icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
21. okt 2011

@jorgie ahoj, tak to je na dobrej ceste, už sa neviem dočkať čo nám oznámiš zajtra, dúfam že ďaľšia tehulka ktorá tu bude roznášať baciliky 😀

jorgie
21. okt 2011

@purina12345 moja, bodaj by si mala pravdu! ...ak ano, tak sa s bacilkami s radostou podelim 😀

purina12345
21. okt 2011

@jorgie a už máš testík doma?

jorgie
21. okt 2011

@purina12345 nie, nemam. Kebyze ho mam doma, tak je uz davno minuty 😀 😀 Posledy test co som mala doma som pouzila na DC24 a samozrejme bola len /
ja sa zastavim dnes po ceste z roboty a kupim hned dva, kazdy iny pre istotu a testovat budem zajtra rano...normalne sa toho bojim 😖 😖

purina12345
21. okt 2011

@jorgie no fajne len kúp, a hlavne s vysokou citlivosťou 10-tkou aby bolo viacej vidieť 😉

kikaneu
21. okt 2011

ahojte, nečítala som celú diskusiu, ale pridám sa k vám 🙂 my sa snažíme už skoro rok, no zatiaľ bezúspešne....teraz som začala merať bazálnu teplotu, lebo už neviem že čo to...a aj sme si nasadili vitamín E a papám aj kyselinu listovú....tak som strašne zvedavá, že čo bude ďalej....
a mimochodom, tým čo už majú bábätka v brušku prajem pekné a pohodové tehotenstvo a zdravé detičky 🙂

jorgie
21. okt 2011

@purina12345 ver alebo nie, ale tuna 10-tku v obchode nenajdes. Ta sa da kupit jedine on line. Tu su vsetky testy 20-ky alebo 25-ky alebo viac.
ale snad uz by to nieco ukazalo...zajtra bude 30DC...moj posledy cyklus bol 27 dni takze teoreticky nejaky ten duch by tam uz mohol byt 😉

mima1983
21. okt 2011

ahojte, akurat som si všimla tuto super novu temu 🙂 mozem sa pridat? .-) tiez som prvosnazilka...

purina12345
21. okt 2011

@jorgie no tak to je prvá vec v čom slovensko nezaostáva 🙂 no tak aspoň tu 20-tku dúfam sa ti podarí kúpiť a celý deň budem čakať kedy už budete mať konečne ráno 😵

purina12345
21. okt 2011

@mima1983 vitaj mima, tak čo kedy uvidíme // ktorý si DC?

mima1983
21. okt 2011

@purina12345 aaale akurat tento vikend mam dostat menzes a mam aj pocit ze ho dostanem ☹ i ked ma cely tyzden boleli prsia, co nikdy predtym nebolo, maaaalinko som sa domnievala ze mozem byt tehu, ale dnes ma bolia pekne krasne krize a aj v podbrušku to uz tak citim, ako ked prichadza menzes ☹ no uvidíme.... snazime sa treti mesiac, tak snad este neni nic stratene... a ty?

jorgie
21. okt 2011

@purina12345 takych veci je viac 😀 (v com slovensko nezaostava) ja som uz aj hovorila ze ak nam to nevide do vianoc tak ked pridem domov na vianoce tak si nakupim Mamatesty do zasoby 😀 vsetci si ich tu tak vychvaluju 🙂 .....aj ked potichucky dufam, ze to nebude treba
zajtra napisem co najskor sa mi bude dat....
@mima1983 a @kikaneu vitajte medzi nami!

purina12345
21. okt 2011

@mima1983 no ale bolesť krížov je jeden z príznakov 😉 my sa snažíme 5-ty mesiac, moje cykly boli na počkanie tak som sa rozhodla skúsiť kvapky gynex, zatiaľ to vyzerá celkom dobre. Meriam si BT a som 20DC tak na testy mám ešte čas 🙄 fakt nemám rada to čakanie, teraz by mi ani nevadilo keby som mávala 10 dňové cykly len aby som mohla vedieť načom som 😀

purina12345
21. okt 2011

@jorgie len si ich nakúp ale to už budú pre to druhé tehotenstvo 😀

mima1983
21. okt 2011

@purina12345 my sa snazime tretí mesiac... prve dva sme to ale skusali tak na nahodu, ziadne plodne dni, ziadne teploty.... teraz tento treti mesiac sme si dali pozor na plodne dni... uzivam treti mesiac Femibion800 a prvy mesiac Femi kvapky... cyklus mam 27-28, cize celkom pekny 🙂

purina12345
21. okt 2011

@mima1983 no to máš fakt ukážkový cyklus a to si vždy predtým cítila kríže keď mala prísť mrcha?

