Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a aj my sme tak spali, lebo manžel dobiedzal a som ho poslala kade ľahšie, ale zavrel oči a do 10 sekúnd chrápal, takže mu to asi až tak veľmi nevadilo 😀
@l_e_n_o_c_k_a to aj u nás tak býva občas 😀 ale zas bude dobre,to je jasné 😉 ešteže si tie fázy pohnevania striedame,že ich nemáme všetky naraz doma,lebo potom ako by sme sa tu utešovali? 😠 😀
@lucecita citam tvoj koment, ze ste makali 7 minut 😀 u nas je to niekedy aj rychlejsie... myslim, ze najdlhsie to bolo 10 minut 😀
@vavenecka vies co, ale mna to vobec nehneva... kaslem na to, a aj do toho Heliosu pojdem sama... nechcem ho tam
@l_e_n_o_c_k_a mnam..ani nehovor..moja vecera 🙂 este slaninka by tam mala byt,ale nedala som si,kedze je piatok...
@vavenecka spenatik je ale cely,cerstvy..listky...a mnaaam,dala by som si aj ja zo sampana 🙂 my sme tiez uz davnejsie netoto cez mrchu..hm...ved ona urcite zase pride 😠
@l_e_n_o_c_k_a a kde na orave??ja milujem oravuuuuuuu 🙂
@kikaneu no vidis to, uz sa mu asi "chcelo" 😀 dobre ze si ho odbila, nech si nemysli, ze je neodolatelny 😀
@mata_ba pod Kubinskou Hoľou
@l_e_n_o_c_k_a juuu..my chodievame az hore k polskym hraniciam,do vitanovej..za trstenou..
@l_e_n_o_c_k_a salámistka 🙂 ale čo,má čo chcel,keď sa nevie správať,tak čo čaká?rízky? 😀
@mata_ba ja som tiež cestovinky robila ale s omáčkou taký mix konzervový-morcadella+tuniak vo vlastnej šťave+fazuľka v rajčinovej omáčke 😉 no radšej keby nechodila a vy by ste skúsili cez mrchu až o veeeľa mesiacov 😠
@kikaneu až takto večer? to bol v práci? 😒 svŕbi ťa tam dole či ako si na to prišla? ale pre istotu sa natri, šak to škodiť nemôže...ale nech to nie je a máš fakt blbý pocit! 🙂 ja idem na kontrolu v štvrtok a piatok nemám dostať mrchu, tak dúfam, že tam dačo pohľadáme a aj nájdeme 😀 aj album je čačaný darček, praktický 😉
@l_e_n_o_c_k_a supeeeeer 😀 😀 😀 😀 my nejako rýchlovky ee, ale toto bola výnimka 😀
@mata_ba ano poznam to tam... manzelov brat ma chatu v Zuberci, tak aj tam sme obcas zasli... ale teraz sme uz davno neboli... a rozhodla som sa zrenovovat tu nasu, nech tam mame vacsie pohodlie
@rehotka25 tak super 🙂 drz saaa
@l_e_n_o_c_k_a dobre robis 😉 my mame chatu takuuu zanedbanu az hroza...
@mistisa tu sú linky,jeden je český,druhý slovenský: http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... , http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog... , vyskúšaj,kedy vyjde tebe 😉 to je len taký zadara,keď ten Jonáš ráta,tak on tam dáva aj aká je šanca na zdravé dieťa,donosenie a podobne...
@mata_ba hh,no to viem,že by si ho oželela 😀 a tak hlavne,že spapáme,čo máme doma 🙂
@l_e_n_o_c_k_a popíííjam micík,popíjam,už je studená,som ju zaliala ešte asi o štvrtej 😀
@vavenecka ja si idem prave zaliat ... ale dako chut na nu nemam

@lucecita no to sa ešte uvidí, ak teplota nestúpne, tak bude bieda....ale ti vravím, že je mi to jedno 🙂 ja dnes budem doma, manžel prišiel až teraz 😠 a robiť nejdem fakt nič.....inak mám taký blbý pocit, že mám zase mykózu, asi ma drbne....ale ešte šťastie, že mám doma rosalgin aj mycomax (pre istotu) tak všetko použijem a dúfam, že prejde, ak nie tak v utorok smerujem k doktorke.... 😠 tak to fakt bola rýchlovka 😉 a ešte na ten darček si sa pýtala, manžel mi nakázal kúpiť album na fotky, lebo svokra ešte nemá z najšej svadby založené, tak som splnila misiu 😀