Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 takže koniec mesiaca je náš 😀
@svintekova jeeeeeeeeeeej, presne ako jaaa 😀 ale ja ju teda 14.3. nečakááááám 😀
@fifitko25 neboj ja verím, že nepríde 😉
@svintekova no už by nemusela po tom roku pokusov..... 😅
@fifitko25 viem moja 😔
@vavenecka v decodome som vybrala, je taka capucinova a ma zilkovanie ako breza... a este bola na nu aj akcia, ze 159 €... super cena a rozmer presne taky ako potrebujem + som sa rozhodla, ze este doobjednam potravinovu skrinu a vysoku policu na mikrovlnku a robot atd... je to ta prva, vola sa Nela http://decodom.akcneletaky.sk/letaksh/1001/4/
@l_e_n_o_c_k_a jáj, aj my budeme mať v nedeľu fašírky 🙂 ale mama ich ide vypekať a my ideme ku svokrovcom, tak dúfam, že svokra dačo fajné navarí 🙂 dnes robila mama slivkové gule 🙂
huraaa...dostala som od sestry kys.listovu..nemusim si ja kupovat 😀
@kikaneu no to je fajnotka 🙂 ja som si len zemiacky upiekla s cesnakovym dresingom, a zajtra si urobim nejake cestoviny asi... moc sa mi nechce varit ked som sama... a vecer idem na party k mm do hotela, tak idem urobit nejake pohostenie, asi visnovomakovu strudlu a pizzaky...
@kikaneu dnes cítim celý deň v pravom vaječníku také pnutie, ako keď sa niečo vystiera a nemá sa kde vystrieť... žeby vajko? 😕
a teším sa, že je piatok, konečneeeeeeeeeeeeee.... budúci týždeň už len 4 dni do práce a hurá dovolenka 😵 celkom ti závidím to voľno už teraz, ja som úplne k.o., aj zajtra asi pôjdem pracovať 😠
@l_e_n_o_c_k_a hm, vidíš a ja by som si skôr dala tie zemiačky 🙂 a tá štrúdľa znie dobre 🙂 ja idem zajtra robiť tiramisu 🙂
@kikaneu a tiramisu z ovocia ci klasicke z kavy? ja robim podla tohto receptu http://gabikinsladkysvet.blogspot.com/search?q=... ovocne tiramisu, lebo ja kávu nemozem, som alergicka na kofein a to nam fakt moc chuti

@mistisa aj ja mám v pláne zajtra skúsiť ovu test, mám doma ešte dva kusy 😀 večer idem do mesta, tak si možno v lekárni ešte nejaké dokúpim keby čosi 😀 no len dúfam, že je to vajko, čo ma tam tlačí a nie cysta 😒