Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moniccca krásne, tak tomuto hovorím zobudiť sa, urobiť si test a je pozitívny 🙂
tak nech ti rýýýýchlo ubehnú tie tri týždne 😵
@bubacik5 jáj, to som chcela poslať tebe, nejako som sa pomýlila, myslela som si že to tak nemyslíš, ale pobavila som sa na tom fajne, lebo niekedy aj ja mám taký pocit že to tak vyzerá ale to len pre to že sa chcem podeliť o skúsenosti ale kto vie možno si tu už skúšam nejaký kariérny rast 😀 😀
@purina12345 : co ti ja viem..pisu,ze 20 pred tak sa toho drzim, asi to mam byt nalacno,co rano este ide, ale do vecera veru lacny zaludok neudrzim ani nahodou..🙂 v tom grepaku to bolo parada, skoro nic nebolo citit..a navyse mi tu bol grepovy dzus poradeny,ze vraj je tiez dobry na plodny hlienik, tak to mam 2 v 1 🙂 a aj semjacka s medom ujdu,len sa nedaju skoro vobec rozhryzt ,ked su take oslizle, smykaju sa mi popod zubami ,potvory male🙂
@delideli no už sa teším, najbližší cyklus sa do toho chystám, tak díky za podporu, už teraz mám nočnú moru 😀
@purina12345 : neboj to zvladnes, ked som zvladla ja s mojim prehnanym zvracacim reflexom 🙂
a naozaj ta dneska uprava sa dala zvladnut celkom v pohode, uz to mam v sebe a este by som si aj dala 🙂 🙂
@purina12345 teraz citam, si dilerka 😕 😀 😀 😀 😀 😀
@moniccca gratulujem a mohla by si nás tu všetky nakaziť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucecita neviem či ti to pomôže ale aj ja som sa testovala po ms keď sa mi niečo nezdalo a keď som testovala pred mrchou hovorila som tomu potvrdenie tehotenstva ale po ms som hovorila vylúčenie tehotenstva aby som nebola zbytočne sklamaná 😉
@delideli a prosím ťa odkiaľ si objdenávala tie testy? a koľko za koľko?
@purina12345 @gelinka75 čoho dílerka? 😀 baby, ja nie som v obraze 😀 😀
@purina12345 to hej 🙂 dakujem, urcite prejdu rychlo 🙂
@lucecita aj ty by si niečo chcela? 😀 no už musím off tak ešte kuknem večer o 22,00 čo sa tu deje, tak dobrú noc 🙂
@purina12345 uvidíme zajtra ráno ,ale skôr tam bude / ako //...ale nevadí, značím teplotku prvý mesiac, tak sa budem riadiť ňou ohľadom ovu a sexíkovať budeme obdeň, tak hádam sa jedna potvorka trafí 😀 😀
@nikinka1111 😀 hehehe, staci na to nemysliet, uz teraz to viem potvrdit, totiz minuleho tyzdna som sa vydala, vela stresu, zhon a vybavovacky, tak som ani nemala cas mysliet na babo a zrazu 🙂 drzte palce, potom dam vediet, ako to dopadlo 🙂 Neboj, aj tebe sa raz podari, drzim palce, hlavne nemysliet na to, ci sa podarilo, ci nie ;)
@moniccca takže treba gratulovať hneď 2x 🙂
@gelinka75 cítim sa všeliako, stále mám pocit naťahovania a momentálne bolesť v podbrušku ako keby mali krámy dôjsť, pričom som dnes 5DC...dnes už len špinenie, čo mám prvýkrát po ms, vždy len deň pred ms a už vôbec nemávam také krátke, vždy 6-7 dní....no divoko to so mnou vypadá 😅
@lucecita ja nic, som okolo ovu, len este teplota nevystupila tak neviem kedy je, bola, ci bude, uvidim rano.. 😀
zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
@gelinka75 ani ja neviem na čom som, tak pre istotu sa treba snažiť 🙂
ahojte baby, chcem vás pozraviť 😉 u mňa nič nové, snažilkujeme sa pravidelne, tak dúfam, že to výjde... držím aj vám palce 😉
@nikinka1111 ved to, ze kym nestupne treba snazilkovat 😀 ale uz som z toho aj unavena trocha 😅

@lucecita 🙂 dakujem, hadam pojde vsetko poporiadku a budeme sa moct tesit z baba, no stale tomu neviem uverit 🙂