Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj moja .. no ja som bola tri krat na odber, na začiatku cyklu, v strede cyklu a na konci cyklu .. a až potom som mala vysledky čož je vlastne nieaky mesiac ked to tak beriem
az v novom mesiaci
@mata_ba
@franzziska ja neviem či mám-ja tak len zisťujem podľa mojich ovu testov.
@vardzikova super..ach jaaj..dufam,ze bude vsetko ok
@franzziska ahaaa...tak drzim paste
@anlady hej chapem ta..ja to mam podobne...tiez som skusala ovu testy z lekarne a taktiez aj meranie BT, pricom mi to vyslo negativne
ahojte Kočky.. dúfam, že ste pekne víkendovali.. Ja mám že úplne naj manžela 😀 ešte aj s chrípkou sa podelil 😀 .. tak si teraz "užívam".. ale mali prísť mršky, zatiaľ nič 😎 ale neviem, či to nie je spôsobené chorobou.. test som sa zatiaľ neodvážila robiť.. 😉 Pekný deň všetkým želám.
@franzziska a ako to vyzerá?
@franzziska fúúúha a ako si to riešila?
@vardzikova 😀 tak to musi byt zabavne pri nom....
@vardzikova ze mam uplny dead line do soboty , ale uz tie teploty ma nejak mietly a samozrejme aj hlien som mala , inokedy pred mrchou tak 3 az 4 dni som uz bola sucha , tak som ho urobila vo stvrtok a boli tam dve // , ale az po 5 minutach , na to nasledne v piatok dalsi a tam uz nebolo o com ...... dve // jak kolajnice a hned !!
@anlady no zatial nijak..doma si to sama testujem aby som mala pre doktora nejaky ten vyskum...ted som mala dlhsie pauzu v tom..robila som si niekolko mesiacov v roku 2011 a ted skusam od januara...a bolo negativne...a nemam ani menstruaciu...no co ti poviem...moj ex doktor s tym nechcel robit nic, ze to nechame na prirodu..a u noveho som este nebola..
a ty za svojim dr. neskocis?
@nativanativa juuuj mojka to sú krásne koľajnice a bola si už aj u dokyho?
@e.l.i noo tak to zabavne povačšinou je 😀 😀 😀 a ako 😀 😀
@vardzikova ano, uz mi je super, ranky sa hoja pekne 🙂
@vardzikova nie , idem zajtra na sono , aj ked tam este nic neuvidime ...si myslim 😕 😔
@franzziska no on povedal,že mám prísť 1DC alebo 2 DC a budem stimulovať-len neviem či sa to oplatí. Hej ty, a prečo si nebola u lekára- veď to musí byť dobre na nervy...(nič v zlom, len ja by som šílila)
@vardzikova jeziiiis a ja som napisala ze mietly s ypsilonooooom , paneboze .... zleeeeee , mietli 😝 😝
@nativanativa jejo to musi byt krasne 😵 😵 😵
@anlady pretoze ten ex nerobil s tym nic a iba minuly tyzden som zmenila gynekologa, preto....
hej ono sa to da liecit..teda zalezi aky je dovod toho ze neprebieha...ale su na to lieky, hormony...
@nativanativa len aby si nebola prekvapena....isto tam bude aspon zarodok.. 😉
@azzura moje už su zahojene .. len sa bojim toho že ked mi bude brško rasť tie jazvy sa mi asi roztiahnu nie? aaale to je asi jedno že? inak našla som si na nete tehu vtipne trička ... su uplne super asi si niektore objednam
@franzziska oo-tak to si ma upokojila a kedy ideš k novému?
@vardzikova myslim, že uz sa s tvojimi jazvami nic nestane. to skor ja by som mala problem, lebo moje su len 3 tyzdne stare, lebo ked sa v posteli natahujem, tak zabolia 😒 . Objendnaj 😀 😀 😀
@nativanativa ahoj, mas krasne kolajnicky, daj navod 😀 😀 😀 😀
@nativanativa no ja som na svoje prve sono bola ked som bola v 6 tt a 4 dni ale vydeli sme iba gestačny vačok 😠
@franzziska no bol to sok ... viete baby , clovek to caka ze to pride kazdy mesiac a ked dorazi armada , tak si poplacete a poviete si ze idete dalej , ale ked uz rezignujete a vonkoncom neriesite ze ste zamiesili z 1 sexu za mesiac a este k tomu s problemami ako som mala ja , tak ste v duplovanom soku , ako jasne tesite sa ale je to take uplne ine ... neda sa to opisat 😵 😵
@e.l.i no neviem , ved krpec mi dava pekne dzudo ..... obzieram sa a navyse mam stale nadchu a sopel , nastastie penicilin som uz dnes dobrala a srdce mi ide vyletiet co mi pumpuje jak blaaazen a o prsiach ani nehovorim , mam pocit akoby mi rastli zo dna na den ...... a bolia mam neskutocne 😖
@anlady k novemu mesiacu az mozem...takze nejak zeby hned 1.3? 😀 😀 hned mu poviem vsetko co mi robil-nerobil moj ex dr. a vsetky priznaky co mam..snad ma hned vysetri 😝
@nativanativa pockaj moja a ake si mala predtym problemiky? nejak si nepamatam 🙂
@azzura navod ??? milovat sa raz za mesiac ( v tomto pripade ) , spontanne a hlavne to bola rychlovka s krasnym koncom a vobec som necakala ze to bude ono tento krat
@franzziska takže nakoniec akemu dokimu ides?

@franzziska preco nie?