnu pravdu , sa aj tesim ze si oddychnem, to je jedina dobra vec na tom ze som PN, a este lepsie by bolo keby som bola tehu 🙂))))

zuzanka9999
17. feb 2012

@vavenecka od vcera som PN ale iba vcera poobede som to v praci oznamila. je vela vela roboty s tym a to nemam este ani nic doriesene.:(((((

mata_ba
17. feb 2012

baby..co je inak s @chorucka ?kde sa flaka???

fifitko25
17. feb 2012

baby ja vás dnes vôbec nestíham, hrozný pracovný piatok 😠 😠 😠 dúfam, že poobede dobehnem všetko, čo ste tu popísali, zatiaľ cmuq

fifitko25
17. feb 2012

@vavenecka a to si ferďa minula za tri týždne??? lebo ja mám dosť veľkú fľaštičku a vidím to aj na dlhšie užívanie 😀

jaruska118
17. feb 2012

@nancycka ja som tiez brala antiku ale uz daavno, a tiez mam v plane ist zas k lekarovi a ked mi odmietne vysetrenia tak to skusim cez vseobecnu lekarku a jeho vymenim.... 😠

mata_ba
17. feb 2012

@fifitko25 neboj sa zlatko,o nic neprichadzas 😀

meggy004
17. feb 2012

@lucecita takže ideme na to :o)))

nativanativa
17. feb 2012

@fifitko25 ahojko , bola som u vseobecnej lekarky , mame predsa anginu , dostali sme penicilin , ze to mozem uzivat
dnes takto 19DPO

meggy004
17. feb 2012

Ahojte baby,
práve mi "konečne" skončila mrcha...po vyvolávačke nie a nie skončiť... :( ale podľa všetkého by mali nastať plodné dni, tak uvidíme. Čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
17. feb 2012

@vavenecka cau micik... mne sa vsetko od rana serie, aj ta veternikova torta letela von okno,,, ☹

franzziska
17. feb 2012

@nativanativa jej krasny testik 🙂 aj vysledok aj material 😀 sa mi vseobecne pacia tieto vacsie testiky 🙂

mata_ba
17. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale nejeduj saaa...ja som 1 DC....

spula22
17. feb 2012

@nativanativa krasne ciarocky 😀
@mata_ba zla, zla mrchana ☹ naco prisla???
@fifitko25 ako milacik??? 😀

nativanativa
17. feb 2012

@spula22 kujemeeeeee 🙂

l_e_n_o_c_k_a
17. feb 2012

@mata_ba taka som narata, ze ma ide rozhodit ☹
tak nakoniec si mala pravdu... aja som pevne dufala, ze sa ti vajko uhniezduje... tak ideme odznova 😉

mata_ba
17. feb 2012

@spula22 no neviem ☹ od rana som bola uuuplne v pohodicke...a teraz mi zacina zla nalada ☹ ale tak hadam sa to este napravi 🙂 co ma ale nesmierne tesi,nemam dnes take hrozne bolesti ako mavam vacsinou 🙂 a oproti minulej mrche mi je super 🙂 mozno aj tabletocka pomohla..

@l_e_n_o_c_k_a a co ta tak nahnevalo??a hej,ideme odznova 🙂 varim alchemilku akurat 🙂

kikaneu
17. feb 2012

jááj dievčatá, ahojte 🙂 konečne je piatok, dočkala som sa....mala som nejaký únavný týždeň 😉

meggy004
17. feb 2012

@kikaneu súhlasím... 😉