Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa
Ahoj, ja som brala na stitnu zlazu tekvicovy olej s jodom, mala som tsh nizsie a t4 vyssi, ale nie ovela uz si velmi nepamatam, bolo to pred 2 rokmi. Tabletkami som sa nenapchavala, endokrinologicka povedala, ze je to v medziach normy.
Minuly mesiac mi robili HP, mam vsetko ok.
@mistisa
http://www.fortunavitae.sk/
bol to tento 😉
@mata_ba tak super...som zvedavá ako ti vyjde ovu.... 🙂 a aký budeš mať grafík...dúfam,že už ten poslednýýýý 😉
@mattuliatko30 dufam s tebou 🙂 a na ovulku som teda zvedava..13dc idem k dokimu na folik 🙂
@isabellaa aha vidis no ja mam vysoke aTPO norma je do 34 a ja mam 197,80 cize dost vysoko ostatne mam dobre aj TSH a aj fT4 to mam uplne v norme .no ale pozrem ten olej veru je to lepsie ako nejake dalsie tabletky mam ich dost a este aj budem mat takze aby mi pecienka pri stojke nerozbila hlavu radsej budem volit takuto cestu 🙂
@mata_ba myslíš,že to bude pre ovu?..nemôže sa ti posunúť..a byť už neskoro?
@isabellaa ale bude ťa to baviť..uvidíš... 🙂)) to len ten začiatok je divný..lebo si to doteraz nerobila..potom ťa to veľmi rýchlo chytí 😉 😉
@su_san
@isabellaa
@mata_ba
@mistisa
@mattuliatko30 a ostatneeee, dobreee raaaanko 😀 😀 😀 😀
milujem praaazdniny
@palculienka2011 aj tebe krasne ranko 🙂 co si doteraz spinkala? ked milujes prazdniny? 🙂
@mistisa jop, do 11tej som sa valala, potom som si urobila plodnu desiatu: jogurt s lanovymi, pohar grepoveho a salku alchemilky 😀 😀 😀 😀 a teraz sa odhodlavam, ci idem do mesta-NIE, ci idem prezliect postelne-NIE alebo tu budem visiet take dve hodky-ANO a potom sa MOZNO k niecomu lahkemu odhodlam 😀 😀 😀
@palculienka2011
ty si teda cislo 😀
ja som vcera cely den prala, teda pracka 😀 😀 😀 ale vesala som uz ja 😀 . Prezliekala som periny.....upratovaci den som mala. Take zdrave ranajky, hmmm, dnes si uz musim kupit grepy 😉
baby, pijte alchemilku aj pocas mrchy? ja zatial nie
@mattuliatko30 tak dufam,ze nie..ked som teraz mala na 19dc,hadam sa mi to az tak neposunie..
@mattuliatko30
to dufam, chcela by som viac porozumiet svojmu telu, myslim, ze si robi co chce a nie to, co by malo 😠
@isabellaa aj moja pracka vcera prala a moje ubohe ruky to vesali, tak si musim dat oddych 😀 😀 grepy kupuj, ja som v grepaku nasla zalubenie, narozdiel od hnusnej alchemilky-fakt ze total mi nechuti, sa musim premahat a pila som ju aj pocas mrchy, ale len tak kazdy druhy den, aby ma z nej nenatiahlo 😀
@palculienka2011 no komu je lepsie 🙂
@palculienka2011 si ty exotko 🙂 takto si to aaj ja hovori len mne uz tie dve hodiny vyprsali nakolko som tu od nejakej 8:30 takze musim troska aj poupratovat chacha 🙂 ale za ziadnu cenu sa neodhlasim mozem upratovat aj popri pisaniu nie? 🙂
@mistisa to je v poho, ja som tak vcera robila francuzske zemiaky, nastastie si ma tu vcera nik nevsimal, tak to dobre dopadlo s nimi 😀 😀
@palculienka2011
ja nepijem cistu alchemilku, ale aj dalsie bylinky, mysi chvost, hluchavka biela a salvia, vsetko zmiesat v rovnakom pomere, ja davam trochu viac alch. A k ed mam takto namixovany caj, tak vzdy 2 lyzice caju do pol litra vody, pit vychladene v priebehu dna asi tak na 3x si to rozlozit. 🙂
@isabellaa ja vseobecne nie som milovnikom bylinkovych cajov, cize mne ani svatena voda nepomoze, musim sa prosto prekonat 😎
@palculienka2011 no to ano teda j uz som sa zase usadila kua musim zasa ist chacha lebo vazne nic neurobim ale ja tu stale budem. 🙂 este ze mam navarene veru 🙂
@tweetinka.co ☹ a uz ti mešká??
@mistisa chšá, chšá, vyhanam ta 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ano ano uz ideeeeeem chachachacha sa divim ze som to stihla dopisat 😀 😀 😀 😀 ale vies ja som taka ze ma vyzenies dverami a ja pridem oknom takze zachvilku som tu zas 😀 😀
@mistisa tak budes povinne hlasit, co si vykonala, aku zasluznu cinnost 😀 😀 😀
@fifitko25 Zlatinko.. iba druhý deň (ale asi je to chrípkou, že meškajú)

@domi1988 že keď užívaš ten liek, tak sa nedoporučuje otehotnieť, kontraindikácia znamená že je to akože proti...môže to nejako poškodiť baby napr.