icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
24. feb 2012

@mistisa aj ja mám v pláne zajtra skúsiť ovu test, mám doma ešte dva kusy 😀 večer idem do mesta, tak si možno v lekárni ešte nejaké dokúpim keby čosi 😀 no len dúfam, že je to vajko, čo ma tam tlačí a nie cysta 😒

svintekova
24. feb 2012

@fifitko25 takže koniec mesiaca je náš 😀

fifitko25
24. feb 2012

@svintekova jeeeeeeeeeeej, presne ako jaaa 😀 ale ja ju teda 14.3. nečakááááám 😀

svintekova
24. feb 2012

@fifitko25 neboj ja verím, že nepríde 😉

fifitko25
24. feb 2012

@svintekova no už by nemusela po tom roku pokusov..... 😅

svintekova
24. feb 2012

@fifitko25 viem moja 😔

mistisa
24. feb 2012

@fifitko25 nie nie to vylucujeme ano? 🙂 ja si musim kupit rano a urobim hned 😀 tak som zvedava veru 🙂

fifitko25
24. feb 2012

@mistisa no neviem, po tom clostile je to možné, on má vedlajšie účinky vytváranie cýst.... hm, som zvedavá na pondelok 😉 ale testuj až v čase 10.00 - 16.00 a dve hodiny predtým nepiť 😉

mata_ba
24. feb 2012

@spula22 ahoooj 🙂 no ja som mala rano veeeela hlieniku ruzoveho,myslela som,ze konecna strateny zostatok mrchy..ale hlienik je sice pomenej,ale stale.....tak mozno prilis skora ovu..uvidime co dalej..a ty ako?

@miriamka3 my sme take samo-konikovske bojovnice 😀

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa dakujem a preto vas vsetky lubim 😀

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka to si aj susedom? 😀 no,trdlo...si mohla dojst..ja mam pracu kusok od tesca...a to je hned na zaciatku pn...

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka v decodome som vybrala, je taka capucinova a ma zilkovanie ako breza... a este bola na nu aj akcia, ze 159 €... super cena a rozmer presne taky ako potrebujem + som sa rozhodla, ze este doobjednam potravinovu skrinu a vysoku policu na mikrovlnku a robot atd... je to ta prva, vola sa Nela http://decodom.akcneletaky.sk/letaksh/1001/4/

mistisa
24. feb 2012

@fifitko25 aha okik mojko no tak budem tak 🙂 a myslis ze? a nie ziadne cysty nechceme jasne takze nemas ziadnu cystu 😉

spula22
24. feb 2012

@fifitko25 konecne viiiiikend 😀 my sa mame super 😀. uz sa vam to krati 🙂 kedy idete do ciny? 😀
@vavenecka jupiiiiiiiiiiiiiiii 😀 tak sup sa do snazilkovania, ked skonci 😀
@pacica tak dufam aj ja , ze nepride 😀 a kedy necakas??? 😀 😀 😀

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba aj my teba mojka 😉

fifitko25
24. feb 2012

@spula22 letíme o týždeň v piatok 😀 vrátim sa 13.3. a nečakám 14.3. tak som zvedavá, ako to nakoniec dopadne 😅 cítim vajko dnes, asi rastie v pravom vaječníku, také tlaky, ako keby sa tam čosi vystieralo alebo čo 😅

fifitko25
24. feb 2012

@mistisa áno áno nemáme žiadnu cystu 😀

spula22
24. feb 2012

@mata_ba tak pekne 🙂 cakame teda, co bude?? my sa mame super....chvalabohu piatok 😀 😀 😀

spula22
24. feb 2012

@fifitko25 jej uz v piatok 😀, tak teda dufam, ze teda naozaj necakame a vajko naozaj veeeelke narastie 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@spula22 no vsak jedine cakanie mi ostava 😀 pocuj,tak ma napadlo...to zlte teliesko je co?lebo ak by sa mi naaahodou ovulka prisla ukazat skor,doki by daco uvidel vo stvrtok?ci to zlte teliesko je az pri tehu?

kikaneu
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a jáj, aj my budeme mať v nedeľu fašírky 🙂 ale mama ich ide vypekať a my ideme ku svokrovcom, tak dúfam, že svokra dačo fajné navarí 🙂 dnes robila mama slivkové gule 🙂

kikaneu
24. feb 2012

@lucecita ahoj, no neviem čo mi je tento cyklus....ale skúšala som na zajtra zadať teplotu 36,7 a vyznačilo mi ovu na 17DC...tak som čumela, že to čo má byť....no uvidíme....ale každopádne je mi to tento mesiac jedno 😀 a tvoj je pekný teda 😉

mata_ba
24. feb 2012

huraaa...dostala som od sestry kys.listovu..nemusim si ja kupovat 😀

kikaneu
24. feb 2012

@fifitko25 veru zatiaľ nie 🙂 inak ako?

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@kikaneu no to je fajnotka 🙂 ja som si len zemiacky upiekla s cesnakovym dresingom, a zajtra si urobim nejake cestoviny asi... moc sa mi nechce varit ked som sama... a vecer idem na party k mm do hotela, tak idem urobit nejake pohostenie, asi visnovomakovu strudlu a pizzaky...

fifitko25
24. feb 2012

@kikaneu dnes cítim celý deň v pravom vaječníku také pnutie, ako keď sa niečo vystiera a nemá sa kde vystrieť... žeby vajko? 😕
a teším sa, že je piatok, konečneeeeeeeeeeeeee.... budúci týždeň už len 4 dni do práce a hurá dovolenka 😵 celkom ti závidím to voľno už teraz, ja som úplne k.o., aj zajtra asi pôjdem pracovať 😠

kikaneu
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hm, vidíš a ja by som si skôr dala tie zemiačky 🙂 a tá štrúdľa znie dobre 🙂 ja idem zajtra robiť tiramisu 🙂

kikaneu
24. feb 2012

@fifitko25 juj, aj zajtra? tak čo máš, veľa práce? hm, môže byť aj vajko....ktovie.....4 dni ti zletia ako voda 🙂 tešíš sa však? 😉

fifitko25
24. feb 2012

@kikaneu musím, toľko máme práce, že to do štvrtku nedám dokopy a musím odovzdať moje veci na ďalšie riešenie, kým tu nebudem, takže budem musieť 😒 😒

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@kikaneu a tiramisu z ovocia ci klasicke z kavy? ja robim podla tohto receptu http://gabikinsladkysvet.blogspot.com/search?q=... ovocne tiramisu, lebo ja kávu nemozem, som alergicka na kofein a to nam fakt moc chuti