Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte 🙂 máte skúsenosť? našla som na nete cca plodné dni podľa dr.Jonáša, myslíte že to funguje?
@vardzikova takk aj my v pohodicke ziadne komplikacie zatial len ma tak trosku zapicha na pravo v podbrusku ked si kychnem alebo zakaslem ale inak pohodka... zle mi uz nebyva len ta unava... ty sa mas ja idem na sono dalsie az 15.3. :(
@ejkapod nooo,aj my byvame zatial u svokrovcov..ale spekulujeme stale,ze co s byvanickom...dajako bolo,dajako bude 😉 a dakujem,podobne 🙂 nooo,pijem alchemilku,grepiky a dnes som zacala s lanovymi semienkami...a minuly cyklus som brala macu,ale na nu uz kaslem...a chcem este asi kupit kys.listovu
@miriamka3 ahojky..nooo,ale polroka zase nie je tak malicko..to uz zacina byt taky stav na depky 😀 aj ked ja sa zatial drzim..uvidim co bude,ked pride mrcha 😀 ale tesim sa,lebo som isla na hormonalny profil v pondelok..buduci stvrtok idem na folikulometriu a potom na 21 DC idem este raz na krvicku..som zvedava,co to povie 🙂 ale ak tam aj daco je,viem,ze sa mozem liecit a nie cakat dalsieho polroka..teda ak to nebude nic vazne 🙂
@mata_ba hej je to tak. minuly mesiac sa vobec nechcel milovat a teraz ako som ticho, tak uz zacal mat chut kazdy den. a ja ho stopujem nech nie stale aby mal aj oddych. ale to on netusi. ale naozaj aj teraz pozeram si na nete dovolenky a aj jedlo na oslavu som vyberala z netu. urobila som cesto na ten maxi veternik a v sobotu ho idem plnit. mame oslavu v nedelu takze sa zabavim trochu. 🙂
@lusinda1989 no ahoj moja? co nove????? 🙂
@mattuliatko30 jj len uz ma nebavi cakat.:((((to asi ziadnu z nas :( najma ked moja uzasna svokra povedala : Este ze nie je problem v mojom synovi! Krava blba.
@kikaneu @purina12345 @fifitko ahojte bambuľky...dneska konečne z práce doma a nehnem sa už ani na krok, doma budem 😀 ako ste sa mali dneska vy? a čo grafíky? ja mám takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita som zvedavá, kedy mi vyznačí ovulu 😅

@fifitko25 jeeeej, aka pekna fotka 🙂