icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
23. feb 2012

@anett6212 mám to tak v pláne 😀 😀 tak dúfam, že mi to aj tam hore pán Boh dopraje 🙂 🙂 ak to nevyjde, pošlem mm ešte na jeden spg a ak sa ukáže zas ako slabý, tak poriešime IUI. V pondelok idem na folikulometriu, tak sa hneď s dokim dohodnem, čo ďalej 😉

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa to bude 😀 sa tešííííííím 😀 a ja už chcem tento cyklus uzavrieť tehotenstvom, tak dúfam, že to tak bude 😀 😀 😀 potrebujem si oddýchnuť hlavne, lebo ma v robote isto čoskoro pri tomto strese porazí 😠 ☹ 😖

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita ale zas nejde len o to jedno vždy....ja ho ľúbim aj tak....a asi to tak má byť, vieš, som s tým všetkým zmierená 😉 tak, tak, vyzerá to, že bola včera, tak som rada, že bola a už ju teda nebudem vyčkávať od 10DC, ani náhodou 😀 no, kolegyňa ma dnes nase°kala....ale inak bol pohodvý deň 🙂 a hej, teším sa na to voľno, určite mi dobre padne 🙂 a v sobotu ideme na oslavu sesternicinej 20tky 🙂 a v nedeľu hneď ráno po kostole ideme ku svokrovcom, v pondelok tam mám ešte stretko so spolužiačkami z výšky, no teším sa silno 🙂 a ešte kamoška je tu s deťmi, dnes prišla, tak aj na tie sa veľmi teším 🙂 drobátka šikovné 😉

anett6212
23. feb 2012

@fifitko25 no hej. ta nech to vyjde nam vsetkym. 🙂 ale zmena prostredia vraj prospieva. a hlavne sa nestresovat 🙂

fifitko25
23. feb 2012

@anett6212 to áno, myslela som že nám výjdu plodné dni na Čínu, lebo keď budeme mimo, by to mohlo byť, ale tak čo už, snáď sa to podarí aj takto v stresovom období 😅 a ty ako? meriaš BT?

kikaneu
23. feb 2012

@mistisa ahoj 🙂 ja skvele 🙂 už len jeden deň do práce a mám dovolenku celý týždeň 😀 a ty sa ako máš?

anett6212
23. feb 2012

@fifitko25 hej meriam, ale dnes som nemerala, lebo som mala taky uzasny ranny budicek od muza. nenastavil si budik a zaspal. tak vyskocil z postele, ze aj ja som hned vstala. tak som nemerala. ale vcera bola 36,5 a ovu test ta druha palicka taka slabsia. takze ovulka sa len chysta. ale nesnazime sa uz. uz ani o tom nehovorim, lebo manzelovi to islo hore krkom uz

lucecita
23. feb 2012

@kikaneu jasnéééé, je dobre, že to takto berieš 😉 aj my sme mali takéto dačo v novembri a decembri a teraz je to super...ja som to vtedy brala vážne a teraz som v poho, tak aj mm je kludnejší 😀 ale to máš aký nabitý program, aspoň sa nebudeš nudiť 🙂 ja idem zajtra večer na drink s kámoškou a teším sa jak malé decko, pokecáme o klasických babských veciach a rysuje sa jej vzťah, tak preberieme hlavne to 😀

l_e_n_o_c_k_a
23. feb 2012

@vardzikova hej, sestricka sa nemohla trafit do žily ☹ ja si myslim ze som anoovulak... doktor mi povedal, ze mam cakat ☹ v pondelok nas caka Helios, tak dufam, ze tam nieco vyriesime
a ty sa mi drzkas?

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita no čo sa budem stresovať, nie? ten hore vie kedy má byť dieťa, tak to zabezpečí, ja už môžem len veriť, že raz nám dopraje a dočkám sa 😉 veru a keď si ešte predstavím, čo všetko chcem a aj musím stihnúť pripraviť do práce, tak neviem ani či to všetko cez tú dovolenku stihnem 🙂 ja zajtra končím v práci 12:10 a bus domov mi ide až o 14:30, ja neviem čo budem toľko robiť v tom meste, joj 😠

fifitko25
23. feb 2012

@anett6212 no ja tiež nechcem riešiť pred mm, aby ho to zbytočne nedráždilo, lebo mi povedal minule, že sa cíti ako plemenný žrebec 😀 tak som si povedala, že ho do toho ťahať nebudem, ale o n sám teraz vyvíja aktivitu a vypytuje sa ma na ovulku, na plodné dni, na to, kedy ideme "na to" 😀 😀

anett6212
23. feb 2012

@fifitko25 hej presne. aj moj teraz s tym zacal. rano aka bola teplotka? uz je ovulka? mame ich rovnakych asi 🙂

l_e_n_o_c_k_a
23. feb 2012

@vavenecka ahoj mojinko, dnes som 15 DC, tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 psiky ma nerozptýlili, ale nalada bola fajn, obehali sme vsetky restiky v okoli, mam v sebe asi liter cerveneho 😝

