icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
24. feb 2012

@pacica den cyklu 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
palculienka2011
24. feb 2012

@mistisa no dnes ti ide karta 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 no dnes som teda ako do postele a kaslat na vsetko 🙂 ale mm som slubila ze francuzacky mu urobim.ale kedze mi ide karta zabudla som v obchode kupit smotanu na varenie na francuzaky do riti idem vola mm aby mi ju kupil.no mam dnes den D tusim chacha 😀 uz sa len smejem 🙂

palculienka2011
24. feb 2012

@rehotka25 tam ide o intenzitu testovacej ciarky, cize posledny den, kedy su obe ciarky rovnako silne alebo testovacia silnejsia, tak vtedy je ovu test pozitivny a odvtedy do 24-36hodin dojde k uvolneniu vajicka...cize u teba ovula takeho 18.2., tym padom si teraz 6dpo a to mi ozaj mohlo byt uhniezdovanie 😉 nemerias teplotu?

pacica
Odpoveď bola odstránená
palculienka2011
24. feb 2012

@mistisa 😀 😀 😀 😀 aby si rurou nepodpapila barak, do tretice 😀 😀 😀 😀 😀 nechcete radsej na mcdoland skocit? to je bezpecnejsie 😀 😀

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
palculienka2011
24. feb 2012

@rehotka25 nemas to v grafe? tazko sa mi predstavuje krivka grafu z tohto

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 chachacha 😀 😀 😀 veru moja to ano len nesmiem ja soferovat chachacha 😀 😀 uz bude mm doma tak ich dopecie radsej on pri mojom dnesnom stasti by fakt mohlo dojst k podpaleniu bytu 😀

palculienka2011
24. feb 2012

@mistisa no vidis a ako lahko si sa zbavila sluzby v kuchyni, radsej si len vyloz nohy, na nohy pocitac a zotrvaj v tejto bezpecnej polohe co najdlhsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

svintekova
24. feb 2012

@palculienka2011 držím palce, nech ste dnes úspešní 😉 .

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@mistisa ano moze to byt hormonmi, ja som mala take stavy po potrate...

palculienka2011
24. feb 2012

@svintekova vdaka, sme s mm pozitivne naladeni, tak snaaad to vyjde 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa aj moja super kamaratka zostala teraz tehu po 3 rokoch...uplne vypli a bum 🙂 a keby som aspon vedela,ze ako to so mnou vyzera..musim cakaaat...

@palculienka2011 teplota moze byt nizsia teraz..to bolo rano,nie?a ahoj 🙂

@vardzikova a co robis vlastne cele dni?ja by som asi bola len tu,kukala telku a spalaaaa 🙂

mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 chacha no veru ale pri mojom stasti sa budem chcet kolisat a sup ho som na zemi chachacha 😀 😀 😀 😀 krajala som zemiaky a vynimocne sa nic nestalo ani som sa neporezala chacha 😀 😀

mistisa
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no to su hnusoby tie hormony hm.no mojka uz len tehulky nech sme a nech je vsetko oki.a hlavne nech nam nebyva zle 😉

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba no ved to mojka keby keby.uz by sa to mohlo aj u vas posunut dalej vsak? 😉

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa no to by sa mohla...ale teba obdivujem..ja uz by som bola asi u cvokara..dufam,ze ti dotial nebudem o 3 roky pisat 😀

palculienka2011
24. feb 2012

babky idem, dosiel mm, poslala som mu mms s dnesnym testom a do 20minut bol doma 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra som tu ako na koňú
pekny vecer a zaciatok vikendu 🙂

kikaneu
24. feb 2012

@mattuliatko30 keď je ovu, tak by mal byť vysoko, mäkký ako pera a otvorený....a keď má prísť mrcha tak neviem, ja po ovu už neskúšam krčok

mata_ba
24. feb 2012

@kikaneu je mi to blbe,ale ako viem,co je krcok??ja si o nejak neviem nahmatat..alebo viem a neviem,ze je to ono...

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba no mam co robit mojka veru ale moc mi pomahate vy tu a moj mm mi vcera povedal ze zlatinko nebojkaj nic mas tu v prvom rade mna a svojich rodicov a rodinu takze ver ze mi stale budeme pri tebe stat a budeme ti oporou nech sa deje co sa deje.hovori ze aj keby mal v BA spat v cakarni alebo na chodbe tak urcite tam bude ked ma budu operovat a ze hned ako budem schopna komunikovat za mnou pride aj s maminou moju.moc mi to pomaha ze je takto pri mne a je mi velkou oporou 😀 a tak isto rodicia a cela rodina najblizsia 😀 asi preto som taka v podstate vyrovnana 😀

mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 no mojko tak sup sup len nech su tieto hodiny plodne 😀

fifitko25
24. feb 2012

@palculienka2011 Servus ak je druha ciarka silnejšia ako kontrolna tak je to začiatok ovu 😀 dnes zajtra a pohybuje sexujte 😀

kikaneu
24. feb 2012

@mata_ba určite si ho vieš nahmatať, len nevieš, že je to on....nič iné tam totiž nenahmatáš 😉 a rob to v podrepe, tak sa k nemu najľahšie dostaneš

fifitko25
24. feb 2012

@mistisa ahoj mojka, Možno Ti tie bolesti súvisia s tou mrchou, uvidis či to bude Ešte pokračovať aj na další raz... Mňa dnes bolia vajecniky a mám mokro cely den dokonca sa mi miestami zdalo, že cítim rast vajko - divné 😅