icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moniccca
22. nov 2011

@lucecita 🙂 dakujem, hadam pojde vsetko poporiadku a budeme sa moct tesit z baba, no stale tomu neviem uverit 🙂

purina12345
22. nov 2011

@moniccca krásne, tak tomuto hovorím zobudiť sa, urobiť si test a je pozitívny 🙂
tak nech ti rýýýýchlo ubehnú tie tri týždne 😵

purina12345
22. nov 2011

@bubacik5 jáj, to som chcela poslať tebe, nejako som sa pomýlila, myslela som si že to tak nemyslíš, ale pobavila som sa na tom fajne, lebo niekedy aj ja mám taký pocit že to tak vyzerá ale to len pre to že sa chcem podeliť o skúsenosti ale kto vie možno si tu už skúšam nejaký kariérny rast 😀 😀

delideli
22. nov 2011

@purina12345 : co ti ja viem..pisu,ze 20 pred tak sa toho drzim, asi to mam byt nalacno,co rano este ide, ale do vecera veru lacny zaludok neudrzim ani nahodou..🙂 v tom grepaku to bolo parada, skoro nic nebolo citit..a navyse mi tu bol grepovy dzus poradeny,ze vraj je tiez dobry na plodny hlienik, tak to mam 2 v 1 🙂 a aj semjacka s medom ujdu,len sa nedaju skoro vobec rozhryzt ,ked su take oslizle, smykaju sa mi popod zubami ,potvory male🙂

purina12345
22. nov 2011

@delideli no už sa teším, najbližší cyklus sa do toho chystám, tak díky za podporu, už teraz mám nočnú moru 😀

delideli
22. nov 2011

@kikaneu : ja mam testy uz len 2, jeden ten "vysokokvalitny" a jeden obyc,tak este vypouzivam..a objednanych mam tusim 10, ale ktovie kedy dorazia..ja som prave chcela vediet dopredu, preto som zacala testovat,ale na meranie je vacsi spolah-aspon u mna..

delideli
22. nov 2011

@purina12345 : neboj to zvladnes, ked som zvladla ja s mojim prehnanym zvracacim reflexom 🙂
a naozaj ta dneska uprava sa dala zvladnut celkom v pohode, uz to mam v sebe a este by som si aj dala 🙂 🙂

gelinka75
22. nov 2011

@purina12345 teraz citam, si dilerka 😕 😀 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
22. nov 2011

@moniccca gratulujem a mohla by si nás tu všetky nakaziť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

purina12345
22. nov 2011

@delideli no toto, až tak ti prišla chuť?
@gelinka75 áno, čo ti predám? 🙂

purina12345
22. nov 2011

@lucecita neviem či ti to pomôže ale aj ja som sa testovala po ms keď sa mi niečo nezdalo a keď som testovala pred mrchou hovorila som tomu potvrdenie tehotenstva ale po ms som hovorila vylúčenie tehotenstva aby som nebola zbytočne sklamaná 😉

purina12345
22. nov 2011

@delideli a prosím ťa odkiaľ si objdenávala tie testy? a koľko za koľko?

lucecita
22. nov 2011

@purina12345 @gelinka75 čoho dílerka? 😀 baby, ja nie som v obraze 😀 😀

moniccca
22. nov 2011

@purina12345 to hej 🙂 dakujem, urcite prejdu rychlo 🙂

gelinka75
22. nov 2011

@lucecita a ako sa citis moja? nezjedla si nieco co si nemala? 😀 😀

purina12345
22. nov 2011

@lucecita aj ty by si niečo chcela? 😀 no už musím off tak ešte kuknem večer o 22,00 čo sa tu deje, tak dobrú noc 🙂

lucecita
22. nov 2011

@purina12345 uvidíme zajtra ráno ,ale skôr tam bude / ako //...ale nevadí, značím teplotku prvý mesiac, tak sa budem riadiť ňou ohľadom ovu a sexíkovať budeme obdeň, tak hádam sa jedna potvorka trafí 😀 😀

moniccca
22. nov 2011

@nikinka1111 😀 hehehe, staci na to nemysliet, uz teraz to viem potvrdit, totiz minuleho tyzdna som sa vydala, vela stresu, zhon a vybavovacky, tak som ani nemala cas mysliet na babo a zrazu 🙂 drzte palce, potom dam vediet, ako to dopadlo 🙂 Neboj, aj tebe sa raz podari, drzim palce, hlavne nemysliet na to, ci sa podarilo, ci nie ;)

gelinka75
22. nov 2011

akoze sranda, zjavi sa tu a hned je tehu 😀 😀 gratulujem @moniccca

nikinka1111
22. nov 2011

@moniccca takže treba gratulovať hneď 2x 🙂

lucecita
22. nov 2011

@gelinka75 cítim sa všeliako, stále mám pocit naťahovania a momentálne bolesť v podbrušku ako keby mali krámy dôjsť, pričom som dnes 5DC...dnes už len špinenie, čo mám prvýkrát po ms, vždy len deň pred ms a už vôbec nemávam také krátke, vždy 6-7 dní....no divoko to so mnou vypadá 😅

gelinka75
22. nov 2011

@lucecita 😀 😕 to by bola aka bomba kebyze si tehotna, dr. ti aj snazilkovanie zakazal, brala si lieky a teraz toto 😀 😀

lucecita
22. nov 2011

@gelinka75 šak práve...ale bomba rýchlo buchne a je z toho len pohroma, preto to beriem s rezervou...idem mrk, akú citlivosť má test čo mám doma....25mlU/ml, som zmätená 😅

gelinka75
22. nov 2011

@lucecita no to je ten s mensou citlivostou, ale uz by mal ukazat 😅

lucecita
22. nov 2011

@gelinka75 ak by tam dačo bolo, tak áno 😀 a ty ako moja? ako sa tebe darí?

gelinka75
22. nov 2011

@lucecita ja nic, som okolo ovu, len este teplota nevystupila tak neviem kedy je, bola, ci bude, uvidim rano.. 😀
zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

nikinka1111
22. nov 2011

@gelinka75 ani ja neviem na čom som, tak pre istotu sa treba snažiť 🙂

roka84
22. nov 2011

ahojte baby, chcem vás pozraviť 😉 u mňa nič nové, snažilkujeme sa pravidelne, tak dúfam, že to výjde... držím aj vám palce 😉

gelinka75
22. nov 2011

@nikinka1111 ved to, ze kym nestupne treba snazilkovat 😀 ale uz som z toho aj unavena trocha 😅

lucecita
22. nov 2011

@gelinka75 máš pekný graf, ale neviem čo to znamená 😀 😀 😀 ja sa v grafe nevyznám 😀 😀 😀 tak treba snažilkovať....tak šup šup do postele 😅 😅 ja asi až od zajtra /po 3 týždňoch aj dačo/