@fifitko25 joooj Zuzi, bodaj by si mala pravdu ... ale to tak nebude... po doktorovych slovak mam hlavu v smutku ☹

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 no mojko to ano teda.hm.len oddychuj a uzivaj malych cinanov 😀 😀 😀 😀 😀 budes sa citit ako bohyna budes najvacsia 😀 😀 😀 😀 😀 mojko moc ti to prajem.😀 juuu manzelik mi podal akurat toastiky mnamna urobil veceru 😀

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212
@fifitko25 ja môjmu nehovorím nič o ovulke atď., len mu dám najavo že by sme sa mohli pomojkať 🙂 on to berie tak že to príde a basta, zatiaľ teda nič ale práve dnes riešil detské mená 😀

mistisa
23. feb 2012

@kikaneu no ako sa mas dobre 🙂 ja tak vselijak ale inak fajn.boli sme dnes v BA.na 29.3 ma objednal na prijem do ruzinovskej nemocnice 30.3 ma budu operovat laparka a ked bude vsetko dobre tak 31.3 si moze pre mna manzelik dojst .tak stres troska uraduje ale inak pohoda.dobre je ze ma bude operovat ten doki co k nemu chodim do gin fivu.bude aspon vediet co robil a mozme veselo pokracovat v dalsej liecbe po laparke 🙂

lucecita
23. feb 2012

@kikaneu presne takto to beriem aj ja...raz nám Pánbožko nadelí fazuľku a ja s mm to ovplyvním len milovaním a žiadno ináč 😀 nebooooj, všetko postíhaš, šak máš 10 dní 😀 zajtra má byť pekne teplúčko, tak sa teším a aj ja pôjdem do mesta a k našim, lebo mamik má zajtra narodky, tak jej aspoň čoko pôjdem dať 😀

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ja si zase obleciem sexi bielizen, alebo sa okolo neho premavam a santim s nim. on uz vie. co chcem 😀

kikaneu
23. feb 2012

@mistisa juj, tak to budem držať silno palce, aby už po nej nebola liečba ale krásne dve čiaročky na teste 😉

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 😎 ja také zatiaľ nemusím, trepnem mu hocikedy cez deň nejakú narážku a on pochopí.. a buď ma zruší alebo sa len usmeje a viem 🙂

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita moja svokra má narodeniny budúci týždeň, tak tiež tam ideme aj kvôli tomu, teším sa 🙂 no neviem čo jej kúpiť...vidíš, toto vybavím zajtra v meste, niečo jej kúpim, poraď niečo, lebo mi nič nenapadá

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ani ja nemusim, ale rada ho zvadzam. je to take potom vasnivejsie 😀

fifitko25
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja viem mojko, že si smutná.... viem to, keď mi zistili malé vajka, bola som nešťastná a plakala som asi 3 dni, kým som pochopila, že nie som prvá ani posledná a že je toľko žien s týmto problémom a dá sa liečiť.... potom mi bolo zle z manželovho spg, ako keby mi niekto vzal všetky nádeje, že niekedy budeme mať bábo... ale zas to prešlo a ja ďakujem pánu Bohu, že to nie je sterilita, a to ostatné už nejako prekonáme 😉 a tak to bude aj u teba, ak aj bol an-ovulák, tak ten ďalší bude úplne že naj 😉

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 u nás to samo o sebe ostalo lepšie keď som vysadila HAK

svintekova
23. feb 2012

Ahojte, tak zajtra ma čaká doležitá kontrola-sono maternice-tak dúfam,že maternica bude čistá a my sa budeme moct od budúceho mesiaca opat snažit o malého drobca 🙂 .

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa ja som krpec moja, mám len 162 cm, takže zapadnem do davu 😀 😀 ja som piekla kuriatko s brokolicou a čiernymi olivami v smotane a syre a ryžu 😝

l_e_n_o_c_k_a
23. feb 2012

@mistisa ahoj mojka 🙂 aspon ti doktor navrhol postup, mne dnes opat povedal, ze mame cakat ☹ najhorsie je, ze ho nemam za koho vymenit ☹

fifitko25
23. feb 2012

@miriamka3 no môj to tiež najskôr neriešil, ale teraz až príliš a všetko 😀 😀

fifitko25
23. feb 2012

@svintekova držím ti palce 😵 😵

miriamka3
23. feb 2012

@fifitko25 tak my sme len v začiatkoch snaženia a že by mali byť nejaké problémy si on nepripúšťa...ani ja nato zatiaľ nemyslím tak snáď ma nič neprekvapí