Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka budila som sa kazdu chvilu, sneh padal zo strechy, tak som sa zlakla lebo to bol hrozny lomoz 😖 a teraz tu prsi 😖 neznasam taketo smoklave pocasie... aj mm ma zobudil, zacal si chystat vitaminy do prace, tak štrkotal s nimi, vsetky mu ich presuniem do kuchyne alebo kupelne, bo ma kazdy den takto zobudi... ale aby si to nachystal vecer, to nie 😒
@vavenecka heh mat tak tvoj optimizmus 😖 myslim ze to tak nebude 😖 teraz si na praxi?
@l_e_n_o_c_k_a ajoj..a to z coho??zeby od chrbtice??
@mistisa nooo,len ma sokol rano ten ruzovy vytok 😕 lebo vcera uz nic po mrche a dnes...ach jaj
@vavenecka ano,ano..hadam aj hlienik bude taky 🙂
@l_e_n_o_c_k_a aj tu je také depkové počasie,vtedy sa mi nič nechce robiť,ale pôjdem upratovať,požehlím,kým príde mm,lebo potom ako mi sľúbil,niečo budeee 😠 😠 a beda mu,ak nebude 😀 no to si sa veru moc dobre nevyspinkala...môj má skoro všetky lieky v kuchyni,v spálni má len také,čo si dáva tesne pred spánkom,niekedy ma aj tým zobudí,ale väčšinou si to nachystá skôr,že až ma nebudí...no aký zlatý 😉
@l_e_n_o_c_k_a cicááá,treba vždy myslieť pozitívne 🙂 🙂 🙂 ee,nie som,dnes nám dal free a v pondelok idem až na 11-tu 😉
@mata_ba no asi práve preto sa papajú,že hlienik pripomínajú 🙂
@vavenecka veru, je velmi ohladuplny 🙂 nie ako ten moj ☹
mojka, nebola si niekedy teraz v Merkury markete? oco mi vravi, ze tam maju fajn kuchyne, tak rozmyslam, ze sa pojdem mrknut... a letak na stranke nemaju 😒
@vavenecka fiiiha to je super... aj mi bolo podozrive ze si tu na konovi 😀 takze mas upratovaci den 🙂
@l_e_n_o_c_k_a moja pekna joooj. ☹ mne nastastie na prvy sup zobrali v pondelok ja mam velke zily ale modrinu mam a brala dve ampulky.hm ☹
@mistisa ja mám ešte nejakých 11 sáčkov,akurát do ovu asi vydá a potom už potrebovať nebudem 😠 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no niekedy až príliš,ako keď ma nechce budiť kvôli sexu 😀 😀 nebola veru,naposledy keď som závesovú látku kupovala niekedy minulý rok...ale dojdi kuk,dáme čajík 🙂 inak ten leták veru nikde nie je...a ani doma nemáme...
@l_e_n_o_c_k_a no veď to 😀 hej hej,myslela som,že už včera upracem,ale sa mi nechcelo,tak ma to počkalo...nechápem,prečo sa neupratalo samo cez noc???? 😠
@mistisa ja nemam zily vobec,,, aj ta sestricka bola nestastna, ze ma tolko trapila... ale chvalabohu sa jej to podarilo na stvrtx krat ☹ ale tie bolesti ☹ a to ledva odobrala 8ml 😖
@l_e_n_o_c_k_a boze moja .to ja chvalabohu ja nemusim ani cvicit ja mam tie zily ffurt vyskocene z pod koze 😀 ja mam velke zily.ale mamina je zdravotacka a hovori ze kopu krat je horsie ked ma clovek velke zily ako ked ma male. ze skor urobi sestricka modrinu lebo este len pichne a uz tecie krv. hm. 🙂
@vavenecka no skoda, ale nevadi 🙂 vies ja mam blizsie do Popradu, po dialnici to mam za 30 minut a do Ziliny by to bola ista hodina ak nie viac... ale dakujem za pozvanie 🙂
@l_e_n_o_c_k_a presťahuj sa bližšie k nám 😀 😀 😀
@nativanativa neboj lasko dostaneš sa z tej tvojej chripky alebo nadchy alebo čo to vlastne maš 😀 , ja som na začiatku tehu tiež bola chora ale robila som si len čajiky a žiadne lieky som nebrala a prešlo mi to 😎 ,
@gelinka75 ale nikdy nevieš kedy motika vystreli 😀
@mistisa ano ja som po laparke hned na druhy pokus otehotnela, mna bolel vaječnik a nevedeli prečo a nakoniec mi zistili že ho mam nepriechodny 😒 , ten mi prefukli a teraz nam v brušku rastie malička sofinka 😀
@l_e_n_o_c_k_a fuuu,chudatko ☹ mm nech pofuka 😉
@l_e_n_o_c_k_a ty lekari su na prd 😠 , ale čo už čo narobime nie? dakujem mojka ... ja sa tiež z mojho mini pini bruška tešim 😀 , čitala som na nete že v dvanastom tyždni sa už da počuť biť srdiečko dieťatka aj klasickym stetoskopom a my ho mame doma 😀 , ešte tyžden počkam a tak budem počuvať ako nam krasne bije srdiečko 😎 , a inak lasko ako? ešte maroduješ?

@mistisa uvaríím,včera som ešte večer o desiatej pila 😀 som cez deň zabudla 😅