Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa mnaaaaaaaaam
dobre, novy plan, za kazdu tvoju cinnost ja urobim tiez daco prospesne: cize tanier do umyvacky, vyyyyborne 😎
@tweetinka.co no tak sa Ti Možno len toľko HCG neurobilo, kým nie je mrcha, nie je nic stratené 😉
@palculienka2011 uz som povykrajovala pagaciky a prva varka sa pecie 😀 😀 😀
@fifitko25 Pocitovo idú tie mrchy mrchaté... 😠 Tebe teraz koľko meškali?
@mistisa druhy tanier do umyvacky 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa supsni mi pls recept na tie pagace, by som si taaaak dala 😝
dobrú chuť všetkým
@palculienka2011 nasla som to na nete robim ich prvy krat tak vyskusaj aj ty snad budu dobre 🙂 takkze pisem 🙂 : 500 g polohrubej muky, 250 g masla, 1 vajce, 1 kysla smotana alebo biely jogurt , ja som dala smotanu 🙂 a 1,5 KL soli, 1,5 KL prasok do peciva. vsetko das do misy vymiesis cesto a vykrajujes.kazdy potom potries vajickom a das piect 😀 dobru chut
Pooobede by sme sa mohli pobavit o pakoste smradlavom, poculi ste o nom, ja som sa dnes o tom docitala na fore? Ma niektora skusenost? A alch. sa vraj ma pit iba do konca ovulacie, potom sposobuje stahy maternice a je mozny potrat ☹
Veľmi zaujímavé výsledky má pakost pri liečbe neplodnosti. Odporúča sa popíjať odvar z pakostu po dobu aspoň dvoch mesiacov, a to pre oboch partnerov – ženy 250 ml, muži 350 ml čaju denne. Pitná kúra okrem toho silne prečisťuje organizmus a účinne pôsobí na rôzne ochorenia obličiek a močových ciest (zápaly, piesok, kamienky) a pri chronických zápaloch čreva.
@mistisa ty brdo, 500g muky? toho bude jak pre armadu, nie?? 😀 😀 😀 no pockam az ochutnas a podas recenziu
Baby.. ešte som chcela prispieť jedným príbehom, možno niekoho povzbudí. Kamoška má 32 rokov, lekári jej tvrdili, že nemôže a nikdy nebude mať deti.. Ostala sama... nemala ani stáleho priateľa, nič.. a zrazu "zistila" že je v 5-tom mesiaci.. Tie 4 mesiace že jej chodila pravidelne menštruácia, nebývalo jej zle, že trochu pribrala, ale nie je najštíhlejšia, tak tomu nevenovala pozornosť +- 4/5 kg.. a teraz má krásne, zdravé dievčatko..
@isabellaa ja som alchemilku pila cez poslednu mrchu a pomohla mi ked bolelo brusko ani som nemusela vziat tabletku 😉
@palculienka2011 no moje su genialne kolko ich vide uvidim zatiel neviem 🙂 ale su mnamky jednu varku som urobila len osolenu a na druhu som skusila dat troska kminku.a rozmyslam ze na dalsiu postruham syru trosku.inak su fakt dobre 🙂 vonia mi cely bytik mnaaaam 😀
@mistisa a kolko toho odhadujes, ze bude? lebo ja sa asi vazne premozem, ale nemam tolko masla doma, zeby som urobila z polovicnej davky, vyjde to?
@tweetinka.co dva dni meskala a potom Došla... Ale meškanie mohol spôsobiť aj utrogestan...
@palculienka2011 no mojko ja pocitam tak cca 100 kolacikov asi 60 mam urobenych a cesto este mam tak na 40 cca.bude zalezat aj na tom ake velke budes robit.ja robim take hviezdicky 🙂 myslim ze na skusku ti bude stacit z polovicnej davky.ja robim z celej maju dojst poobede aj moji rodicia mozno aj svokra potom tak aspon bude na stol 🙂
@mistisa 😀 😀 😀 😀 esteze som sa spytala, brdoooo, tak to mi polka bude ozaj stacit, my budeme na to len dvaja...este vymysliet, co pouzit ako vykrajovatko, take nacinie totiz doma nevlastnim 😅
@fifitko25 a utrogestan berieš stále? 😕 (mne ho Dr. predpísal na udržanie..) a potom som ho mala vysadiť..
@palculienka2011 no to pokial iba dvaja jasne ze staci polovicna davka 🙂 micka hocico aj pohar nejaky mensi priemer aby mal alebo stamprlik ale to budes mat 100 kolacikov aj s polovicnej davky 😀 😀 😀 nemas decovy? ten by mohol byt 🙂
@nativanativa micka už si sa vrátila od doktora? chcem počuť správičky 😉
@mistisa mame 8uholnikovy stamprlik, rozkosnyyyy, ale to budu ozaj jednohubky, nevadiiiii 😀 😀 😀 lasko este mi pls povedz na kolkych stupnoch a cca ako dlho-to vies, som pekar profik (krtkova torta, jablkova strudla a tak) 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ja ich peciem na 180 stupnov a takych 10 minut 😉 sleduj si ich ale.to uvidis kedy su hotove ked su take peknucke zltkaste .-) a ponatieraj ich vajickom ked ich budes davat piect su dobrucke tak 🙂
@mistisa ouky douky, idem na to, aj kyslu fazulkovu polefku spravim, ked uz otvorim smotanu-ach a to som dneska nechcela ani prsom pohnut 😀 😀 😀 😀 tak sa na chvilu odmlcim, ked dlho nebudem chodit, daco sa posralo a je mi hanba dojst 😀 😀
@palculienka2011 no vidis k comu som ta pohla? chacha 😀 oki jasne 🙂 neverim ze to pokazis 😀 😀 😀
@tweetinka.co mám ho brat vždy medzi 17 DC a 26 Dc, keby sa podarilo oplodnenie, aby som vajko nestratila.... Predtým som mala Duphaston, ale robil mi zle, nervy, depresie a bolest žalúdka... Tak mám utros vaginalne a je to omnoho lepšie 🙂

@palculienka2011 rozgulala som cesto na maslove pagaciky 😀😀