icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ivka228
25. feb 2012

@gelinka75 ty si riadny vtipalek 🙂 ja meriam pekne kazdy den, ma to chytilo. aspon viem kedy pride mrcha 😀 😀 😀

gelinka75
25. feb 2012

@ivka228 ja som merala vzdy od novembra, u mna zas stale je iste kedy pride ovulka, ale mrcha chodila stale rozne od 24-29DC 😝 takze pre mna to nie je smerodatne, vzdy som mala dobre teploty, ale zial nic z toho zatial 😉

ivka228
25. feb 2012

@gelinka75 ja som zasa zistila, ze ovu nechodi v strede cyklu. ja ju mam neskor, tento mesiac 17DC ale mala som uz aj na 20DC. Vsak kazda sme ina. Co je dobre pre mna, nemusi byt pre teba.

gelinka75
25. feb 2012

@ivka228 hej hej, hlavne, ze ovulka pride, lebo niektore baby nemaju 😉 😖

lucecita
25. feb 2012

Dobré ráno 😉 , tak ja vybuvaná aj po ginovom večeri ale zasa bolo super, trošku sme sa s kámoškou odreagovali, ale zasa sme to neprehnali, keďže ona má smútok a obe postíme 🙂
@kikaneu ahojky mojka, ako grafom? ja nasledovne http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita

ivka228
25. feb 2012

@gelinka75 mas pravdu. inak ako to s tebou tento mesiac vyzera? videla som, ze uz si 26DC. ocakavanie sa uz stupnuje? myslim dvoch paliciek 🙂

ivka228
25. feb 2012

@lucecita tvoj graf vyzera velmi pekne. verim, ze to vyslo. uz nam tu chyba nejaka tehulka.

mata_ba
25. feb 2012

Dobre ranko...ako?ja mam namiesto grafu usecku 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

lucecita
25. feb 2012

@ivka228 ďakujem veľmi pekne, uvidíme čo bude o týždeň 😉 nechávam sa prekvapiť....a som zmierená s hocijakým výsledkom, neplačem nad grafom, keď klesne, stagnuje na jednej teplote niekoľko dní, stúpne, zasa klesne a podobne a príde mrcha...Pánbožko vie čo robí a kedy nám nadelí fazuľku a v tomto mu dôverujem 😉 som aj s mm pripravená na všetko, tak čakáme 🙂

mattuliatko30
25. feb 2012

@mata_ba nevadí..aspoň krásne stúpneš po ovu 🙂)) a nemusíš v grafe ju hľadať 🙂)) pekný víkendík želám...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

ivka228
25. feb 2012

@lucecita ja sa snazim tiez mysliet ako ty, skor mm je az prilis naviazany na pozitivny vysledok a potom ma to jeho sklamanie trapi este viac. ale teraz myslim pozitivne a verim, ze nam to vyslo...este takych 10 dni verim a potom sa uvidi 😀 😀
moj grafik vyzera takto: http://www.fertilityfriend.com/home/391f5d

lucecita
25. feb 2012

@ivka228 ja tu proste len nevyplakávam - v jednom komente že chcem aby to vyšlo a v druhom o pár komentov nižšie, že mi je to jedno, alebo kvôli DNPO ešte nie...vykašľať sa na prachy, hlavne nech je mimi v brušku 🙂 ...u mňa je to stále tak, že áno chcem, robím pre to čo sa dá a zbytok ukáže čas 😉 a je len na Pánbožkovi ako sa rozhodne
a želám ti príjemné čakanie 😉 s grafom je to zatiaľ pekné 🙂

mata_ba
25. feb 2012

@mattuliatko30 juuuj,zatial to vyzera super 🙂

mattuliatko30
25. feb 2012

@mata_ba ako každý graf zo začiatku 🙂))

mata_ba
25. feb 2012

@mattuliatko30 no ved toto 😀 Matik a ty tiez pijes alchemilku,jes grepy,semiacka a podobne?a tebe sa predtym hned podarilo otehu?

ivka228
25. feb 2012

@lucecita je to take realisticke a zaroven vyzrete zmyslanie preto sa mi to paci.

