icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba a čo ty s tým výtokom?....čo ti ešte mrchaňa nechce nadobro odísť???pošli ju dákam...veď už tu nemá čo robiť 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 opat to dobre u teba vyzera 🙂 mojka a tebe nedosla moj a sprava rano??je na 1326 strane...a rizotko je dobra vec 🙂 tak vopred dobru chut

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 no neviem co to bolo..teraz nemam uz nic...ako vecer sme mali s drahym sexik,tak mozno mi to trosku este podrazdil..a ta konzistencia - mozno uz zaucinkovali lanove semiacka..dufam,ze aj pocas ovu bude taky hlienik 🙂 akurat,ze ma zase podbrusko pobolieva...

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 a ozaj...skore uzdravenie prajem 🙂

vardzikova
24. feb 2012

@mistisa oj tak ja som meno vedela už dááávno predtým ako som ešte len začala uvažovať nad babom

mata_ba
24. feb 2012

@vardzikova ahojky...pocuj,ty sa este nenudis doma, 🙂

katarinkam
24. feb 2012

@ivka228 no mne doki povedal ze vsetko je ok, maternica aj vajecniky vyzeraju dobre, cize by sa to mohjlo podarit. Este cakam na cytologiu a idem na sono prs. Tak ak sa tento meiac aj nepodarilo tak dalsi to snad vyde a pod stromcekom bude krpcek v koliske 🙂

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba díííky.....asi nedošla..neviem...rizotko bolo vynikajúce....veď ako z domu 😀 no to mohlo byť, že ti to podráždil..veď uvidíš....ako to budeš mať...

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 sestra povedala,ze aj ona to tak mala a v ten cyklus ako zostala tehotna...uvidim co povedia teplotky...

mattuliatko30
24. feb 2012

@mata_ba jasne..uvidíš..kedy ti teraz nemá prísť mrcha?...

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 fuuu..az okolo 27.3.

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 teda opravujem..21.3.

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba @vardzikova @fifitko25 @vavenecka @mattuliatko30 @palculienka2011 @l_e_n_o_c_k_a ajojkajte koceny tak som uz domka 😀 vybavene vsetko 🙂 babenky otazocka na vas 🙂 vcera mi koncila mrcha mala som ale este taky hnedy vytok ako cistenie po mrche tak som nevahala a sup sa na mm.este dnes mam troska take bledunkohnede hlieniky ale je mi zle.a pobolievaju ma vajecniky tak nie furt ale chvilkami.este mi po sexe nikdy nebolo takto zle.nevie co to moze byt? nechapem joj ☹

svintekova
24. feb 2012

Ahojte baby.......tak dnes som bola na kontrole,všetko je OK a na budúci mesiac ideme opat snažilkovat 😉

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa ajoj..priprava na babo 😀 mojka,aj ja to sem-tam mavam po sexiku...a hlavne,ked som napapana..rozmyslala som,ci to nemoze robit aj to zrychlane dychanie,vies..ale musim povedat,ze uz som to dlhsie nemala..

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba no ja to mam prvy krat dnes hm.noooo veru moze byt 😀 asi sa mi to fakt zacina upravovat vsetko lebo napr. pri mrche som nikdy nemala vyrazky na tvari a teraz som bola vyhadzana ako pubertiacka 😀 mozno si namylsam ale ako som tie antibiotika mala mozn my fakt nejake hormony dali dokopy hm 🙂 nooo vidim ze sme na dobrej ceste dievky uz len dojst do ciela a mame to vyhrane 😀

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa no uvidime 🙂 ale vam sa uz urcite zadari 😉 ja som zvedava,co mi povie doki vo stvrtok...

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba no mojko aj vam ver tomu 😀 uz by sme po 7 rokoch boli s mm aj stastny veru 🙂 i ked prve 4 roky sme to nechavali na nahodu bud alebo a az potom sme to zacali riesit na plno a dalsie 3 roky nic tak snad uz by sa to aj patrilo 😀

palculienka2011
24. feb 2012

@mistisa
@mata_ba
@svintekova a spol
cauteeeee....mam za sebou tri skumavky krvi, bleeeee, je mi zleeee
co som chcela, jaaaaaj: testovacia ciarka na ovu silnejsia ako kontrolna, no teplota takto, co si myslite???
http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e

vardzikova
24. feb 2012

@mata_ba ahoj , nudim ale čo mam robiť 😖

mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 ajoooooj mojeee no pekne tak ti je dobre na prd co? hm.mne je tiez zle fu ☹ nechapem nikdy mi po sexe nebolo takto zle ☹

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@mistisa mojka, to teda neviem... mozno su to dozvuky mrchy a aj sex to troska zbrzdil

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka mojka, uz som domka 🙂 kuchynu som objednala, bude za dva tyzdne, taka som happy... a nakoniec v RK 🙂 este treba vybrat nejake pekne obkladacky, rozmyslam aj nad takouto mozaikou, co na nu povies?

palculienka2011
24. feb 2012

@mistisa je mi na prd, ale na druhej strane uz tesiiiim na mm!!!dnes kooonecne ideme na to 😀 😀 😀 😀 ale dufam, ze sa nam nestane to, co vam...a neboj nic, mne uz sa tiez parkrat stalo, ze mi bolo po sexe nafigu...naposledy teraz, co sme dali 5dc-asi moje telo este nebolo pripravene 😒

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
mistisa
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no je to mozne hm.uvidime snad to prejde motam sa ako keby som mala flasu citrusu v sebe ☹ normalne tlak alebo co neviem dovno mi je moc.nepoznam tento stav.mozno mi tymi tabletkami co som brala na ten bakter napravili aj ine hormony ktore som mala bloknute a takto to na mna vplyva.hm.bohvie.lebo pred tym som mala nejake hormonalne odchylky a teraz ked mi brali krv po dobrati tabletiek mam vsetko dobre.len ten tst mam zvyseny a fsh ci co to je.inak mam vsetko v norme uz.mozno aj to 🙂

mistisa
24. feb 2012

@palculienka2011 no asi aj u mna je to tak hm asi to bolo skoro po mrche tiez sme dali ale 6 DC tak asi preto.hm.haluz.citim sa jak po flasi citrusu 😀 a akurat som si truba pretrela oko rukou ktorou som kraja cibulu auuuuuu 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
palculienka2011
24. feb 2012

@rehotka25 aktory den si mala najsilnejsie ciarky na ovu teste? lebo je mozne, ze terajsie pichanie mi mohlo byt uhniezdovanie...na ovu bolest je uz dost neskoro

miriamka3
24. feb 2012

@pacica deň cyklu 🙂 ráta sa od prvého dňa poslednej mrchy