Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no super mojka to je paradicka 😀 vidis takze stoji za to podstupit ten zakrok tak ze uz nech je to tu nech ho mam za sebou a nech sa vytesujeme s mm s fazulky Natalky 😀 a lebo fazulaka Janka 😀
@mistisa 😀 sa nevieš rozhodnuť nad menami? my sme sa včera dohodli s mm že ak to bude dievča tak dam meno ja a ak to bude chlapec tak da meno on ..takže sa modlim aby to bolo dievčatko 😖
@vardzikova chacha no my sme tiez tak dohodnuty 😀 on ma strasne prosil ci by sa chlapec mohol volat janko lebi jeho otec bol Jan.a tatinka uz nema tak by chcel na tatinovu pocest meno po nom.tak som mu povedala ze jasne neni problem 😀 a ja mne sa paci strasne Natalka 😀 i ked hovoril mm ze by bol rad keby je po mne ale ja by som chcela Natalku alebo este Nikolku chiichi.sme sa smialy ze este nie som ani tehu a uz mame mena 😀
toto je začiatok 4-tého cyklu, kratučko, viem 🙂 len ma posedlnú dobu hnevá nepravidelná mrcha tak mám v tom trocha zmätok
@fifitko25 to môže byť...aj ja mávam na 10 dc 😉
vsetky obedujete? 🙂
@mata_ba ja ešte nieeee 🙂
@mattuliatko30 nie?ja mam uz aj po 🙂 co nie si hladna?ci sa este len chystas?
@mata_ba ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e len som nejaká chorľavá..teším sa už na víkend...poležím si trošku..(teda dúfam, kedže aj deti sú choré)....ach jo...dnes to bude utrpenie v práci...a ty ako?
@mata_ba chystám sa..čakám kým kolegyňka príde....a zastúpi ma....ja mám z domu rizotko..mňam..so syrom som už hladná ako vlk 😉

@mata_ba 😀 odlož do zásoby,keď bude horšie 😀