Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura Mne to robili laparoskopicky kontrastnou latkou. A či bolelo? no mna neskutočne, ako si v uplnej narkoze ale ta bolesť potom ako sa zobudiš ked ti prestane učinkovať narkoza je neskutočna, aspon ja som to tak preživala aj ked musim uznať že niesom žiadna citlivka ale toto ma bolelo riadne. 🙄 🙄
@azzura no ved to , mne stači že si idem urobit teho. test a vyjde nega. tak som z toho sklamana aj rozčarovana že to nevyšlo 😠
@lucecita no kto by sa už len za // čiarky branil 😀 😀 , raz to bude určite len musime byť trpezlivejšie 😝 😝
@vardzikova dik za info, ale ked musiš tak zatnes zuby a podstupis to.
@vardzikova ja radsej testy doma ani nemam pre istotu
@azzura ale ja si ich musim kupiť pretože čo ak nahodou a ja to nezistim včas? a potom byť par dni v tom že niesom tehu a bola by som to by bolo niečo neskutočneee 😠 😠
@nikinka1111 no super, tak ti ju už označilo 🙂 a možno ti ju posunie zajtra o 1 deň tak sa nezľakni to je v poho, mne sa zmenila tento cyklus 3x 😀
@purina12345 ok, budem na to pripravená 🙂
dievčatá, ja som po ovu vždy taká hladná, vkuse by som jedla 😀 nemôžem sa dočkať obeda
@purina12345 Awojky no je to lepsie brala som tabletky a skusali sme sa mojkat trosku ma to este stipalo a ked sme sa po druhy krat skusali tak to bolo v pohode...ma stve ze sa tento mesiac moc neposnazilkujeme ☹
@nikinka1111 inak toto som si vsimla aj ja, aj vaha mi klesa po ovu 😀 dnes ma dobre picha vajecnik, uz nech sa to vyda na cestu a kotula spravnym smerom 😀 😀
@gelinka75 ...ako mi minule zahlásil môj manžel: išlo vajce na vandrovku 🙂
@purina12345 keď som bola u doktora pred 2 týždňami, tak by mi dačo našiel kebyže mám nejakú mikózu alebo dačo podobné?
@nikinka1111 moj sa iba smeje, lebo ja som uz z toho plodenia unavena, kdezto jemu sa to paci, ale uz to dobojujem 😀 😀
@gelinka75 no ved ktoremu chlapovi by sa to nepačilo 😎 nepoznam takeho 😀 😀 😀 😀
@vardzikova @gelinka75 ani ja nie, môj mangelko sa ma každý deň pýta, či už mi skončili krámošky, že či už konečne môžeme 😀 😀 😀 proste chlap a nevie sa dočkať
@lucecita no ale momentalne teraz ho viem pochopiť 😀 😀 😀 pretože my sme už nekeksikovali dlhoooo už som možno aj zabudla ako sa to robi 😎 😎 ,
Baby možem mat ovu aj ked mam nizku teplotu? http://www.fertilityfriend.com/home/39202a
@vardzikova neboooooj, keď k tomu príde tak to pôjde samo 😎 😎 😎 na také veci sa nezabúda 😀 😀
@lucecita nie mykozu moja, nemyslím niečo ženské ale niečo so žalúdkom 😕 , skús hlavne veľa piť
@vardzikova myslím že ešte klesneš a potom bude ovu 😉

@lucecita 🙂 ten pocit poznam