Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby idem ja. majte sa. zajtra poobede mozno pridem mrknut co nove. majte sa pa
@fifitko25 Zuzi, dakujem ti za povzbudive slova... ale uz som fakt v koncoch ☹ a ked to doktor povedal takym tonom,no koniec 😢 uz neverim, no pevne dufam
@mistisa tak to je fajn, ze ma postup, ktorym sa budete uberat, je to aj take povzbudenie... no len ja mam furt cakat, do riti tam ☹ som z maleho mesta, tu moc gynekolov nie je ☹
@l_e_n_o_c_k_a moja práveže treba naopak, nedúfať, ale veriť....veriť Bohu, že raz ti bábätko pošle 😉
@vavenecka ale kdeze, neroztahuje, teraz sme sa poskriepili, tak ma buchol do ruky (do tej co mi brali krv) ze som az vyskla ☹ bolest nenormalna ☹ ze bola skoro vankusova bitka... a ja som mu este ibalgin predtym priniesla, bo ho bolela hlava... ☹ a teraz som mu vypla telku a vzala ovladac, tak nadava a vyhraza sa mi, ze uz so mnou nikde nepojde
@kikaneu budem musiet zajst za fararom a pobavit sa s nim o tom, lebo akosi stracam vieru v toto a nieje to moc dobre... doma sa nemam s kym porozpravat 😠
@l_e_n_o_c_k_a no aká romantika 😠 ale tak potom šupnite na nejaké udobrovanie 🙂 mne krúca pračka,potom skočím do sprchy a na manžela neviem kedy,lebo už počujem ako kecá s chalanmi a isto dohadujú CS 😠 😠 heh,minule som okolo neho prešla nahá a ho zabili 😀 😀 😀 a potom hovorí chalanom,že: sorry,som sa nesústredil 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som už mala také stavy, že som myslela, že idem, no potom mi vardzikova dala tip na ten deviatnik s svätému Tadeášovi, tak sa modlím a už je to lepšie, no chystám sa za farárom, ale na spoveď počas tej mojej dovolenky 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no moja to neni ale bohvie co a odkial si?joj to ma mrzi by sa asi patrilo s tym pohnut niekam.je to vies co taky mame dobry pocit aj s mm ze robime pri kazdej navsteve GF kroky dopredu je to super 🙂 a hlavne ze su tie kroky len k dobremu tuk tuk tuk.musim si zaklopat teda 😀 mame chut to znova riesit a ist za tym.tu v TN ked som chodila nic sa nikde nepohlo a uz nas to prestalo bavit riesit ale teraz sme dostali dalsi dycha ideme za tym 😀
@kikaneu my take modlidby nemame, no skusim sa popozerat po nejakej krestanskej literature ktora sa venuje tomuto problemu
pocuj, myslim, ze ma nejaky zmysel merat BT? ci sa mam na to vykaslat?
@l_e_n_o_c_k_a ja by som radšej merala...nič za to nedáš a čo ty vieš? možno budeš mať ovu podstatne neskôr preto dnes doktor nič nevidel....hm?
@mistisa som z Liptova ☹ my ideme v pondelok do Heliosu, tak dufam, ze tam nam povedia nejake povzbudive slova a dalsi postup... najradsej by som co najskor podstupila IUI
@kikaneu aj to je moznost, mas pravdu a dam na tvoje slova, skusim merat ... aj ked si myslim, ze ake take vajka tam uz mali byt... a je mozno ze ovulka bola... ale testy mi ju nepotvrdili... joooooooooooooj to je zacarovany kruh 😝
@l_e_n_o_c_k_a už tu bola aj taká baba, čo jej ovu testy vychádzali negatívne a nakoniec hlásila tehotenstvo....takže možné je všetko, skús na to nemyslieť, bude ako má byť.....inak ty si dnes 15DC, dobre si pamätám?
@vavenecka udobrovanie nebude, som nasrata ze az ☹ takze takto drázdis, hej? 😀
ozaj dnes som si kupila v Kaufe tu avivaz, mala si pravdu, voni super... a cena, ze 1,39€ to je riadny rozdiel oproti Silanu 😀
@l_e_n_o_c_k_a no to aj ja a nejak som v kutiku duse dufala ze skusime najskor jedno IUI a potom laparka ked nevide ale ked nie tak nie hm. nebojkaj urcite sa pohnete dopredu moja.daj vediet hlavne ano? budem zvedava oki?🙂
@kikaneu ano dobre si pamatas 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656
@l_e_n_o_c_k_a tak 15DC je ešte pohoda moja, naposledy som pozerala kadejaké grafy a videla som aj ovu na 35DC na 41DC...takže buď v pohode, nehádaj sa s manželom, užívaj si život a meraj, uvidíš čo to spraví 😉
@mistisa jasne ze dam, aj dnes, ked som nemala dobre spravy tak som napisala hned ako sme prisli od doktora... este sa mm hneval ze zapinam laptom, bo sme uz mali vyrazit na tie zaprahy...jednoducho som to potrebovala dat zo seba von... bo aj ked je mm citlivy (no niekedy mu prepne kvalitne) tak to tak nechape ako VY tu 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ach,pokakal celý večer,ten tvoj mm 😠 ale veď ja som len nevinne išla z kúpelne do spálne,nemôžem za to,že bol po ceste 😀 a ktorú si kúpila?mne najviac vonia tá modrá 😉
@kikaneu ako povies mojka 🙂 skusim to este 🙂 a ty si ako na tom s teplotkou?

@miriamka3 tak dobru nocku a potom daj vediet co ti povie 😉