icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
18. feb 2012

@kikaneu ahoj cicka...no aký bol večer? ja som ho mala spací pri telke 😀 😀 😀 graf mám takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita som klesla a poriadne, čiže mám pred ovulkou a začínam cítiť pravý vaječník 🙂

kikaneu
18. feb 2012

ahojte 🙂 ja mám také stavy dnes, akokeby mala mrcha prísť...nič ma síce nebolí, ale oblieva ma pot každú chvíľu, aj keď nič nerobím....čistá nechápačka 😕
dúfam, že vy sa máte lepšie 😉

kikaneu
18. feb 2012

@lucecita čau micka 🙂 tak už nie sme rovnaké, ty si klesla, ja som stúpla....aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a večer nič nebolo ako som predpokladala, manžel zaspal pri telke, ledva sa mi ho podarilo zobudiť, aby sa presunul do spálne....a ráno zas nič, tak tá maca asi nemá nejaké extra účinky na totok 😲

lucecita
18. feb 2012

@kikaneu ma tak napadlo, nie si v prechode, keď máš návaly tepla? 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
18. feb 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj mne to napadlo....dúfam, že nie 😲 😔 😅

lucecita
18. feb 2012

@kikaneu ani na mm nemala žiadne účinky, si len srandu z toho robil...pre mňa vyhodené prachy a zbytočne 😠 tak si asik mala včera ovulu asik, nie? dnes ho znásilni a bude 😀

kikaneu
18. feb 2012

@lucecita myslím, že ešte nie.....nemala som také pocity, skôr dnes sa tak cítim, že by mohla byť, pred chvíľou som skúšala hlien a veeeeeeľmi mokro bolo.....takže dnes, alebo zajtra asi bude....aspoň podľa mňa a ešte aj to teplo čo mi je.....ale aj tak by som si už dala keksík....mali sme nejakú dlhú pauzu 😉

kikaneu
18. feb 2012

@lucecita idem variť moja, lebo moja mamina zdrhla k tete na návštevu a nejak sa jej nechce vrátiť....tak sa ozvem niekedy neskôr 🙂 pa a pekný deň zatiaľ

lucecita
18. feb 2012

@kikaneu šak sa dívam aká pauza, vravím, dnes ho znásilni a basta 😀 nemusie len chlapi 😅 ja mám taký divný hlien, troška lepkavý, troška krémový a troška egg, som asi pokazená 😠 aj ja idem variť, som práve doumývala dlážku v celom byte a periem, tak mám naponáhlo, keďže ideme s našimi k babke, keď sú tie fašiangy...tak sa aj ja ozvem neskôr...pekný deň zatiaľ 😉 a ozik, ja idem dusiť kuracie pečienky na cibuľke, čo máte vy?

kikaneu
18. feb 2012

@lucecita my máme bielu šošovicovú polievku a fašiangové šišky 🙂 môj je tiež taký, že na gaťkách vyzerá ako krémovy, na vstupe vodový a na krčku sa ťahá ako egg....tak kto sa v tom má vyznať, no nie? ok, píšeme si neskôr 🙂 pa

mistisa
18. feb 2012

@vavenecka no vitame ta kocena nasa? a ako sa citis? v pohode???? dufam ze ti nerobili zle 😀

vavenecka
18. feb 2012

@mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a
@franzziska
@fifitko25 cmuuuk kočky 😉 hlásim sa vytancovaná,ak by som náhodou nejakým omylom bola tehu,tak to naše bábo bude taký tanečník,že až 😀 ani som nepila nejako,len doma červené za pohárik a tam jedno malé pifčo...a idem vám poodpisovať na správičky 🙂

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka ahojky bola si na plese?

vavenecka
18. feb 2012

@fifitko25 nieeeeee,ferďu stále mám,ale ako si hovorila,že tá kočka odporúčala užívať 3 týždne a potom pauza pre prípadné tehu 🙂 a teraz to ešte aj s femibionom skombinujem 😉 len mrcha stále nikde,dnes 29DC,no ak to bude ako minulé mesiace,tak ešte mám 5 dní pokoj 😀

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale zlatino,zase zlý deň?inak aj môj chlap mal včera akýsi naprd deň 😒 a čo ti veterník nenapuchol,či ako?

vavenecka
18. feb 2012

@fifitko25 veru škoda,mohla som ho ušetriť 😀 😀 ale nie moja,ja už to beriem,ako príde,verím,že raz budem mať fazuľku v brušku a to mi teraz stačí 🙂 isto to príde nečakane,ani nebudem vedieť ako...len keby mm už nepracoval v tej druhej robote,lebo naše snaženie je cez týždeň v prdelke... 😠

vavenecka
18. feb 2012

@mistisa ahooooj moja 😉 ale nie,dokonca ani modrinu nemám,kde mi krv brala,aj keď už to tak vyzeralo...a stehy neboleli,no som ako pirát s jazvou na tvári (našťastie len maličkou),natieram si to liotonom,tak snáď sa mi ju podarí maximálne minimalizovať 😀 a ty sa mi ako máš?

