Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahoj, ďakujem. Použila som ovulačné pásiky RapiClear 5x Lh strips. Merala som si ovuláciu v dňoch, kedy som ju očakávala a fakt bol, že sa mi zobrazila iba jedeň deň ( asi zo 6). A som tehotná. Dovtedy sme tápali a čakala som na konci mesiaca, čo bude. Neverila som, že sa to takto zadarí na 1x. fakt ale je, že sa takto podarilo otehotnieť aj mojej sestre a kamarátke, tak skús. Ak ste obaja v poriadku, nevidím dôvod, prečo by to nemalo vyjsť aj vám. Budem držať palec.
@jorgie ahoj, tak cítime napätie s tebou, viem je to hnusný pocit tá obava s toho že to bude zasa biele ale na to neber 100% ohľad pretože u každej ukáže test inak, niektorej ako prvý potvrdí lekár tehotenstvo až potom sa jej objavia // niekedy to fakt trvá aj 2 týždne po meškajúcej mrche, tak najdôležitejšie je aby mrcha si dala pauzu a keď náhodou by prišla tak stále je šancaJa už na to kašlem, nekontrolujem sa až na tú BT ale potrebujem zistiť pre budúcnosť aký je môj cyklus keď som začala brať Gynex . Predtým som mala ovulku okolo 20DC a teraz som mala 12DC ale že mám hustý biely hlien, pobolievajú prsia či zabolí alebo pichne v podbrušku nejak neriešim už som mala toľko príznakov a o to viac smútku Tak sa nestresuj, snaž sa na to nemyslieť a ak nepríde do zajtra alebo pondelka mrcha testni Držím moc palce 😵
@purina12345 ja to s tymi priznakmi moc dobre poznam, ja uz som tiez mali vsetky mozne priznaky na svete a stale nic. prave preto som este netestovala.
ale nic ine mi neostava, tak ako hovoris ty a @mima1983, len mi treba pockat a dufat ze mrcha sa neukaze 😉 vsak aj tak ju tu nikto nechce! 😀
@jorgie a kedy si mala ovulku? a vieš akú dlhú mávaš luteálnu fázu?
@mima1983 tak to sa ti vždy začína mrcha špinením?
@purina12345 aj ano, ale nie že mam to špinenie cely den a to len fakt, take, že ked som na wc a utriem sa papierom tak par kvapiek... teraz k večeru mam pocit ze to uz neni ani cervene ale tak trošku do hneda :-/ bohvie... uvidime zajtra.... a inak bolesti takmer ziadne... a to ja prvy den menzesu mavam dost silne bolesti... ale mozno mi ustupia, ked uzivam Femi kvapky, su aj proti bolesti pri menzese
@purina12345 lutealna faza sa neda tak lahko zistit... je uvazane ze vacsina zien ju ma 14
@mima1983 LF býva od 12 do 16 dní a ak ju máš 13 dní a vieš kedy si mala ovu tak môžeš vypočítať kedy dorazí mrcha LF nikdy nemešká iba obdobie pred ovu keď sa pretiahne tým pádom mešká mrcha ale to sa dá tiež pekne zisti meraním BT Ja tiež neviem akú ju presne mám no meriam si BT tak uvidíme čo uvidíme 😀
@purina12345 ja ked teraz dostanem mrchu, tak si dalsi mesiac kupim ovu testy - baby si celkom pochvaluju
@mima1983 tiež som nad tým premšľala, asi si aj ja kúpim ináč sú pekne drahé 😠
@purina12345 5ks za cca 8E :-/ hmm...
@purina12345 kolko sa snazite?
@mima1983 5 mesiacov, no ja som si myslela že ich tam je menej, no som zvedava ako to dopadne s tvojim špinením 😉
@mima1983 tie kvapky čo užívaš na čo sú dobré? majú nejaké liečivé účinky? ešte som o nich nepočula Ja užívam Gynex na upravenie cyklu Dnes beriem posledné kvapky a najbližšie až 1DC Robí sa po troch týždňoch vždy prestávka a dnes som 21DC
@purina12345 Tak to som zvedava aj ja.... su to kvapky Femi od Valoviča
Kuk sem: http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
Baby si ich tu dost pochvalovali, tak som si ich objednala.... su to cisto prirodne kvapky
@purina12345 ja som si tento mesiac prvý krát kúpila ovu test - clear blue - je tam 7 pásikov, a stálo ma to 27 Eur 😖 možno sú aj lacnejšie ale tento mi doporučila sestrička u gynekológa... dnes som použila už štvrtý pásik a stále nič... dosť ma z toho chytá depka ☹
@carie32 ja pouzivam woman secret , ale tie pasikove , myslim ze tie su citlivejsie , ale mam aj tie tycinkove , tie su vacsie , tie pasikove som dnes kupila za 6 , a tie tycinkove su za tusim 9 eur , v kazdej je 5 kusov 😉
@mima1983 no tiež vyzerajú zaujímavo tie kvapky, a máš pocit že ti nejako pomohli napr ovu alebo pri mrche? ako dlho ich užívaš?

normalne sa nechapem...uz tolko krat som to nevydrzala a testovala som este pred prichodom mrchy....a somozrejme testy vzdy snehobiele and mrcha vzdy dorazila par dni neskor.
teraz, ked mi uz v podstate mrcha meska, tak sa bojim....bojim sa ze tam zase nic nebude.
normalne zvadzam bol sama so sebou - na jednej strane si hovorim, ze ok, je 30DC - pesledne cykly boli 27, 28 a 24...takze to by uz bolo aj par dnove meskanie.....ale na druhej strane si hovorim, ze este musim pockat lebo co ked sa moje telo so mnou zahrava a zase mam dlhsi cyklus.....
baby, mna s toho asi porazi!!!!!