mattuliatko30
25. feb 2012

@mata_ba hej..mne sa hned podarilo..bez problémov..proste raz šup do mňa..a bolo bábo...a druhý raz to isté... 😀 😀 nie nepijem nič..ani nejem

mata_ba
25. feb 2012

@mattuliatko30 aj ja chceeeem 😀 skoda,ze to nejde vsetkym rovnako..a mohol by byt este gombik,ze chcem/nechcem dieta..aby nemuseli byt detske domovy atd...

lucecita
25. feb 2012

@ivka228 žiaľ toto je realita tu z diskusie, a ešte nedávnej, takže tak...ale ja to mám takto od začiatku, som takto nastavená a nezbláznim sa alebo nehodím pod vlak, keď mi príde mrchaňa 😀 a ani som neni závislá na tejto stránke...som rada, keď v robote nejdem na net a potom doma si ho zapnem, sem napíšem a ukážem graf, popíšem pár komentov a offujem sa..nepotrebujem tu sedieť od rána do večera, pre mňa má život iné priority 😉 rada sem kuknem,ale nepresedím tu zasa celý deň...to sa mi zdá troška zvrátené sedieť tu stále 😕 ale toto je len môj názor, niekto má iný a ja ho beriem, ale u mňa je to takto 😉

vavenecka
25. feb 2012

@mistisa
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@fifitko25
@miriamka3
@rehotka25 krásne sobotné ránko babulky 🙂 dúfam,že ste sa vybúvali do ružova 😉 ja akurát raňajkujem praženičku s párkom a ľanovými semienkami 😀 mňamiii

mata_ba
25. feb 2012

@lucecita velmi sa mi paci tvoje zmyslanie...snazim sa to brat rovnako,no pridu dni a rozmyslam uplne naopak..tiez som povedala,ze najprv DNP,ale bola to skor obrana pred sklamanim...nasla som si dovod,preco nebyt smutna,ze to nevyslo...ale stale som chcela a aj chcem babatko...kiezby som uz bola taka vyrovnana 🙂

mata_ba
25. feb 2012

@vavenecka ahoj.ja uz mam hodinu a pol odsedenu v robote :-P a semiacka sa uz mociaa 🙂 a dnes je to tu super...uplna pokoj mam..aj ked samozrejme,rano ma musel nastvat mm..ach..ale kaslem na to 😉

vavenecka
25. feb 2012

@mata_ba ja som bola hore už o siedmej,ani mica dnes nebuntošila,pekne s nami spinkali,asi jej bolo dobre v čistých perinách 😀 no a dala som jej papať a zas zaliezla do postele,dočítala knihu a zobudila mm 😠 no žiaľ dnes sme nedošli do úspešného konca 😒 mm bol akýsi nesvoj,mal plný ňufák a nemohol sa plne sústrediť na prácu 😀 😀

mata_ba
25. feb 2012

@vavenecka tak rychlo vyliecit 😀 mam pocit,ze mm sa aj snazil o daco,tak nenapadne..ale so mnou je to rano hrozne..ja chcem spat 😀

vavenecka
25. feb 2012

@mata_ba musím naho ešte poobede skočiť,kým sa odprace za chalanmi 😠 no u nás naopak,môj by spal aj do obeda,ja som ranné vtáča 😀

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita ahoj moja 🙂 som rada, že si mala pekný večer 🙂 môj graf? no pozri, ovu vyznačilo: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
čiže sme teraz rovnako na tej čakačke 5DPO 🙂

mata_ba
25. feb 2012

@vavenecka skac,skac...ja to nesilim tentokrat...necham tomu volny priebeh..

vavenecka
25. feb 2012

@mata_ba ani ja,ale keď je chuť,tak čo narobím? 😀 😀 😀

mata_ba
25. feb 2012

@vavenecka tak to je jasne..ked musis-tak musis 😀 fuuu,som nejaka plna...za dve hodky,co tu sedim som zjedla banan,2 mandarinky,lan.semiacka a tabletku kys.listovej..luhuje sa alchemilka..este tu mam grepik 😀

vavenecka
25. feb 2012

@mata_ba no myslím,že tak najviac ťa zasýtila tá listovka 😀 😀 aj ja si pôjdem dať darinu,keď zdvihnem zadok z gauča 😀 ja popíjam rooibos,alchemka bude až poobede niekedy 🙂