Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita ale zas nejde len o to jedno vždy....ja ho ľúbim aj tak....a asi to tak má byť, vieš, som s tým všetkým zmierená 😉 tak, tak, vyzerá to, že bola včera, tak som rada, že bola a už ju teda nebudem vyčkávať od 10DC, ani náhodou 😀 no, kolegyňa ma dnes nase°kala....ale inak bol pohodvý deň 🙂 a hej, teším sa na to voľno, určite mi dobre padne 🙂 a v sobotu ideme na oslavu sesternicinej 20tky 🙂 a v nedeľu hneď ráno po kostole ideme ku svokrovcom, v pondelok tam mám ešte stretko so spolužiačkami z výšky, no teším sa silno 🙂 a ešte kamoška je tu s deťmi, dnes prišla, tak aj na tie sa veľmi teším 🙂 drobátka šikovné 😉
@fifitko25 hej meriam, ale dnes som nemerala, lebo som mala taky uzasny ranny budicek od muza. nenastavil si budik a zaspal. tak vyskocil z postele, ze aj ja som hned vstala. tak som nemerala. ale vcera bola 36,5 a ovu test ta druha palicka taka slabsia. takze ovulka sa len chysta. ale nesnazime sa uz. uz ani o tom nehovorim, lebo manzelovi to islo hore krkom uz
@kikaneu jasnéééé, je dobre, že to takto berieš 😉 aj my sme mali takéto dačo v novembri a decembri a teraz je to super...ja som to vtedy brala vážne a teraz som v poho, tak aj mm je kludnejší 😀 ale to máš aký nabitý program, aspoň sa nebudeš nudiť 🙂 ja idem zajtra večer na drink s kámoškou a teším sa jak malé decko, pokecáme o klasických babských veciach a rysuje sa jej vzťah, tak preberieme hlavne to 😀
@vardzikova hej, sestricka sa nemohla trafit do žily ☹ ja si myslim ze som anoovulak... doktor mi povedal, ze mam cakat ☹ v pondelok nas caka Helios, tak dufam, ze tam nieco vyriesime
a ty sa mi drzkas?
@lucecita no čo sa budem stresovať, nie? ten hore vie kedy má byť dieťa, tak to zabezpečí, ja už môžem len veriť, že raz nám dopraje a dočkám sa 😉 veru a keď si ešte predstavím, čo všetko chcem a aj musím stihnúť pripraviť do práce, tak neviem ani či to všetko cez tú dovolenku stihnem 🙂 ja zajtra končím v práci 12:10 a bus domov mi ide až o 14:30, ja neviem čo budem toľko robiť v tom meste, joj 😠
@anett6212 no ja tiež nechcem riešiť pred mm, aby ho to zbytočne nedráždilo, lebo mi povedal minule, že sa cíti ako plemenný žrebec 😀 tak som si povedala, že ho do toho ťahať nebudem, ale o n sám teraz vyvíja aktivitu a vypytuje sa ma na ovulku, na plodné dni, na to, kedy ideme "na to" 😀 😀
@vavenecka ahoj mojinko, dnes som 15 DC, tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 psiky ma nerozptýlili, ale nalada bola fajn, obehali sme vsetky restiky v okoli, mam v sebe asi liter cerveneho 😝
@fifitko25 joooj Zuzi, bodaj by si mala pravdu ... ale to tak nebude... po doktorovych slovak mam hlavu v smutku ☹
@kikaneu no ako sa mas dobre 🙂 ja tak vselijak ale inak fajn.boli sme dnes v BA.na 29.3 ma objednal na prijem do ruzinovskej nemocnice 30.3 ma budu operovat laparka a ked bude vsetko dobre tak 31.3 si moze pre mna manzelik dojst .tak stres troska uraduje ale inak pohoda.dobre je ze ma bude operovat ten doki co k nemu chodim do gin fivu.bude aspon vediet co robil a mozme veselo pokracovat v dalsej liecbe po laparke 🙂
@kikaneu presne takto to beriem aj ja...raz nám Pánbožko nadelí fazuľku a ja s mm to ovplyvním len milovaním a žiadno ináč 😀 nebooooj, všetko postíhaš, šak máš 10 dní 😀 zajtra má byť pekne teplúčko, tak sa teším a aj ja pôjdem do mesta a k našim, lebo mamik má zajtra narodky, tak jej aspoň čoko pôjdem dať 😀
@l_e_n_o_c_k_a ja viem mojko, že si smutná.... viem to, keď mi zistili malé vajka, bola som nešťastná a plakala som asi 3 dni, kým som pochopila, že nie som prvá ani posledná a že je toľko žien s týmto problémom a dá sa liečiť.... potom mi bolo zle z manželovho spg, ako keby mi niekto vzal všetky nádeje, že niekedy budeme mať bábo... ale zas to prešlo a ja ďakujem pánu Bohu, že to nie je sterilita, a to ostatné už nejako prekonáme 😉 a tak to bude aj u teba, ak aj bol an-ovulák, tak ten ďalší bude úplne že naj 😉
Ahojte, tak zajtra ma čaká doležitá kontrola-sono maternice-tak dúfam,že maternica bude čistá a my sa budeme moct od budúceho mesiaca opat snažit o malého drobca 🙂 .
@mistisa ahoj mojka 🙂 aspon ti doktor navrhol postup, mne dnes opat povedal, ze mame cakat ☹ najhorsie je, ze ho nemam za koho vymenit ☹
@svintekova držím ti palce 😵 😵

@anett6212 mám to tak v pláne 😀 😀 tak dúfam, že mi to aj tam hore pán Boh dopraje 🙂 🙂 ak to nevyjde, pošlem mm ešte na jeden spg a ak sa ukáže zas ako slabý, tak poriešime IUI. V pondelok idem na folikulometriu, tak sa hneď s dokim dohodnem, čo ďalej 😉