Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte dnes ma pobolieva spodok brucha a mrchu mam dostat az 5 decembra neviem z coho to moze byt ☹
@lucecita Ahooj moja 😢 , to neva pride to možno na buduci mesiac 😀 😀 , a tak som ti to priala . Dnes som na teba aj myslela že ako ti dopadol ten testik. Neostava nam nič ine ako sa podporovať a povzbudzovať .. na buduci mesiac možno budeme obe tehu 😀 😀
@azzura dorazili ☹ ale skončia a potom sa hupsa nato - a hlavne neulievať sa 😠
@vardzikova hmm, som smutna. Ale to prejde, ked bude pred ovulkou 🙂, co nam ine ostava, len dufat. Teraz sa musim odhodlat a zavolat dokymu a dohodnut termin prefukov
dobre ranko babenky 🙂
@lucecita : tak to fakt nechapem.. 😠 mozno predsa len skus o par dni este jeden testik a urcite s citlivostou 10 mIU/ml..
@azzura : 😠 😠 😠
ja som dnes zabudla rano vziat kvapky, pripadam si ako keby som v noci okopavala zemiaky alebo co..tak sa budem snazit v robote nepretrhnut ,aby som si usetrila sily na vecer 😉 😉
@purina12345 : v grafiku bez zmien, ovu test dnes nerobim, skusim az zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
riesim vianocne darceky a uy mam z toho hlavu ako balon, aj u vas vsetci chlapi v rodine "nic nepotrebuju a vsetko maju" ? 😠
@nikinka1111 vidis niki no co sme vraveli, je to tammm 😀 😀 ja stale nic ☹ minuly mesiac tak skoro a teraz 12DC a este nic 😖 ale snazilkujeme kym to nestupne 😀
@lucecita to uz je co, ja som ratala s tym, ze to tam bude 😠 len tie teploty mas nizsie no, nemas fakt nejaku virozu?
@azzura Jaaaaj 😒 no tak ti prajem veľa odvahy ja by som sama od seba určite nezavolala 😅 , no ale keby ti to malo pomôcť tak to treba určite urobiť. Ale u nas je dlha čakacia doba ja som čakal pomaly mesiac kým som išla na laparku, 🙄
@azzura život ide dalej to maš určite pravdu ale netreba stracať nadej a hlavne veeeľa optimizmu 😀
@gelinka75 už bolo načase aby stúpla, manžela som už zničila 😀 😀 😀 . teraz mi dá aj týždeň pokoj 😀 😀 😀 😀
@azzura nabudúce sa podarí... raz všetky budem ma´t fazuľky v brušku 🙂
@vardzikova ja mam super doktora a ten mi vsetko vybavy, mozno aj ja dostanem termin az buduci rok, uvidim, len by som mu mala dat vediet ze mam kramy. Vieš, ja uz mam podstatne dost vysetrení za sebou, uz mi chyba len toto a to lekar odkladal ako poslednu vec.
Tebe ich robili laparoskopicky alebo len kontrasnou latkoyu bez narkozy? Bolelo?
@vardzikova hmm, davat rady je lahke iba nimi sa riadit je tazke 🙂
@nikinka1111 jasneeeeeeeeeeeeeeeee, raz budeme vsetky bruskate
@nikinka1111 aj ja v case ovulky som dracica a potom zvolním, ten moj sa mi smeje, že preco nie som furt taka, ale ved neplodných dnoch nejde o nic a momentalne je moja hlava nastavena na dieta 😀
@azzura presne ako môj 🙂 včera hral strašne unaveného z práce ale dnes ráno som ho pre istotu ešte zobudila 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 🙂 to robim aj ja 🙂, sme ale potvorky, ale spon sa pri nas nenudia 😉
@azzura tento mesiac som vsadila na kvantitu 😀 😀 😀
@nikinka1111 🙂 dobreeeee, tak drzím paste aby ste mali z tej kvantity 😀 II ako darcek pod stromcekom 🙂 😎
@azzura ak by boli // tak neviem či vydržím až do vianoc mlčať 🙂
@nikinka1111 tak aspon do mikulasa 🙂
ďakujem Vám dievčatá, všetkým...ja som aj tušila ako to dopadne, ale aj ma to mrzí trošičku... posielam aj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

@lucecita hmm, nechapem....co mas potom s tým zaludkom? Ked ti uplne skonči spinenie tak si urob potom test,resp. zbehni k lekarovi