Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a my sme boli ráno v kostole, potom sme si vegetili pri kávičke a brat odchádzal do práce a hovorí, že havo ušiel zo svojej voliéry, tak sme mu boli dať napapať a potom išiel manžel s ňou vonku (ešte pred obedom) zisťovať, že kade stále uteká, tak jej tam robil nadstavbu na plot....a mám pocit, že práve sa vrátil, po 6,5 hodinách 😠 a ja som sa za ten čas najedla, pripravila veci do roboty, trošku upratala oblečeniem teraz som dobicyklovala a už sa pôjdem len navečerať a dám si kúpeľ dnes 😉
@kikaneu aj my sme boli v kostoliku o 11:00, to som stihla aj obed dovarit pred odchodom, a teraz mi treba zehlit mm veci do prace... a bavili sme sa s mm ze by sme mohli ist niekam na hory, troska si oddychnut, tak mozno pojdeme do Zuberca, su tam psie zaprahy http://zuberec.sk/?p=1276 len som na PN, budem si musiet zariadit alibi 😀 ak pride kontrola
@kikaneu mojka, už som dokukala...idem ohriať pečienky zo včerajška, som akási hladná ostala 😀
@vardzikova chýbam ti milač? už som tu aj ty si tu?
@l_e_n_o_c_k_a šikovná si 🙂 hm, to vyzerá zaujímavo, no my máme budúci víkend už nabitý program 😒 ale na havkov by sme sa išli popozerať 🙂
@kikaneu diky 🙂 porobim kopu veci a stale mam kopu casu 🙂 ale ja viem co by mi vyplnilo volny cas, ale to ma vo svojej kompetencii niekto, kto je tam hore 😉
@anett6212 nízko.....po tom je už po ovu.keď vystúpi
@l_e_n_o_c_k_a aj ja viem 🙂 ja sa nejak nestíham nudiť, vždy mám čo robiť, ale do kopy vecí sa mi nechce pustiť 😝 musím počkať, kým bude kuchyňa celá hotová, nech si vyutieram skrinky a preložím všetky riady z obývačky do kuchyne, aby som potom mohla potriediť všetky papiere, odkedy sa manžel prisťahoval, tak mám vo všetkom bordel a kým niečo nájdem, to je jedna katastrofa 😀

@monika707 no určite jej to stačí na behanie 😀