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 ahooooj babulka, no ja som bola na disko s kamoškou,lebo môjho mm niekam vytiahnuť,to je nemožné 😀 mali sme ísť ešte minulý týždeň v sobotu na ples,ale keďže pracoval celý týždeň od rána do noci,tak povedal,že budeme radšej doma,že si chce konečne oddýchnuť a nikam nemusieť chodiť...tak som si to včera v noci vynahradila 😠 ešteže je taký zlatý,že ma pustí 😵

franzziska
18. feb 2012

@vavenecka 😉 tak fajn ze si sa zabavila

vavenecka
18. feb 2012

@franzziska jj,bolo dobre,len ma už strašne nohy boleli,lebo som mala čižmy asi na 3cm podpätku,pretože nízke mi premokli,keď sme boli v meste....ešteže som si zobrala dvoje 😀

franzziska
18. feb 2012

@vavenecka 😉 😉 tak fajn

mattuliatko30
18. feb 2012

@mata_ba ahoj..ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak neviem...akosi skoro som už hore 🙂

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka no veru. moj by ma samu nepustil na disko. on sa o mna boji a ziarli. 😒

franzziska
18. feb 2012

@lucecita
@kikaneu
@ mistisa
ja mam takyto..na rovnej linii ..nic sa nemeni
🙄
tp://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/grafy?c=...

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 aj on mal takú fázu,že žiarlil,ale potom asi pochopil,že to k ničomu nevedie...a ja mu nenadávam za jeho záľuby a on ma raz za čas pustí na disku 😉 ale keby to bolo asi každý týždeň,tak by mu to už nebolo jedno 😀 no to by som už ani ja nezvládla,stáááárnem 😀 😀 😀

franzziska
18. feb 2012

@lucecita
@kikaneu
@mistisa
ja mam takyto..na rovnej linii ..nic sa nemeni

🙄 🙄

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...

anett6212
18. feb 2012

@vavenecka ja som na diske nebola dva roky. vcera sme si boli posediet partia vonku a mne uz o 22.00 sa tak zacalo zivat, ze som to tam ledva vydrzala. som unavena stale. mne sa uz ani nechce chodit na disku. tak dvakrat do mesiaca si chodime stale posediet partia a to mi staci. a toho roku som uz zurovala na svadbe. na druhy den som si ani nohy necitila a schytala som tam aj zapal priedusiek

mattuliatko30
18. feb 2012

@red_kika ahojky....moja ale grafík je krááásny...nato,že by mala prísť mrcha...uvidíš...ešte počkaj..min. ak bude mrška meškať aspoň dva dni....a potom urob testík...ešte nič nemuselo byť , aby ti to graf ukázal....uvidíš..neskôr sa objaví dúšik 🙂

vavenecka
18. feb 2012

@anett6212 mňa to chytí len tak raz za čas 😀 ale už sa teším,ako vymením diskotéky za tancovanie okolo drobca 😉 my nemáme ani nejakú takú partiu,občas len s nejakými párikmi z kamarátov ideme na pizzu a tak 🙂 ja som včera vstávala už o pol piatej a spať som išla dnes o piatej 😀 vstala som o pol 11,ale isto si ešte cez deň pospím 🙂 chúďa moje,no to si teda pekne dopadla po tej svadbe 😖

mata_ba
18. feb 2012

@mattuliatko30 ahojky.ja teraz nemeriam,ved naco 🙂 som zvedava co povie dalsi cyklus 🙂 ale.mohol by sa mi vratit na 28 dni 🙂 a ozaj si dako skoro hore..ale mozno este padnes..

mata_ba
18. feb 2012

@anett6212 ajoj.hej prisla..som 2dc..ale nevadi 🙂 ideme dalej..a v pondelok na horm.profil 🙂