icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
23. feb 2012

@kikaneu dakujem mojka aj ja dufam ze to tak bude 😀 verim tomu 😀 a ty ako? nieco nove?

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 jaj no tak aby si tvoj mm nezobral odtial omylom nejaku cinanku 😀 😀 😀 😀 😀 chacha mnam posli 😀

fifitko25
23. feb 2012

@miriamka3 no môj si myslel, že keď si nedá pozor, bude to na prvý šup.... no nie vždy je to jednoduché, ale zas je veľa párov, ktorým to vychádza hneď 😀

kikaneu
23. feb 2012

@mistisa ja nič nové nemám, včera bola ovu, lebo dnes teplota stúpa, takže som sa pridala k lucecite na čakačku 😉 akurát, že ja teraz nečakám na dve čiarky, ale na mrchu, lebo sexík nebol.....takže nebudem mať žiaden stres 😀

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa no to dúfam aj ja, že sa vrátim späť a nebudem tam vymenená za nejakú inšiu, čo vie aj masírovať, aj akupunktúru dať 😀

miriamka3
23. feb 2012

@fifitko25 😀 jáááj to máme podobné, my keď sme začínali tak on to tiež okomentoval že šak stačí raz a je to,nie? 😀 som mu potom vtlkala do hlavy že to neni také jednoduché ako si myslí

fifitko25
23. feb 2012

@kikaneu a čo dnes? sexík nebude? možno to ešte nie je stratené 😉

misselin
23. feb 2012

ahojte zienky dnes pre mna dalsi sok naj kamoska je tehu hned na prvy krat 😀 som s toho stastna ale zaroven aj smutna 😢 uz niekedy sa citim ze som uplne na nic mm v praci sama ako vol kazdy mesia si nahovaram ved ked to bude mat prist tak to pride ale zatial stale nic idem skusit vymenit doktorku ta ma vzdy hned odbyje ze mam cas a ze vysetrenia su zbytocne 😖 tak to risknem to je dnes den uplne na figu 😢

svintekova
23. feb 2012

@fifitko25 dakujem 😉

kikaneu
23. feb 2012

@fifitko25 a ja viem či bude alebo nie? ja sa tvárim, že nič sa nedeje, nechcem ho nútiť a zvádzanie nepomohlo, tak neriešim 😉 a ty ako sa máš?

mistisa
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a o moja a preco furt musis cakat? to je na nervy ☹ joj.no on mi povedal ze laparoskopia a bude mi robit on ten zakrok tak po zakroku mi asi povie co dalej.kedy mam k nemu ist a dohodne sa bud IUI alebo sa skusi prirodzene ked to pouvolnuje mozno sa podari aj prirodzene 🙂

fifitko25
23. feb 2012

@misselin toto poznáme viaceré,..... a ešte keď sa dozvieš, že bábo ani nechceli, ale keď sa pritrafilo, tak super... och joj, úplne ti rozumiem... ale neboj, aj na nás príde, raz to určite príde 😉 😵

mistisa
23. feb 2012

@kikaneu no bude prijemna cakacka hej? nebudes v stresoch aspon 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@misselin mne sa zdá že to je ako zákon schválnosti, že kto nechce alebo to nejak nerieši tak chvílka a je to a kto chce a robí pre to všetko možné tak nič a nič

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 chacha no veru budes napichana chacha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
23. feb 2012

@kikaneu mi kupujeme mojej mamine orchidee, lebo ich má rada, a mala ich veľa, ale minulý rok aj veľa podostávala na okrúhliny a nejaká bola napadnutá a všetky sa jej nakazili a nemôže sa zbaviť nákazy 😠 tak jej kupujeme zasa nové 😀 ale neviem či tvoja svokruša má rada kvetinky...alebo nič nepokazíš ani kuchárskou knihou, aj tie kupujeme často mamine...na Vianoce dostala od ocina od Kamili Magálovej čo varí v nedeľu...to rada pozerá 🙂
idem pod sprchu, až môžem v kľude kukať panelák 😉 neskôr sa ozvem...

fifitko25
23. feb 2012

@kikaneu hm stále štrajkuje?? 😒
u nás čisté zúfalstvo tento mesiac, ja nestíham v robote, mm nestíha v robote, večer sa tu stretneme ako také dve trosky, čosi zjeme, vypijeme čajík a ideme spať.... a to som chcela začať snažilkovať už tak intenzívnejšie, ale keď vidím mm, tak nemám to srdce od neho čokoľvek žiadať .... ☹ už nech ideme kdesi preč, potrebujeme voľno

misselin
23. feb 2012

@fifitko25 no ved to vzdy vravela ze oni ani nechcu ze sa zaobijdu i bez nich a naraz hip a bolo to ale var sa nam to uz podari 😉 dik za povzbudenie

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa neviem, či stihneme akupunktúru, ale vraj je to super 😀 mm sa smial, že sa dá napichať, aby mal lepšie žraloky 😀 😀 😀

misselin
23. feb 2012

@miriamka3 no tak to vyzera ako zakon schvalnosti co o tom ani nesnivaju a sup maju a my mozme snivat a nic s toho 😖 ale tak zivot ide dalej

fifitko25
23. feb 2012

@misselin vždy to chodí, keď to najmenej čakáš a keď to vôbec neriešiš... neviem, čo je to za blbý zákon prírody, ale funguje 😀 takže nerieš, užívaj si a uvidíš, príde to keď vôbec nebudeš čakať 😉

miriamka3
23. feb 2012

@misselin my sme mali v susedstve ženu s 2- ma dcérami a tie od 18-tky rodili ako jablone..vážne..jedno dieťa v kočíku a už ďalšie v bruchu. A vždy keď otehotnela jedna tak druhá hneď za ňou, normálne majú tie deti skoro rovnako staré 🙂 samozrejme asi nemusím písať že to bola taká mierne neprispôsobivá rodina ktorej hygiena a veci podobné nehovorila nič.. a deti majú krásne zdravé 😒

miriamka3
23. feb 2012

@fifitko25 ale to môže byť dosť naprd keď nečakáš a príde 😉

misselin
23. feb 2012

@fifitko25 no len ja cakam uz 2,5 roka a vobec nic uz sa na to asi vykaslem a budem si uzivat naplno ziadne vitaminy atd ...ak to bude mat prist tak dojde a tebe peknu dovolenku zelam 😵

miriamka3
23. feb 2012

@misselin a zdravotne máte všetko ok?

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ta fajne. a ako dlho sa to presne snazite?

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 chachai nak moze to mat vplyv.oni vedia presne na aku vec maju ake body popichat.to su exoti 🙂 chacha si ta viem predstavit tymi ihlami napichanu fuj ja neviem asi by som nesla ale tak mozno aj ano ja neviem 😀

fifitko25
23. feb 2012

@misselin no vidíš, preto to nejde, lebo to čakáš, takže relaxuj, zdravo sa stravuj, urob si radosť niečím pekným 😉 a sem-tam nezabudni znásilniť manžela 😀 😀

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 krátko, toto je začiatok 4- tého cyklu ešte len

kikaneu
23. feb 2012

@mistisa no hej, nebudem rozmýšľať nad každým pichnutím a zatočením hlavy 🙂 takže pohodička 😉