Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte zienky dnes pre mna dalsi sok naj kamoska je tehu hned na prvy krat 😀 som s toho stastna ale zaroven aj smutna 😢 uz niekedy sa citim ze som uplne na nic mm v praci sama ako vol kazdy mesia si nahovaram ved ked to bude mat prist tak to pride ale zatial stale nic idem skusit vymenit doktorku ta ma vzdy hned odbyje ze mam cas a ze vysetrenia su zbytocne 😖 tak to risknem to je dnes den uplne na figu 😢
@fifitko25 dakujem 😉
@l_e_n_o_c_k_a o moja a preco furt musis cakat? to je na nervy ☹ joj.no on mi povedal ze laparoskopia a bude mi robit on ten zakrok tak po zakroku mi asi povie co dalej.kedy mam k nemu ist a dohodne sa bud IUI alebo sa skusi prirodzene ked to pouvolnuje mozno sa podari aj prirodzene 🙂
@kikaneu mi kupujeme mojej mamine orchidee, lebo ich má rada, a mala ich veľa, ale minulý rok aj veľa podostávala na okrúhliny a nejaká bola napadnutá a všetky sa jej nakazili a nemôže sa zbaviť nákazy 😠 tak jej kupujeme zasa nové 😀 ale neviem či tvoja svokruša má rada kvetinky...alebo nič nepokazíš ani kuchárskou knihou, aj tie kupujeme často mamine...na Vianoce dostala od ocina od Kamili Magálovej čo varí v nedeľu...to rada pozerá 🙂
idem pod sprchu, až môžem v kľude kukať panelák 😉 neskôr sa ozvem...
@kikaneu hm stále štrajkuje?? 😒
u nás čisté zúfalstvo tento mesiac, ja nestíham v robote, mm nestíha v robote, večer sa tu stretneme ako také dve trosky, čosi zjeme, vypijeme čajík a ideme spať.... a to som chcela začať snažilkovať už tak intenzívnejšie, ale keď vidím mm, tak nemám to srdce od neho čokoľvek žiadať .... ☹ už nech ideme kdesi preč, potrebujeme voľno
@misselin my sme mali v susedstve ženu s 2- ma dcérami a tie od 18-tky rodili ako jablone..vážne..jedno dieťa v kočíku a už ďalšie v bruchu. A vždy keď otehotnela jedna tak druhá hneď za ňou, normálne majú tie deti skoro rovnako staré 🙂 samozrejme asi nemusím písať že to bola taká mierne neprispôsobivá rodina ktorej hygiena a veci podobné nehovorila nič.. a deti majú krásne zdravé 😒

@kikaneu dakujem mojka aj ja dufam ze to tak bude 😀 verim tomu 😀 a ty ako? nieco nove?