Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a dobré ránko 🙂 tak už sa teplotka vrátila, no uvidíme kam sa vyberia zajtra, ešte stále neviem s toho nič vyčítať 🙂
@mistisa neviem či je to dobre keď už tak dlho máš takú silnú mrchu, keď som bola v nemocke tak tam jedna somnou ležala čo ju mala silnú, ak by si sa cítila slabá až by ti bolo mdlo tak radšej choď k doktorovi alebo aj na pohotovosť ak bude treba, pichnú ti do ritky štipľavú injekciu aby si tak nekrvácala
@purina12345 ano vratila sa 🙂 aj tak neviem pochopit, preco bola vcera taka nizka ☹ podla udajov na FF mi moze urcit ovulku na vcerajsi den? ak teplota bude len stupat
@nativanativa no tak ono je dobre to radsej poriadne zistit aby ti to neuskodilo hlavne babatku.sa jej skus opytat radsej alebo niekoho kto sa tomu rozumie hm? 🙂
@purina12345 ahojky.aha hej no asi radsej lebo to sa nezda ked tak krvacam stracam vela krvi a este mi dve ampuly vcera brali na HP ☹ takze potrebujem cervene vino 🙂 doplnit krvinky 🙂 oki no radsej ked bude treba pojdem neviem co tomu sibe ☹ uz nech som tehu nech mam pokoj s mrsinou 🙂
@martinatavodova 🙂 Tu som .. Si v praci ..??
@l_e_n_o_c_k_a ak bude stúpať tak áno. ono sa to stáva že je počas ovu taký pokles ale keďže sa meria raz za 24 hodín tak presne takýto vystihnúť je zriedkavé 🙂
@nativanativa micka tu máš link na bylinky http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav...
@l_e_n_o_c_k_a vidíš uz si zas hore 😉 a pekny den aj tebe 😉
@purina12345 no super , hlavne ze mne zase povedali ze matu vobec nemozem 😠 a pritom mozem v obmedzenom mnozstve
@mistisa tak tak, treba veriť a prajem ti nech to je čím najskôr. a ak máš doma hovädzinku si navar a zajtra napr. špenátik hlavne to čo obsahuje veľa železa a ak sa ti dá aj teraz zbehnúť k tvojmu dokimu tak radšej choď.
mne keď zoberú dve ampulky chodím ako mátoha a nevládzem nič čo stratím silu 😀 keby som bola teraz na tvojom mieste už by som bola asi priesvitná alebo aspoň by som sa tak cítila
ahojte zelam vam krasny dnik
@purina12345 no ja to zatial zvladam len ma brusko boli.ako necitim ani tocaky ani nic.ja aj vela pijem vody tak sa mi stiha asi dorabat 😀 no veru spenatik som dlho nemala asi viem co urobim na obedik 😀 dobra rada 🙂 este ze aj mm lubi spenat 🙂
@fifitko25 hnusoba jedna červená sa neukázala stále...blééééé ja nechcem vyvolávačku, ešte počkám trocha, z tehu už nič, testy negatívne, takže soms a pokazila...a drahý aká bol sklamaný, bral to ako tutovku keď mi to toľko meškalo...si myslel, že bábo spraviť je jednoduché, že zamieri a bum ho tam... 😀 😀 😀
a ty ako moja??? začni baliť kufre, Čína volááááááá 🙂
@momamo nie dnes mam este volno ale zajtra a vo stvrtok robim ..mozno aj vpiatok musim dobehnut chybajuce hodiny co som sa liecila...ale v piatok by sme mohli potom niekde skocit pokecat ?
@martinatavodova Matka v piatok nebudeme doma, cely vikend, inak velmi rada🙂
@momamo juuj no dobre tak sa dohodneme potom na dalsi tyzden ze kedy 🙂
@purina12345 kdeze mojka, zakradam sa tu cez internet v mobile 😀
@fifitko25 tak to som rada že sa ti tak dá, to sú riadny potvoráci keď takto vyvádzajú 😠
@l_e_n_o_c_k_a ejha.. to bol vystrel do vysin.. a co hovoria ovu testy?
@mattuliatko30 ahojky.nuz asi uz neklesnes..ja uz meriam 🙂 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
ahojte kocky, co nove od vcerajska?
ahojte Kočky.. tento mesiac to asi zasa nevyšlo.. síce mrchy ešte nič.. ale test negatívny.... a pocit, že už každú chvílu prídu mrchy.. 😒 😒 😒 Nejak ma opúšťa nálada..
dnes rano som zacala 1x merat BT, myslim, ze ma to nebude bavit 😒
@franzziska aj tebe 🙂

@mistisa mam ich este tu v sufliku , len neviem ci ich mozem aj nadalej uzivat , sice ona mi povedala ze ak otehotniem , babatku vobec nebudu skodit , pritom ostatni lekari tvrdia ze byliny pocas tehu neodporucuju 😖