Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 díky moja, tak hlavne nech to je pozitívne, berim všetko 😀 😀 😀
a pekne sa porozprávaj so šefkom lebo podľa zákona ti je povinný dať prácu ktorá je vhodná pre tehuľku
@purina12345 jej tak to by Ti pekne vyšlo, tzv. cupi-lupi 😀 davas mm Ešte vitamíny?
@purina12345 my ich máme naplánované skoro týždeň 🙂 takže slinky tiekli ešte vtedy 😉
baby ja som sa predchvilkou tak zlakla nemoze sa nic stat babatku ?
@fifitko25 ano..este vcera 🙂 mm prisiel za mnou a par minut mi klacal pri nohach..sme si to vysvetlili..a som mu povedala,ze si nech si nemysli,ze mu to len tak odpustim..ze cakam darcek 😀 tak ma vecer stiiiskal a urobil mi masaaaz...a aj dnes ma cely den mojkal..len ja uz doma a on este staaale v praci ☹
@kikaneu @purina12345 dievčatká ahojte...máte obe krásne grafy, jedna klesá pred ovu, druhá stúpa po ovu 😀 a ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita konečne som doma, z roboty rovno k našim a robili sme so segrou plnky na tortu a zdobili ju a bolí ma chrbát a nohy jak totok 😠 pijem alchemilku a kukám legendy popu, je tam Lucka Bíla, ja ju milujem 😉
ahojte všetky babuľky, už som tu...čo máme nové dneska?
ahojte lasky moje...jedna mate krajsi graf ako druha 🙂 mna caka nove meranie o takych 6 dni,kedze som dnes 1 DC ..ale co ma uuuuzasne potesilo,dnes som vobec nemala taky kriticky den a bolesti ako minule..teda brusko bolelo,ale nie tak ako minule...parada 🙂
@kikaneu bolo, bolo...som zaspala pri telke, keď som kukala kosti a potom vravím mm, že už idem do postele a že nič nebude, lebo som strááááááááášne unavená a bol nasratý 😀 ...lenže už sme aj zaspávali, ale akosi sme sa k sebe pritisli a zasa to bolo 😀 😀 😀 neuveriteľné 😅 ja neviem prečo stúpam, som zvedavá čo spraví teplota zajtra, hádam nebola včera ovu, šak nemám ani egg hlienik 😠 prečo vrčíš? stalo sa dačo v práci? dneska šupnite číslo a budeš mať zasa super náladu 😀
@kikaneu ja nemám ovu testy, ale asik by sa mi zišli teraz, lebo fakt neviem čo je to, ani minulý cyklus nebolo nejak extra toho egg hlienu a predtým v poho som ho mala dosť 😠 sekaj sekaj a isto dačo bude, aspoň raz, nenechaj ma v tomto samú 😀 my sme včera a zajtra po oslave u našich s troška alkoholu v krvi by som chcela tiež, ktovie či keď budú potvorky nabudené sa im nepôjde lepšie do ciela 😀 a aké napätie v práci?
BABY HELP - akurat so mna vysiel taky husty hnedkasty hlien - myslite ze to je spinenie alebo to moze byt nieco ine????? som 12DPO (26DC).. o nejake 2 dni by mala prist mrcha....
@red_kika moja neviem 😒 😒 môže to byť aj náznak mršky...ale prísť nemusí...a môžeš byť tehu..niekto aj slabšie zakrvaca..a je tehu 😉
@mattuliatko30 ale toto nieje krvacanie.. bolo to hnede
len tak pre info som si odmerala teplotu, aj ked viem ze nieje smerodatna...ale mam 37°C
@red_kika uvidíš...zajtra...ale nemusí to nič znamenať...na uhniezdenie je už podľa mňa neskoro...ale k tehu to môže smerovať....počkaj..a urob zajtra testík _🙂
@mattuliatko30 odmeram teplotu a uvidim
mam tu svokrovcov, tak neviem co budem robit ak by naozaj bol test pozitivny (ked bude preco vobec testovat)
@red_kika neboj moja..budeš sa len tešiť 🙂))) uvidíš...ak to bol náznak MS tak teplota klesne...a ak nie...bude stále hore 🙂))
@red_kika zajtra budeš moja múdrejšia.....ak to bude mrcha..isto sa už spustí..ak nie...teplota bude hore..a budeš istejšia..urobíš testík..a budeš vedieť 🙂))
@mata_ba ahojky....tak ako zvládaš 1DC?....ja som zvedavá zajtra na teplotu....lebo som už vyskočila..ale podľa mňa je to ešte skoro

@spula22 a ty si mu nevravela že si tehu? Lebo ak Áno, tak je to ozaj riadny somar 😠