Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jeziiiiiis , prosim ta len nebosoruj .... ved 22 dpo musi byt maga silna no nie ??
@l_e_n_o_c_k_a no nikdy nevieš 😀 😀 😀 ale ba,už som si dala dnes prvý deň,tmavohnedý výtok,zajtra to vidím na poriadny začiatok 😉 nech si to užije,verím,že po tomto cykle sa už neukáže tak skoro 😠 😀
@fifitko25 no vidis, moje telo si robi so mnou co chces ☹ uz neviem co mam robit, aby bolo vsetko OK... som zvedava, co mi povedia v pondelok v heliose
zajtra pekne poznásilnuj, a nech semienko padne na urodnu podu 😉
@mistisa ja som taka hyperaktivna , urcite sa budem setrit , ale zase to netreba prehanat
@nativanativa nič neboj, hlavne na začiatku pomaly silnie a potom to už ide rýchlejšie, ale aj tak daj vedieť 🙂
@vavenecka jooooj len nech nechodi, mrsina jedna hnusna 🤐
prosim ta, vysvetli mi jednu vec:"nase mamy a stare mamy " duplom, neriesili ovulaciu nic okolo toho ako my a detí mali ako smeti... ako je to mozne?
Dievčatá 😀 manžel mi stále hovoril, nech nekupujem toľko kníh, že raz tá knižnica padne a práve sa to stalo. dve poličky zosunuli ako vrece zemiakov 😀
@fifitko25 no veru idem si aj ja uvarit 🙂 mala som rano ale dam si aj vecer 🙂 no zobrali krv a objednali ma na stvrtok dokimu.ten pozre vysledky HP a podla toho urci dalsi postup bud laparku alebo to skusi liekmi este.neviem zalezi na vysledkoch ale super som rada necakala som taky skory volny termin k nemu.a este ze sa dalo teraz bo buduci tyzden ma dovolenku tak by sa to zas posunulo 🙂 takze celkom fajn.a urobili mi modrinu ☹ au
@purina12345 no vsimla som si , nepresla ani minuta a ciary nabehli jak na beziacom pase , ved od minuleho stvrtku rapidne silnie
@nativanativa tak tak aby si sa nerozmaznala moja 🙂 no ale parada tak drzkam palceky nech je vsetko dobre po celych 9 mesiacov.a za chvilku ti tu dame aj my take pekne testy ako si dala ty 😀
@mistisa no to ocakavam , cim skor tym lepsie 😉 , pfuj pfuj pfuj
@l_e_n_o_c_k_a pod nech sme tri koceny co piju alchemilku 😀
@l_e_n_o_c_k_a no to bude asi tým prostredím...kedysi bolo všetko oveľa zdravšie,prospešnejšie,muži mali isto mega rýchle spermoše v straaašne veľkom množstve a s dlhou životnosťou a ženy tiež nezahlcovali organizmus žiadnou chémiou,pili bylinky a tak nie je čudu že rodili ako jablone 😠 😀 😀 táto doba nepraje bábätkám 😒
@mistisa uz sa mi lúhuje 😀 za 10 minut si mozeme štrngnut 😀
@mistisa
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 baby,idem si asi aj ja zaliať 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a stíííham aj jaaaa,utekám do kuchyne,micina mi spí na ruke,ale smola,musím ju zobudiť 😀
@purina12345 myslíš že som nízko? Aj predtým som sa pred ovu takto hybala 😉
@nativanativa presne tak moja takze sa budeme vsetky vytesovat 🙂 ale my sme take strasne dobre ze sa s tebou tesime 🙂
@l_e_n_o_c_k_a dobre aj ja takze 19:53 mi to vyhcadza ano? 😀
ahóóóóóóóóóóójte moje zlaté kočky!!!
ešte som si nestihla dočítať všetky stránky, lebo zase sa tu toho urodilo neúrekom, ale tak dočítam pomaly ale iste... 😀 😀 😀
ja stále po starom...dnes už 39 DC!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 a test robený včera ráno negatívny 😠 😠 😠 takže som asi úplne že pokazenááááááááááá...neviem dokedy budem čakať, či príde sama alebo sa nevyhnem vyvolávačke...môj drahý bol vééééééľmi sklamaný z negatívneho testu, a to až tak, že si objednal macu a fertilman...takže ja takto...inak sa cítim celkom ok, len mám nafúknuté bruško a chodím relatívne často cikať...
držte sa moje a snažilkujte o 100 6 😀 cmukkkkk a pekný večer a plodnú noc 😎
@vavenecka asi mas pravdu 😖 treba nam vymysliet ako vratit cas 😢

@mistisa a ako ste dopadli v BA? Dala si si uz alchemilku?? Akurát ju Pijem, podelim sa 😀