Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka nie moc dobre, myslienky mam kadeake 😖 bojim sa v pondelok tej konzultacie v Heliose
teraz som dopiekla visnovo makove strudle, a aj pizzaky som robila, este som aj podlahy postahovala, uvarila frankfurtsku polievku a uz oddychujem ... ty co mas dnes v plane?
@l_e_n_o_c_k_a budem držať palčeky,aby všetko dobre dopadlo a my ťa podržíme,aj keď to nebude až také skvelé 😉 mňami,dala by som si 🙂 ja som si akurát otvorila nejakú bombošu s brandy,som mala chuť na chlast 😀 😀 a inak ani nič také nemám,dávam prať a idem si nechty nalakovať,možno sa poobede vyberieme na prechádzku s mm,keď tak slniečko svieti 🙂
@fifitko25 okiiii,tak sa teda dohodnime,ale už ako fakt,lebo sa asi nikdy nestretneme 😀
@vavenecka teraz mi ten moj podareny manzel napisal sms, ze dnesna akcia sa rusi, a ja mam vsetko pripravene 😢 ma stastie ze je v robote lebo by som ho asi zabila... pobalim to a odnesiem niekde do detskeho domova... idem off, nemam na nic naladu...pa
@kikaneu oooooo ražniči by som si dala...napichávate to na špajle alebo do alobalu? ja ako kedy, ale keď som mega lenivá a chcem to mať rýchlo spravené, tak všetko šupnem na plech, premiešam, zakryjem alobalom a dám piecť 😀 ja akurát dlábim cestovinky a mm je v nich stále, a to chcel len trošku papať 😀 😅 asi sa mi podarili 😵
@l_e_n_o_c_k_a ach moja ☹ to ma mrzí..pevné nervy prajem,papík 😔
ach jaj..asi budem chora...sedim tu v bunde,fuka na mna ohrievac,pijem cajik..a je mi takaaa zima ☹
dnes som 31 DC, test snehovobiely. Nechápem, kým sme sa nesnažili som mala pravidelný cyklus, odkedy chceme babo tak ma natahuje stále, fuuuuuj mrcha hnusná 😒

@l_e_n_o_c_k_a ako zlatooo? 🙂