icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba 😀 odlož do zásoby,keď bude horšie 😀

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba hm no to hej.no pekne ci to len dozvuky s mrchy zaujmave hm 😒

mistisa
24. feb 2012

@vardzikova no super mojka to je paradicka 😀 vidis takze stoji za to podstupit ten zakrok tak ze uz nech je to tu nech ho mam za sebou a nech sa vytesujeme s mm s fazulky Natalky 😀 a lebo fazulaka Janka 😀

vardzikova
24. feb 2012

@mistisa 😀 sa nevieš rozhodnuť nad menami? my sme sa včera dohodli s mm že ak to bude dievča tak dam meno ja a ak to bude chlapec tak da meno on ..takže sa modlim aby to bolo dievčatko 😖

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka jaaaj,ze polacim nech natecie do flasticky a potom vlejem naspat? 😀

@mistisa tento rok je cely zaujimavy..ved taketo veci som ja nikdyyyy nemala...a to co dnes tak to sa mi tiez este nestalo... 😕

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba hm zaujmave je to veru.nechapem hm no ved uvidis co ale uz nech si tehulka 😀 😀 😀 a vsetky co sme tu 😀 😀

mistisa
24. feb 2012

@vardzikova chacha no my sme tiez tak dohodnuty 😀 on ma strasne prosil ci by sa chlapec mohol volat janko lebi jeho otec bol Jan.a tatinka uz nema tak by chcel na tatinovu pocest meno po nom.tak som mu povedala ze jasne neni problem 😀 a ja mne sa paci strasne Natalka 😀 i ked hovoril mm ze by bol rad keby je po mne ale ja by som chcela Natalku alebo este Nikolku chiichi.sme sa smialy ze este nie som ani tehu a uz mame mena 😀

fifitko25
24. feb 2012

@mata_ba a to z čoho ho to bolí?

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba aaano,presne tak 😀 😀 😀
@mistisa prosím ťa,aj my už máme mená 😀 😀 aj keď časom sa stále menia 😀

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa no veru...to uz vsetko budem pripisovat tehu..teraz neviem comu to prisudit 😀

@fifitko25 asi nejaka infekcia alebo zapal ☹

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka no chacha asi tak 🙂 a ked sa narodi bude to uplne ine meno 😀 chacha idem mojko na gyndu este tak papa a poobede som tu opat 😀

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka hej a potom uz naozaj zvonim na dvere psychiatra 😀

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba no presne tak hm.ved to ze si clovek bude namyslat a potom nic.hm.idem mojka na gyndu poobede som tu opat 😀 papa .-D

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa tak sa rýchlo vybyvkaj,ja idem upratovať 😉 pááá
@mata_ba no by sa isto potešil,že mu tam ide taká kočka 😠 🙂

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka
@mistisa
@mata_ba
ahojte 🙂 len hlásim že sa mi ráno nechcelo vytrepať k dokymu tak idem až v pondelok, malo by to vychádzať asi 2 dni pred predpokladanou ovulkou tak mi ju snáď aj doky potvrdí a budeme vedieť kedy sa treba snažiť 😉

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa pozdravuj 😀 papa

@vavenecka no nevieeeeem 😀

@miriamka3 ahoj..to budes mat hadam este lepsie 😉

miriamka3
24. feb 2012

@mata_ba veď tiež som tak uvažovala včera večer že asi to bude vhodnejšie keď mu poviem že sa snažíme...opýtam sa aj na ovulku keďže by mala byť okolo 28.2. až 1.3. 😉

mata_ba
24. feb 2012

@miriamka3 jasneee...a kolko sa snazite??

miriamka3
24. feb 2012

toto je začiatok 4-tého cyklu, kratučko, viem 🙂 len ma posedlnú dobu hnevá nepravidelná mrcha tak mám v tom trocha zmätok

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba ale ja viem 🙂
@miriamka3 leniveec 😀 ale v ten pondelok ti veru asi aj presnejšie povie 😉
idem kočeny upratovať,vidíme sa o pár hodín 😀 😀 paaaaps

miriamka3
24. feb 2012

@vavenecka príjemnú zábavu 😉

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka prid aj k nam 😀 papaaa

vavenecka
24. feb 2012

@miriamka3 dikenyyyy 🙂
@mata_ba heh,noo ďaleko bývaš 😀 😀 😀

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka do piestan?ved to mas len 120 km 😀 na kavu dojdi..to je lepsia motivacia 😀

mattuliatko30
24. feb 2012

@fifitko25 to môže byť...aj ja mávam na 10 dc 😉

mata_ba
24. feb 2012

vsetky obedujete? 🙂

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba ja ešte nieeee 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 nie?ja mam uz aj po 🙂 co nie si hladna?ci sa este len chystas?

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e len som nejaká chorľavá..teším sa už na víkend...poležím si trošku..(teda dúfam, kedže aj deti sú choré)....ach jo...dnes to bude utrpenie v práci...a ty ako?

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba chystám sa..čakám kým kolegyňka príde....a zastúpi ma....ja mám z domu rizotko..mňam..so syrom som už hladná ako vlk 😉