icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
23. nov 2011

@lucecita 🙂 ten pocit poznam

vardzikova
23. nov 2011

@azzura Mne to robili laparoskopicky kontrastnou latkou. A či bolelo? no mna neskutočne, ako si v uplnej narkoze ale ta bolesť potom ako sa zobudiš ked ti prestane učinkovať narkoza je neskutočna, aspon ja som to tak preživala aj ked musim uznať že niesom žiadna citlivka ale toto ma bolelo riadne. 🙄 🙄

vardzikova
23. nov 2011

@azzura no ved to , mne stači že si idem urobit teho. test a vyjde nega. tak som z toho sklamana aj rozčarovana že to nevyšlo 😠

vardzikova
23. nov 2011

@lucecita no kto by sa už len za // čiarky branil 😀 😀 , raz to bude určite len musime byť trpezlivejšie 😝 😝

purina12345
23. nov 2011

@lucecita ☹ tak škoda že to nevyšlo, ale ako hovorí gelinka, keď máš nizku teplotu mala by si navštíviť doktora využiť DNP lebo môžeš mať nejakú virozu alebo inú potvoru 😒
@delideli tak ale hlienik sa zdá byť už v dobrej produkcii 😵
@aliaxa ahojky, ako sa máš? zbavila si sa tej pliagy?

azzura
23. nov 2011

@vardzikova dik za info, ale ked musiš tak zatnes zuby a podstupis to.

azzura
23. nov 2011

@vardzikova ja radsej testy doma ani nemam pre istotu

vardzikova
23. nov 2011

@azzura ale ja si ich musim kupiť pretože čo ak nahodou a ja to nezistim včas? a potom byť par dni v tom že niesom tehu a bola by som to by bolo niečo neskutočneee 😠 😠

purina12345
23. nov 2011

@nikinka1111 no super, tak ti ju už označilo 🙂 a možno ti ju posunie zajtra o 1 deň tak sa nezľakni to je v poho, mne sa zmenila tento cyklus 3x 😀

nikinka1111
23. nov 2011

@purina12345 ok, budem na to pripravená 🙂

nikinka1111
23. nov 2011

dievčatá, ja som po ovu vždy taká hladná, vkuse by som jedla 😀 nemôžem sa dočkať obeda

aliaxa
23. nov 2011

@purina12345 Awojky no je to lepsie brala som tabletky a skusali sme sa mojkat trosku ma to este stipalo a ked sme sa po druhy krat skusali tak to bolo v pohode...ma stve ze sa tento mesiac moc neposnazilkujeme ☹

bugynka
23. nov 2011

@lulien17 máš pravdu , treba pozitivne mysliet 😀

gelinka75
23. nov 2011

@nikinka1111 inak toto som si vsimla aj ja, aj vaha mi klesa po ovu 😀 dnes ma dobre picha vajecnik, uz nech sa to vyda na cestu a kotula spravnym smerom 😀 😀

nikinka1111
23. nov 2011

@gelinka75 ...ako mi minule zahlásil môj manžel: išlo vajce na vandrovku 🙂

lucecita
23. nov 2011

@gelinka75 akú virózu myslíš? tam dole nejakú alebo normálnu? nemám ani svrbenie ani nič, ono to možno skresľuje aj ten pokazený hnusný vaječník, či?

lucecita
23. nov 2011

@purina12345 keď som bola u doktora pred 2 týždňami, tak by mi dačo našiel kebyže mám nejakú mikózu alebo dačo podobné?

gelinka75
23. nov 2011

@lucecita nie virozu dole, ale normalne, ked ti je zle od zaludka a tak, ci to neni s tym suvisiace

gelinka75
23. nov 2011

@nikinka1111 moj sa iba smeje, lebo ja som uz z toho plodenia unavena, kdezto jemu sa to paci, ale uz to dobojujem 😀 😀

vardzikova
23. nov 2011

@gelinka75 no ved ktoremu chlapovi by sa to nepačilo 😎 nepoznam takeho 😀 😀 😀 😀

lucecita
23. nov 2011

@gelinka75 vieš čo, tak takúto možno aj áno, lebo kýcham a častejšie ma ja makovica bolí....a mamina má chrípku alebo také dačo, bo soplí, kýcha a stratila hlas...ale oco povedal, že aspoň majú tichú domácnosť a oddýchnu si 😀 😀 😀

lucecita
23. nov 2011

@vardzikova @gelinka75 ani ja nie, môj mangelko sa ma každý deň pýta, či už mi skončili krámošky, že či už konečne môžeme 😀 😀 😀 proste chlap a nevie sa dočkať

vardzikova
23. nov 2011

@lucecita no ale momentalne teraz ho viem pochopiť 😀 😀 😀 pretože my sme už nekeksikovali dlhoooo už som možno aj zabudla ako sa to robi 😎 😎 ,

azzura
23. nov 2011

@lucecita chlapom inak pracuje mozog 🙂 či čo im to pracuje 😀

vardzikova
23. nov 2011

Baby možem mat ovu aj ked mam nizku teplotu? http://www.fertilityfriend.com/home/39202a

lucecita
23. nov 2011

@vardzikova neboooooj, keď k tomu príde tak to pôjde samo 😎 😎 😎 na také veci sa nezabúda 😀 😀

lucecita
23. nov 2011

@azzura no, neviem či to je mozgom 😀 😀 😀 alebo ak mozgom, tak ktorým 😀 😀 😀

azzura
23. nov 2011

@lucecita však tak nejak som to myslela aj ja 🙂

purina12345
23. nov 2011

@lucecita nie mykozu moja, nemyslím niečo ženské ale niečo so žalúdkom 😕 , skús hlavne veľa piť

purina12345
23. nov 2011

@vardzikova myslím že ešte klesneš a potom bude ovu 😉