Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Čaute cice moje.. tak ako sa mi mate a čo nove?
@vardzikova ččááááu, teba som nevidela ani nepamätám 🙂 ty sa pochváľ ako sa máš? všetko v poriadku?
@vardzikova cauko mel84 je tehu 😀 tak uz ostavame len my stalice a nove baby 😀
dievky moje, musím žehliť, idem na pár hodín off, mm som poslala do roboty, že musím upratovať a pritom tu pijem kávu a závisláčim s vami 😀 😀 😀 cmuq, ešte večer nakuknem..... zatiaľ pekné popoludnie 😉
@vardzikova čau mamina 😉
@kikaneu ahooj mojka ... tak nemala som čas na net ... 😠 ale konečne som tu ... mam sa celkom fajn moje grcanie akosi záhadne ustalo len sa sama seba pytam dokedy?, o dva tyždne nas čaka dalšie sono ... uff to bude ešte dlha doba ... rozmyšľala som žeby som sa dala vypisať ešte na jeden mesiac .. 😀 😀 😀 čo si o tom mysliš? 😵
@gelinka75 ahoj lasko... ano ano čitala som .. to je super že prubudla dalšia tehulka .. len nech náš počet krásne rastie 😉 a ty si natom ako? si na čakačke? alebo ešte iba pred ovu?
@fifitko25 ahoj moja,,, čitala som že došla mrcha 😠 ech bisťu ...
@monika707 ahoj moni 😉
@vardzikova no konecne si dosla, lebo jedna nas tu sprdla, ze ked tu nie si tak nikto sa jej neprihovori 😀 😉
ja tyzden pred mrchou, potom smer car 😀 😝
@vardzikova ahoj ako sa mas?
@vardzikova len sa daj, nech sa bábo poriadne usalaší v brušku a potom uvidíš, či pôjdeš ešte do práce alebo už ani nie...ale vždy je lepšie pre bábo, ak je mamina pokojná a oddýchnutá (aspoň podľa mňa)

@zujka2 a vy sa ako dlho snazite?