icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
21. feb 2012

@mistisa mam ich este tu v sufliku , len neviem ci ich mozem aj nadalej uzivat , sice ona mi povedala ze ak otehotniem , babatku vobec nebudu skodit , pritom ostatni lekari tvrdia ze byliny pocas tehu neodporucuju 😖

purina12345
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobré ránko 🙂 tak už sa teplotka vrátila, no uvidíme kam sa vyberia zajtra, ešte stále neviem s toho nič vyčítať 🙂

purina12345
21. feb 2012

@mistisa neviem či je to dobre keď už tak dlho máš takú silnú mrchu, keď som bola v nemocke tak tam jedna somnou ležala čo ju mala silnú, ak by si sa cítila slabá až by ti bolo mdlo tak radšej choď k doktorovi alebo aj na pohotovosť ak bude treba, pichnú ti do ritky štipľavú injekciu aby si tak nekrvácala

l_e_n_o_c_k_a
21. feb 2012

@purina12345 ano vratila sa 🙂 aj tak neviem pochopit, preco bola vcera taka nizka ☹ podla udajov na FF mi moze urcit ovulku na vcerajsi den? ak teplota bude len stupat

mistisa
21. feb 2012

@nativanativa no tak ono je dobre to radsej poriadne zistit aby ti to neuskodilo hlavne babatku.sa jej skus opytat radsej alebo niekoho kto sa tomu rozumie hm? 🙂

mistisa
21. feb 2012

@purina12345 ahojky.aha hej no asi radsej lebo to sa nezda ked tak krvacam stracam vela krvi a este mi dve ampuly vcera brali na HP ☹ takze potrebujem cervene vino 🙂 doplnit krvinky 🙂 oki no radsej ked bude treba pojdem neviem co tomu sibe ☹ uz nech som tehu nech mam pokoj s mrsinou 🙂

momamo
21. feb 2012

@martinatavodova 🙂 Tu som .. Si v praci ..??

purina12345
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ak bude stúpať tak áno. ono sa to stáva že je počas ovu taký pokles ale keďže sa meria raz za 24 hodín tak presne takýto vystihnúť je zriedkavé 🙂
@nativanativa micka tu máš link na bylinky http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav...

fifitko25
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vidíš uz si zas hore 😉 a pekny den aj tebe 😉

nativanativa
21. feb 2012

@purina12345 no super , hlavne ze mne zase povedali ze matu vobec nemozem 😠 a pritom mozem v obmedzenom mnozstve

purina12345
21. feb 2012

@mistisa tak tak, treba veriť a prajem ti nech to je čím najskôr. a ak máš doma hovädzinku si navar a zajtra napr. špenátik hlavne to čo obsahuje veľa železa a ak sa ti dá aj teraz zbehnúť k tvojmu dokimu tak radšej choď.
mne keď zoberú dve ampulky chodím ako mátoha a nevládzem nič čo stratím silu 😀 keby som bola teraz na tvojom mieste už by som bola asi priesvitná alebo aspoň by som sa tak cítila

franzziska
21. feb 2012

ahojte zelam vam krasny dnik

fifitko25
21. feb 2012

@su_san ahoj, tvoja mrcha stále nikde? 😨

mistisa
21. feb 2012

@purina12345 no ja to zatial zvladam len ma brusko boli.ako necitim ani tocaky ani nic.ja aj vela pijem vody tak sa mi stiha asi dorabat 😀 no veru spenatik som dlho nemala asi viem co urobim na obedik 😀 dobra rada 🙂 este ze aj mm lubi spenat 🙂

su_san
21. feb 2012

@fifitko25 hnusoba jedna červená sa neukázala stále...blééééé ja nechcem vyvolávačku, ešte počkám trocha, z tehu už nič, testy negatívne, takže soms a pokazila...a drahý aká bol sklamaný, bral to ako tutovku keď mi to toľko meškalo...si myslel, že bábo spraviť je jednoduché, že zamieri a bum ho tam... 😀 😀 😀
a ty ako moja??? začni baliť kufre, Čína volááááááá 🙂

purina12345
21. feb 2012

@mistisa no zajtra je popolcová streda tak ho asi uvarím, a už sa aj teším mňam 😝
@fifitko25 no čo moja? ako to teraz frčí v práci? už sa vyspali s toho kontrolovania internetu?

martinatavodova
21. feb 2012

@momamo nie dnes mam este volno ale zajtra a vo stvrtok robim ..mozno aj vpiatok musim dobehnut chybajuce hodiny co som sa liecila...ale v piatok by sme mohli potom niekde skocit pokecat ?

momamo
21. feb 2012

@martinatavodova Matka v piatok nebudeme doma, cely vikend, inak velmi rada🙂

fifitko25
21. feb 2012

@su_san Uf to je nepríjemná situácia ☹ Verím ti, že ste smutní, Moj mm si tiež myslel, že sa nám to podari na prvy pokus a vidíš, uz ubehol rok a nic ☹ ale aj na nas príde rad 🙂
Kufre balim az o týždeň 😉 ale Včera som si uz bola kúpiť nove rifle a koselu ;-D

martinatavodova
21. feb 2012

@momamo juuj no dobre tak sa dohodneme potom na dalsi tyzden ze kedy 🙂

fifitko25
21. feb 2012

@purina12345 kdeze mojka, zakradam sa tu cez internet v mobile 😀

purina12345
21. feb 2012

@fifitko25 tak to som rada že sa ti tak dá, to sú riadny potvoráci keď takto vyvádzajú 😠

e.l.i
21. feb 2012

@fifitko25 aj my sme mali pozit.testik ..v decembri... uz sme sa zacali tesit .ale dlho to nebolo.. na druhy den som dostala mrchu.. 😠 ☹

e.l.i
21. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ejha.. to bol vystrel do vysin.. a co hovoria ovu testy?

mata_ba
21. feb 2012

@mattuliatko30 ahojky.nuz asi uz neklesnes..ja uz meriam 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

isabellaa
21. feb 2012

ahojte kocky, co nove od vcerajska?

tweetinka.co
21. feb 2012

ahojte Kočky.. tento mesiac to asi zasa nevyšlo.. síce mrchy ešte nič.. ale test negatívny.... a pocit, že už každú chvílu prídu mrchy.. 😒 😒 😒 Nejak ma opúšťa nálada..

mata_ba
21. feb 2012

@anett6212 ajoj.buduci stvrtok idem na folik,tak mi potom povie co a ako 🙂

isabellaa
21. feb 2012

dnes rano som zacala 1x merat BT, myslim, ze ma to nebude bavit 😒

meggy004
21. feb 2012

@franzziska aj tebe 🙂