mima1983
21. okt 2011

@purina12345 aj trochu ano.... ja ani neviem, vtedy som to asi tak velmi nevnimala, teraz vnimam kazde pichnutie, proste vsetko 🙂 uvidím, ale skor to citim na menzes... ☹ co ma samozrejme zamrzi, ale nevzdavam sa... myslim ze nie sme este na tom tak strasne zle...

purina12345
21. okt 2011

@mima1983 tiež si stále vravím ak to nevyjde teraz tak nabudúce mám zasa ďalšiu šancu 🙂 no kočky tak ja musím pre dnešok končiť, tak zajtra paaaaaa

nativanativa
21. okt 2011

tak ahojte kocky , snazime sa , snazime ??? 🙂

mima1983
21. okt 2011

@purina12345 aj ja idem, paaa babulky, zajtra sa ozvem 🙂

carie32
21. okt 2011

@zuzanka9999 tiez beriem femibion 800 druhy mesiac. Doktor poslal partnera na spermiogram? Ved sa snazite este len tri mesiace, mne doki povedal ze ja mam prist ked to nepojde po pol roku. A ty uz si bola na nejakom vysetreni?

zuzanka9999
22. okt 2011

@meyby ja vobec nemam ziadne bolesti, a moj cyklus je 31 dnovy niekedy menej niekedy viac ale priblizne to vychadza okolo tych 30 dni. Hmm budem si to musiet nejako odsledovat 😒

zuzanka9999
22. okt 2011

@purina12345 aha to som nevedela ze aj tak to moze byt ze par dni po mrche, tak si to skusim odsledovat budem zasobena ovu testami. dakujem ti za radu. o tyzden ocakavam mrchu najlepsie by bolo keby neprisla, ale ak dojde aspon budem patrat po svojej ovu 🙂

zuzanka9999
22. okt 2011

@carie32 nie nie doktorka povedala ze mame dojst ak sa nam to nepodari do roka, ze potom zacnu az vysetrenia. partner chcel ist sam na spermiogram, lebo bol zvedavy ako je na tom, co mu povedia lekari. bol v gyn-five na zahradnickej v BA. a bol velmi prekvapeny aky tam maju super pristup, vsetko mu vysvetlili z vysledkov a cele to trvalo aj s cakanim na vyslesky hodinku. 😝 ja som sa sama cudovala ze si to chce ist dat spravit

mima1983
22. okt 2011

@carie32 ja by som tiez isla za dokim az tak po polroku, ked sa nam nebude darit, ale pevne dufam a musim pozitivne mysliet ze to urcite nebude potrebneee, jedine tak, ze som tehotna 🙂

mima1983
22. okt 2011

@zuzanka9999 tak to ma k tomu velmi dobry postoj 🙂 klubuk dole

carie32
22. okt 2011

@zuzanka9999 to je super že sa takto partner k tomu stavia, veľmi zodpovedný prístup 🙂 nám to snažilkovanie dosť komplikuje manželova práca, veľmi často chodí na služobné cesty... niekedy je preč celý deň, príde až v noci a niekedy je preč aj 5 dní... 🙄

jorgie
22. okt 2011

Ahojte zienky. dnes je DC30 a mrcha zatial nikde....aj ked sice vcera som sa citila ze uz-uz kazdu chvylu pride. Dnes rano som chcela testovat ale netestovala som ......vcera vecer som slubila mm ze este pockam. On vie, ako ma to vzdy zoberie ked je tam len jedna /
A kedze, od kedy som vysadila hak, moj najdlhsi cyklus bol 30 dnovi, tak sme sa rozhodli este pockat. ak mrcha mrchovita nedorazi dnes alebo zajtra tak v pondelok testujeme 🙂

deniv
22. okt 2011

Baby ja už som prvotehuľka, prvý mesiac, tak sa chcem s vami potešiť a podeliť. Snažili sme sa niekoľko mesiaciov tak, že sme tomu nechali voľný priebeh. Neodporúčam. Potom mi sestra kúpila ovulačné pásiky a zistila som, že mám ovuláciu iba jedeň deň, z čoho som bola dosť sklamaná a sklúčená. Ale stačilo to! S pásikmi sme otehotneli na prvý šup! 🙂 Predtým som mesiac brala Femibion 800.
Tak držím palce aj vám, potom sa ozvite.

Denisa

mima1983
22. okt 2011

@deniv vitaj medzi nami 🙂 tak srdečne gratulujem a tesim sa s tebou .-) musi to byt krasny pocit.... Ja uzivam Femibion800 už tretie balenie a tiez Femi kvapky, zatial sa snazime treti mesiac a nic :-/ prosim napis mi presne nazov tych ovulačnych pásikov, pojdem si ich kupit... a to si zistila ze mas ovulaciu jeden den tymito pasikmi? 🙂