icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
22. feb 2012

@zelovocka zatial si musim zaklepat , ze problemy so zapchou vobec nemam , pekne po ranajkach idem .... fuuu a to som sa obavala prave tohto najviac

mata_ba
22. feb 2012

@zuzka_rastik ahojky..vitaj medzi nami 🙂 je dolezite,aby ste si oddychli..a mozno sa uz vratite traja 😉

zelovocka
22. feb 2012

@anlady ahoj, dobrá otázka 🙂 k cudzím ďeťom nemám nejako extra "mojkací" vzťah, ale deti ma neviem prečo majú zväčša rady. pristupujem k nim tak normálne 😅 ale viem, že s vlastným to bude iné, to sa zjaším od radosti a budem ho mojkať stále a ovoniavať 😵 a bojím sa, aby som ho nerozmaznala príliš 😀

zuzka_rastik
22. feb 2012

@anlady ja tiez nemam rada cudzie deti.. som si myslela ze som asi sama na svete a pripadala som si cudne 🙂 tak som rada, ze nie som sama.. a hlavne cudzie deti ma znervoznuju a vobec k nim nemam vztah.. hovorim "tutuli mutuli" len aby sa nepovedalo a nasilu.. 🙂 ja dufam, ze k mojim to bude inak.. predsa je to kus mna, si hovorim 🙂 tak uvidime.. dufam, ze sa to coskoro dozvieme 🙂

purina12345
22. feb 2012

@mata_ba v pohode, ja som vždy najprv vypila vodu a semiačka zmäknú tak sa budú lepšie hrýzť, všeobecne sú veľmi zdravé tak len papaj a na zdravie 😉

zuzka_rastik
22. feb 2012

@mata_ba dakujem 🙂 vy odkedy snazilkujete?

bipa
22. feb 2012

@anlady aj ja vztah k cudzim detom nemam, hlavne tie starsie, zistila som to ked obcas pracujem s nimi, nie je to tym ze ich nemam rada ale vztah neni,obcas mavam dni ci to naozaj chcem mat alebo pockat trochu neskor. Ale vysvitlo to ze ja fakt chcem mat uz teraz 🙂 Nemyslim si ze by si nemala rada to svoje, ak naozaj tuzis po dietati 🙂 vztah k vlastnym detom je to silnejsie nez cudzie.

anlady
autor
22. feb 2012

@zuzka_rastik
@zelovocka Ja to mám tak isto.keď je niekde malé bábätko poviem jeeej pekné,ale nič viac. a k väčším,ako mám neterku -napr. také 6-7ročné to absolútne. A keď máme návštevu kde sú deti,rovno šílim :(

anlady
autor
22. feb 2012

@bipa jeeejda-tuším fakt nie som sama...

zuzka_rastik
22. feb 2012

@anlady presne, este k malinkym ako tak, ale ked su vacsie, tak to uz vobec vobec.. a najhorsie su tak okolo 10 roka veku, este ked su drze tak to je uz vrchol 🙂 ale neboj, materinsky cit k nasim v nas prepukne 🙂

zelovocka
22. feb 2012

@nativanativa no veď ak si doteraz mala dobré trávenie, tak je vysoká pravdepodobnosť, že zápchu nechytíš ani teraz s alienom v brušku 🙂 len maternica sa časom riadne zväčší, to sa obísť nedá. a potom na tráviaci systém je to záťaž, takže verím, že ľan pomôže.

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba aha takze tak. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no veru ze sexik minuly mesiac sme sa snazili kazdy den tak teraz ideme kazdy druhy den 🙂

nativanativa
22. feb 2012

@zelovocka vela pit , jest pravidelne zeleninu a ovocie a podla mna vsetko bude ok ....duuufam , lebo ked si predstavim ze nebudem moct ist aj dva alebo tri dni ma porazi ...

zelovocka
22. feb 2012

@nativanativa ne ne, žiadne také nebude, veď ty si fitneska a máš pohybu dosť aj dobrú stravu (bez gaineru teraz už 😀 )

isabellaa
22. feb 2012

caute, krásny deň všetkým 🙂 včera sa mi už nepodarilo prihlásiť 😒 , ale som tuu dnes

nativanativa
22. feb 2012

@zelovocka a to som chcela byt velkaaa 😀 😀 😀 s ujom gainerom , mnamiiiiiii 😅 😅 😅

zelovocka
22. feb 2012

@nativanativa veď budeš veľká, spredu 😀 😀 😀 ale po skončení dojčenia nabehneš aj na gainer a počkaj tú kariéru: fitness mama 😀 😉 v jednej ruke činka, v druhej kočík, normálka 😀

isabellaa
22. feb 2012

Baby, nebol niektorej z Vas mm na spermoigrame? Ako to prebieha? Je možné, žeby som ja priniesla spermie, máme to len 10 minút od bytu. Čo myslíte, asi musí sám, čo?

nativanativa
22. feb 2012

@vardzikova uz si sa vygrcala z podoby ?? 😀 😀 😀

nativanativa
22. feb 2012

@zelovocka dufam ze budem moct praktizovat trenerstvo s malym vedla seba , velmi si to prajem 😵 😵 😵

zuzanka9999
22. feb 2012

@mattuliatko30 ahoooj nie nemeriam, podla ovu testov a hlienu sa riadim 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@purina12345 a mozem ich naraz spapat?ci to treba nejak podelit za ten den?

mata_ba
22. feb 2012

@zuzka_rastik my snazilkujeme od septembra 🙂

@anett6212 a my budeme snazilkovat,ked sa nam bude chciet...minuly cyklus som to silila a prd z toho..teraz budeme sexikovat len ked sa bude chciet...hoci idem na 13 dc kuknut folik...tak uvidim ako to zaposobi na draheho 🙂

zuzanka9999
22. feb 2012

@isabellaa ahoj moj bol na spermiograme musel tam ist sam, s tym ze tam mu vsetko vysvetlili, ty by si mu nemalak tomu pomahat. potom mal vysledky dosiel tam a mal konzultaciu v cene.

purina12345
22. feb 2012

@mata_ba spapaj naraz a hlavne aby sa ti dve hod. močili ak budú aj dlhšie nič sa nedeje

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba tak u nas to nesilim. moj mm by chcel vkuse sexikovat. 🙂 ja ho az brzdim

mattuliatko30
22. feb 2012

@vardzikova ja som moc nepribrala..pri prvej 15kg...a to som mala hneď po pôrode dolu...takže super..a pri druhej len 7 kg...no ale skôr mi chutilo potom ...ako som kojila.. 😀 😀 😀 takže teraz som na 64, 65kg...tak aj tak dosť... 😀 aspoň tých 60 keď budem mať ..budem spokojnááá

mattuliatko30
22. feb 2012

@purina12345 joj...tak držím palčeky..uvidíš...ako to bude...dúfam,že ťa zbytočne nebude mršana naťahovať...keď má prísť nech príde..a keď nie...nech ide kade date 😉

mattuliatko30
22. feb 2012

@anett6212 mysliš ,že už máš ovu?...uvidíš podľa zajtrajšej teplotky...či vystúpi....

mata_ba
22. feb 2012

@purina12345 uz sa mocia hodinku a stvrt 🙂 a trosku dobkam do nich 😀 ale tak necham ich pekne do 12..mozno do 1...

@anett6212 ja som dost prekvapena z mojho..on bol vzdy ako masina a minuly cyklus...az som mala pocit,ze ho nutim..viem,ze ma stresy z roboty a tak,ale..to mal aj predtym..a teraz sme 5 dni nic a vobec nedranka do mna..divne 😖