icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zujka2
19. feb 2012

@monika707 no určite jej to stačí na behanie 😀

kikaneu
19. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a my sme boli ráno v kostole, potom sme si vegetili pri kávičke a brat odchádzal do práce a hovorí, že havo ušiel zo svojej voliéry, tak sme mu boli dať napapať a potom išiel manžel s ňou vonku (ešte pred obedom) zisťovať, že kade stále uteká, tak jej tam robil nadstavbu na plot....a mám pocit, že práve sa vrátil, po 6,5 hodinách 😠 a ja som sa za ten čas najedla, pripravila veci do roboty, trošku upratala oblečeniem teraz som dobicyklovala a už sa pôjdem len navečerať a dám si kúpeľ dnes 😉

zujka2
19. feb 2012

@kikaneu no hej, cudzí jazyk musíš používať stále. ja som sa učila nemčinu ale tým, že som ňou nehovorila niekoľko rokov neviem takmer nič.

monika707
19. feb 2012

@zujka2 no ale ked je vonku teplo tak jej berim von lopticku nech sa dobre vybeha a to mam taku polhodku co som snou vonku ale takto ked je skaredo tak snou nemozem byt tak dlho vonku

zujka2
19. feb 2012

@monika707 hej, to hej. však ani my ľudia toľko nevydržíme vonku a sme naobliekaní ako cibule

monika707
19. feb 2012

@zujka2 no aj ona chodi von oblecena aby jej nebola az taka zima uz aby bola jar

zujka2
19. feb 2012

@monika707 bojím sa, že na jar si ešte budeme musieť dlhšie počkať 😒

monika707
19. feb 2012

@zujka2 no vsak aj ja uz ma nebavi tolko sa obliekat

zujka2
19. feb 2012

@monika707 hej, to hej.kým sa človek obleče, potom vyzlečie. to by si už dal aj dobrú kávu zatiaľ 😀

monika707
19. feb 2012

@zujka2 presne ako hovoris

mistisa
19. feb 2012

@fifitko25 jeeee vidis dakujem hlavne ze som ti pisala ze ju pijavam a mam ju doma a teraz si ju truba nedam chacha 🙂 zabudla som no 🙂 a nieco na sklerozu? asi gynko ze? chacha 😀

zujka2
19. feb 2012

@monika707 keď som včera videla tunel snehu na Orave, mala som dosť

monika707
19. feb 2012

@zujka2 no to by som brala radsej ten sneh ako to blato co po nom ostava

zujka2
19. feb 2012

@monika707 no hej, ale ideál asi nikdy nie je. vždy nám niečo vadí 🙂

monika707
19. feb 2012

@zujka2 hej hej vzdy sa nieco najde mojka musim ist tak ahojcek nabuduce papa

zujka2
19. feb 2012

@monika707 ahoj mon, pekný večer 🙂

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@kikaneu aj my sme boli v kostoliku o 11:00, to som stihla aj obed dovarit pred odchodom, a teraz mi treba zehlit mm veci do prace... a bavili sme sa s mm ze by sme mohli ist niekam na hory, troska si oddychnut, tak mozno pojdeme do Zuberca, su tam psie zaprahy http://zuberec.sk/?p=1276 len som na PN, budem si musiet zariadit alibi 😀 ak pride kontrola

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu mojka, už som dokukala...idem ohriať pečienky zo včerajška, som akási hladná ostala 😀
@vardzikova chýbam ti milač? už som tu aj ty si tu?

kikaneu
19. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a šikovná si 🙂 hm, to vyzerá zaujímavo, no my máme budúci víkend už nabitý program 😒 ale na havkov by sme sa išli popozerať 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita aj ja som už po večeri, idem do sprchy, holenie ma čaká 😅

fifitko25
19. feb 2012

@kikaneu neodolala som a tiež sa pchám zemiakovým šalátom 😀 😝 chudák moja línia 😅

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu ja ešte nie, čítala som jednu diskusiu pod statusom na FCB 😀 ale už si ju idem ohriať, lebo som fakticky hladná 😀
@fifitko25 kašli na líniu, hlavne, že je žalúdok plný 😀 a taký šalátik aj s rezníkom sú aká mňamka 😉

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@kikaneu diky 🙂 porobim kopu veci a stale mam kopu casu 🙂 ale ja viem co by mi vyplnilo volny cas, ale to ma vo svojej kompetencii niekto, kto je tam hore 😉

mattuliatko30
19. feb 2012

@anett6212 nízko.....po tom je už po ovu.keď vystúpi

kikaneu
19. feb 2012

@fifitko25 ble, ja nemusím ani šalát ani rezeň 😀

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita si sa zabudla? 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj ja viem 🙂 ja sa nejak nestíham nudiť, vždy mám čo robiť, ale do kopy vecí sa mi nechce pustiť 😝 musím počkať, kým bude kuchyňa celá hotová, nech si vyutieram skrinky a preložím všetky riady z obývačky do kuchyne, aby som potom mohla potriediť všetky papiere, odkedy sa manžel prisťahoval, tak mám vo všetkom bordel a kým niečo nájdem, to je jedna katastrofa 😀

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu nezabudla, nebooooooj 😀 a už som napapkaná, vysprchovaná, vyholená, vyvoňaná a pijem radlera 😀 a ty si už tiež čistučká? 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita aj ja som 🙂

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu no tak super, môžeme sa pustiť do tulkania s manželmi 😀