icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
22. feb 2012

@zuzanka9999 ahá..... 🙂 tak uvidíš.....kedy by si nemala dostať?

zuzanka9999
22. feb 2012

@mattuliatko30 tento vikend 🙂))) ale po minulom mesiaci neviemneviem, minuly mesiac mi meskali tri tyzdne :(

zuzanka9999
22. feb 2012

@mattuliatko30 kolko sa inak snazite???

mattuliatko30
22. feb 2012

@zuzanka9999 fúúú...dosť veľa ti meškala...a nepovedal ti doktor prečo tak dlho???ja už dve detičky mám.... 🙂 ale tak ja stále dobrŕdzam na tretie...takže u mňa je to skôr u šťastí...a vystihnúť dobrú chvíľu u mm, lebo on moc nechce 😉

zuzanka9999
22. feb 2012

@mattuliatko30 no moja doktorka ma objednala na vyvolavacku ale nastastie den predtym mi sama mrcha prisla a inak sa k tomu nevyjadrila.to je nadherne ze mas deti, my uz zaciname 8 mesiac snazenia a uz ma chytaju depky a negativne myslenie a som podrazdena skoro stale:(

anett6212
22. feb 2012

@mattuliatko30 a ked vystupi, tak mam ovu? ci ako to je. ja sa do toho nevyznam

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba no minuly mesiac bol ajmoj divny leb vydrzal vyse dvoch tyzdnov susit a nic ani o tom nehovoril proste nic. a teraz je ako besny

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 no aj moj by mohol zase zbesniet 😀

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba uvidis zbesnie. hned ako uvid ze nemas mrchu 🙂

martinatavodova
22. feb 2012

cau te babulky 🙂 pocujte poznate niekto tento pocit: straaasne ma picha vo vajecniku ..tak silno pichne v nejakych intervaloch uz od rana to mam dnes... mam tak tyzden do mrchy..ale toto ja nepoznavam na sebe??

azzura
22. feb 2012

@mata_ba cauko, tie lanove semiacku su mna...mne to chuti, horsie je to s tym grep.dzusom, bleee

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 no ved teraz som bola za nim a uz ma zacal obchytkavat 😀 asi som to privolala 😀

@azzura ahooj,ano,ano..dobre su 🙂 som sa bala po skusenosti s macou 😀

mata_ba
22. feb 2012

@martinatavodova ja som to teraz mala 2. cyklus..moze to byt ale aj miminko 😉 mne doki povedal,ze sa moze stat,ze sa hormony trochu pomenia a potom vznikaju taketo veci...

azzura
22. feb 2012

@mata_ba maca je fuj, ale ja to jem vsetko naraz....v jogurte 🙂 😀

mata_ba
22. feb 2012

@azzura my uz macu nemame a rozmyslam,ci ju este kupit...nevieme totiz,ci pomaha alebo nie...ale bola som teraz na profile,tak pockam do konecnych vysledkov a potom pripadne kupim..

zuzanka9999
22. feb 2012

zlaticka mam na vas otazku - ako to zvladate - kazdy mesiac to sklamanie ze zasa nic, ze znova to nevyslo???? dajte mi recept, bo nam s partnerom to uz prerasta niekedy do hadok :((((

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba no vidis. inak robila som si prave ovu test a vysla ta druha palicka uplne slabunka

luluapali
22. feb 2012

Ahojte kočky. Potrebovala by som radu. V nedelu mi skončila ovu, v pondelok od obeda mi bolo zle od žalúdka a poobede mi začala stúpať teplota a max.bola 37,3. Pondelok bol 16DC. V utorok od rana má bolela hlava a bolel ma žalúdok az do noci. Poobede mi začala stúpať teplota. Bazalnu teplotu si nemeriam, cítim kedy mi začne ovu. Nie je to skoro, aby mi bolo zle? Môže to byt aj zlcnik... Tehulkam sa drží zvysena teplota cely den? Nechcem si nic nahovarat... Ďakujem vám 🙂

azzura
22. feb 2012

@mata_ba no ked my ju minieme, tak uz dalsiu nekupim. vsak uz tolko toho pcham do seba a nic z toho:(, asi je to fakt o psychike

martinatavodova
22. feb 2012

@mata_ba ale uz mi to aj ide na nervy vkuse ma tam picha :D a vzdy ked ma tam pichne tak az tak vzdychnem ze aaaaach a kolegyna sa na mne uz aj smeje :D no dobre musim ten tyzden este vydrzat dako jaaaj to je strasne dlha doba po ovulke do mrchy....

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 skus zajtra..alebo aj dnes,ale neskor...

@azzura vies co..cim dalej,tym viac mam pocit,ze je to takmer len o psychike..teda,ak zena alebo muz nemaju problemy...kazdu tehulku co poznam (a to su takmer vsetky okolo mna) mi povedala,ze ked sa na snazilkovanie vyprdli - bolo to tam..

@martinatavodova ani mi nehovor...ja to mam zase a to som len 6 DC...ale bola som v pondelok na profil,tak som zvedava..ale urcite sa na to popytam,lebo aby ma celyyy cyklus bolelo podbrusko?!ale drziiiim ti palce 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@luluapali ahojky..na tehu by to bolo prilis skoro...a ci sa tehulkam drzi cely den zvysena teplota - to neviem...ale myslim si,ze aj ano..ono vela zavisi od toho,co zena robi..ci ma pohyb alebo len sedi...ci nieco pila alebo nie 🙂 ale drzim ti palce 🙂

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 ahoooj,no asi jej mierne šibe,lebo dnes zas úplne slabučká,skoro žiadna...proste haluz 😀

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka no tak je tu sanca ze mozes byt tehu. super nie?

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba skusim vecer ked pridem domov. bola som sa doma najest, tak som si urobila test. urobim si vecer o deviatej. a potom zajtra. ze co to.

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 tak hadam ta to uvedie na spravnu mieru 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@vavenecka helooou 🙂 co tak spravit testik???

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba tak hadam ano. inak je pravda, ze ked sa par prestane snazit, tak sa im to podari. ak sa nam to tento mesaic nepodari, tak ideme sa snazit nesnazit 🙂 a uvidime potom

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212
@mata_ba aale kočky,ona si len prdel zo mňa robí 😀 ale radšej nech nie som,po tej diskotéke,teraz beriem aj femigard,aj alchemilku pijem,to by nebolo moc dobré pre bábo 😠 podľa mňa sa len krčok včera stiahol po sexe,aj keď som cítila tlaky v maternici ako na mrchu...alebo spermoše našli nejaké zblúdené vajko a oplodnili ho 😀 😀 😀 ale pre tú srandu testnem ráno 🙂

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka vyskusaj, uvidis. a kolko tu uz meska?