icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 hej,tiez som si povedala,ze kaslem na to...ale..ked ta moja psychika si robi co chce 😠

@vavenecka mojaaa..mne sa praveze vzdy po sexiku pusti na plno..spermie vraj obsahuju nejaku latku na spustenie mrchy...a dokonca lekar odporucal aj sestre,ked prenasala,aby si dala s muzom sexik...

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 ale ani nemešká,včera už išla z hnedej na červenú po sexe a odvtedy nič...som nejaká divná 😀

vavenecka
22. feb 2012

@mata_ba no veď ja nechápem a ani mi včera nebúšil do krčka 😀 akurát som pila,aj ovu test by som si urobila,že či niečo neukáže,ale tak možno neskôr skúsim 🙂

martinatavodova
22. feb 2012

@mata_ba matka aky profil? no mne sa to pichanie nejako zintenzivnelo ... a mam pocit ze sa mi trosku kruti hlavka a to som uz aj papala obedik aj som pila dnes dost 🙂

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

ahojteeeee

@vavenecka ahoj micik 🙂

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nazdarček zlatino 😉 akoo?

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba presne, ja som to uz chcela tento mesiac, a vydrzala som dva dni si nemerat a nemysliet na to. ale uz aspon nemyslim na to cely den ako niekedy. uz len obcas. a zacinam sa tesir na dovolenku 🙂

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka no ved to malo sa ti to klasicky spustit, lebo mne sa potom hned na druhy den klasicky spusti a ty nic. urob si apson ovu test ale z ranneho mocu je to najspolahlivejsie

bumbi
22. feb 2012

Ahojte baby, možno sa to tu už rozoberalo, no nešla som to, tak sa spýtam, či máte niektorá skúsenosť so včelou materskou kašičkou. Naozaj podporuje plodnosť ??

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 okiny,zajtra urobím,ale mne už sa to pár krát aj stalo,že už už išla,potom sa zasekla a potom prišla 😀 ale teda skúsim,aj keď tomu veľmi neverím 😠

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka brutalne ma bolí gelula ☹ dala som si ibalgin

azzura
22. feb 2012

@mata_ba uz aj ja som sa na to vsetko vyprdla....od septembra 2010 sa snazime a furt nieco riesime a stale nic. Uz som unavena, clovek ide na laparku a zistia ze je v podstate ok. Co ma byt bude a ked nie, tak co uz ....

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaale mici,z čohože? ja už dve noci naprd spím,radiator v spálni vypnutý,paplón tenký a mne je taaaak teplo,že až 😠

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka ale ani neviem, mozno zmena tlaku ci co ☹ vsetko sa so mnou kruti 😒

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak si pekne lažkaj a oddychuj 🙂 ja si idem asi tiež zdriemnuť,káblovku nám zapoja až večer,do kostola idem až na pol 6,tak nemám čo robiť 🙂

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka veru to idem spravit 🙂 aj ty si oddychni,,, tak pa vecer 😉

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a papik moja a nech ťa rýchlo hlávka prestane bolieť 😉

mata_ba
22. feb 2012

@vavenecka som zvedavaaa 🙂

@martinatavodova hormonalny profil...fuuu,nie ze tak odkvacnes..a keby to bolo moooc,utekaj k dokimu...

@anett6212 a kam idete? 🙂 no ja meriam len druhy cyklus,tak chcem vediet,ci fungujem rovnako 🙂

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba chceli by sme ist do bulharska. ale este neviem. podla cien sa rozhodneme. aj ja meriam len druhy cyklus. zacala som o dva dni neskor lebo som to nemohla vydrzat. tak uvidime

mata_ba
22. feb 2012

@azzura asi je to ale naozaj najlepsie...

vavenecka
22. feb 2012

@mata_ba no aj ja,ale asi zas bude to čo obvykle-žiadna druhá čiarka 😀

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka nehovor negativne. a ked bude???????

mattuliatko30
22. feb 2012

@zuzanka9999 tak to ti verím..ale moc sa s tým nezaťažuj..neboj ono to príde samo..keď to bude mať prísť...uvidíš 😉

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 mohol by byt nas posledny,co povies 😀

mattuliatko30
22. feb 2012

@anett6212 keď vystúpi..už je po ovu...treba skúšať stále pri nízkych teplotkách..akonáhle vystúpi je po vou..

mata_ba
22. feb 2012

@vavenecka no len aby sme neboli vsetky prekvapena ake kolajnice budu 😀

anett6212
22. feb 2012

@mata_ba no bolo by na case nie? bolo by to super keby nam to teraz vyslo 😀 ale aj muz sa mazacal tieto tri dni vypytovat rano no co ako teplotka? poobede ako test robila si si? teraz sa zacal ako si starat a doteraz nic

ejkapod
22. feb 2012

ahojte baby..no tento mesiac asi zas nič..mam dostať v nedelu mrchu ale už teraz citim take pobolievanie v podbruší takže, znova nič 😒 , no snad buduci mesiac to vidá 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@anett6212 tak urcite aj on chce a je zvedavy 🙂 moj mi nakazal kupit mu vitaminky,aby boli spermosky ok 🙂

anett6212
22. feb 2012

@mattuliatko30 tak uvidime. robila som si aj ovu test a ta druha palicka vysla uplne slabuko ledva ju bolo vidiet.