Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ale este nedosla mrchaaaa, uz mi znej sibe, furt chodím na wc sa kontrolovať 😎
@azzura mne tento mesiac nejako skoro skončila vačšinou mam 5-7 dni ale teraz 4 dni a to bolo už aj so špinenim 😀 , inak neskušala si nahodou prstikovu metodu ? 😅
@vardzikova ja som min. mesiac mala cudnu mrchu, zacala spinením, potom nic, potom krv len pri curani a stacila mi slipka a zas nic a toto trvalo len 4 dni. Podla mna uz mojmu organizmu sibka z toho plodenia 😀. Skusali sme prtikovu metodu, ked ste po tak tam to tam nastrhas az ku krcku, ale mne to nepomohlo. Kazdemu nieco ine pomoze.....
@purina12345 : kazdy nieco vyse 6 eur za 100 gramov.. http://www.otehotnenie.sk/eshop/bylinne-caje-pr...
@azzura moja ale ms neni špinenie, ms je iba krvácanie a čo teplota, skús si poznačiť čo máš a hoď ho tu nech sa na to pozrieme Je to fakt zvláštne, nemôžeš byť tehu?
@delideli tak to je fakt asi predražené, a rozmýšľala som ešte nad macou, mala si to už?
@purina12345 @vardzikova @azzura tak ja sa teda testnem ráno a hneď ako sa mi bude dať, tak Vám napíšem výsledok, ale aj tak to beriem s nadhľadom 😀 😀 😀 ale keby motyka vystrelí, tak sa asik zbláznim od radosti 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita tak držím palce na krásne //
@purina12345 bola som potom hned u lekara, lebo sme sa mali dohodnut na prefukoch, ale zrusil to lebo som mala čudnu ovulku (strasne cudnu a zistil, že mi praskol folikul a žlte teliesko krvacalo, nastastie iba kratko) a ze pocka ci by z nej nemohlo byt daco, tak ak teraz dostanem ms tak mu mam zavolat a urci mi termin prefukov.
ja som si zacala merat az po ovulke, takze vela toho nema, ale posledne mam asi 5 dni 37 a dnes mi klesla 36,8....hodnoty pred ovulkov nema. Predtým som si tiez merala, ale to bolo hodnoty ked som brala clostyl. potom som sa na to vykaslala. A az teraz ma to znuvu chytilo, ked mi po par mesiacoch povedal, že mi dozrel folikul a aj sliznicu som mala dorastenu... co bol zazrak, lebo vraj bez liekou to u mna nejde. ale ja som skepticka, lebo netusim ako som s vajcovodmi...preto sa uz neviem dockat zakroku
Prepacte sa chyby pri pisani, ale sefka ma furt otravuje 😀 , chce nejake nepodstatne veci pre mna 😲
@azzura a vieš cca koľko máš dní po ovu?
@purina12345 viem, lebo vtedy som mala tie ukrutne bolesty a vraj vtedy mi praskol folikul, videl mi to na ultrazvuku. Bolo to 7.11 ...o 22,30 ma bolest presla
@purina12345 : nie,ani som o tom este nepocula.co to je?
@lucecita : juj, tak to silno drzim palce tiez, uz tu potrebujeme tehulku ako sol, na povzbudenie 🙂
a dlho nas uz nikto neopluval tehu virusmi 🙂
@azzura aha, tak to si dnes 15DPO a tá mrcha sedí aj podľa grafu
na tejto stránke http://www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-t... píše že na posilnenie žltého telieska je agnuscaston, ten mi dávno odporučil doktor keď som mala nepravidelnú mrchu, je to homeopatikum a stojí 6,50€ možno by si to mohla skúsiť
ja som ho prestala užívať pred snažením ale 3 dni dozadu som ho zasa nasadila lebo vtedy som nemávala také pms keď som ho užívala
môžeš si o nich pozrieť aj niečo na google
@delideli http://www.otehotnenie.sk/post/maca-peruanska-a...
a myslím že sa dá kúpiť aj v lekárni, tuším že je to nejaký rozpustný prášok ale niesom si istá
@purina12345 dakujem, uz citam
@purina12345 : hmm, vyzera a znie to dost zaujimavo, necham si to zatial ako dalsi tip, lebo bohuzial tiez nie je najlacnejsia.. ani neviem ako ,ale o vitaminov, testov a kdecohosom uz za tie 3 mesiace vrazila relativne dost penazi.. 😒 tak pockam na dalsiu vyplatu 🙂 (ale budem dufat,ze ju uz nebudem potrebovat 🙂)
Baby idem offf.............padlaaaaaaaaaaaaaaa, huraaa domov. majte sa krasne 😉
@delideli @purina12345 @azzura @nikinka1111 @vardzikova uvidíme ako to dopadne, ale fakt tomu nedávam veľa, že som tehu....ani si to nepripúšťam, pretože by som bola až moc sklamaná z výsledku 😎 😎 😎
padlááááááááááááá...idem domov, teda najprv do mesta, potom k mame na kávu a až potom domov 😀
@azzura a teraz ti poviem že ja som mrchu dostala presne tak isto ako aj ty najprv som mala špinenie potom som mala akože mrchu a potom zasa špinenie 😖 😖 sama neviem kôli čomu lebo tiež som to ešte nemala ale jedine čo viem že tehu určite niesom 🙄
@lucecita a ja sa zblaznim s tebou 😀 hned rano napiš 😎
@lucecita neboj moja ja pevne verim že skôr či neskôr to budu naše vysnivane // 😀 😀
@purina12345 to som nevedela, ze sa daju iba cez net objednat, dakujem za radu. a mam 1DC. a kedy sa maju uzivat?
@purina12345 no uvidime , je to celkom pekne ....
@lucecita tak, tak...pridávam sa a držím prsty 🙂 joj, škoda, že aj ja nemôžem aspoň občas zabehnúť v práci k vám 🙂 ale tak dočítam tie strany, vždy keď prídem domov 🙂 mám to ako relax 🙂
@purina12345 super, že už sa chystáš domov, teším sa s tebou, si oddýchneš 🙂
@gelinka75 @delideli kočky my sme na tom nejak podobne čo sa týka DC však? tak ako ste na tom? môj graf takto dnes vyzerá: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

@lucecita trošku sme sa o tebe rozprávali 😀 😀 , rano? nieee čo nas chceš zabiť? 😎