icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
25. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ako zlatooo? 🙂

anlady
autor
25. feb 2012

@mata_ba ale radšej aj poobede,keď príde 🙂

mata_ba
25. feb 2012

@kikaneu ked ja som si stale nekupila tu helikopteru 😖 😉 ale verim,ze si pochutnate..mnam,mnam...my budeme mat dnes na obed kebab v arabskej placke...objednali sme si 😀

mata_ba
25. feb 2012

@anlady cim viac,tym lepsie 😉 a ak budes moct,polez si aspon polhodku 🙂

anlady
autor
25. feb 2012

@mata_ba hej,počaj ovu stačia ak sa spermošky aspoň na kraj dostanú,nie? 😖

mata_ba
25. feb 2012

@anlady no to neviem..ale istota je gulomet 🙂 vies ako..cim viac ich tam zostane,tym je vacsia sanca...ale urcite aj keby si hned isla daco robit,tak nieco v tebe zostane 😉 a ked je dobry hlienik,budu plavat ako majstri 😉

l_e_n_o_c_k_a
25. feb 2012

@vavenecka nie moc dobre, myslienky mam kadeake 😖 bojim sa v pondelok tej konzultacie v Heliose
teraz som dopiekla visnovo makove strudle, a aj pizzaky som robila, este som aj podlahy postahovala, uvarila frankfurtsku polievku a uz oddychujem ... ty co mas dnes v plane?

fifitko25
25. feb 2012

@vavenecka zajtra budem v meste poobede, môžeme sa dohodnúť, ak chceš 😉

vavenecka
25. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a budem držať palčeky,aby všetko dobre dopadlo a my ťa podržíme,aj keď to nebude až také skvelé 😉 mňami,dala by som si 🙂 ja som si akurát otvorila nejakú bombošu s brandy,som mala chuť na chlast 😀 😀 a inak ani nič také nemám,dávam prať a idem si nechty nalakovať,možno sa poobede vyberieme na prechádzku s mm,keď tak slniečko svieti 🙂
@fifitko25 okiiii,tak sa teda dohodnime,ale už ako fakt,lebo sa asi nikdy nestretneme 😀

anlady
autor
25. feb 2012

@mata_ba ja mám toho hlienu dosť veľa a často ide zo mňa- to je dobré,alebo oko viem,že je dobrý ten hlien?

l_e_n_o_c_k_a
25. feb 2012

@vavenecka teraz mi ten moj podareny manzel napisal sms, ze dnesna akcia sa rusi, a ja mam vsetko pripravene 😢 ma stastie ze je v robote lebo by som ho asi zabila... pobalim to a odnesiem niekde do detskeho domova... idem off, nemam na nic naladu...pa

lucecita
25. feb 2012

@kikaneu oooooo ražniči by som si dala...napichávate to na špajle alebo do alobalu? ja ako kedy, ale keď som mega lenivá a chcem to mať rýchlo spravené, tak všetko šupnem na plech, premiešam, zakryjem alobalom a dám piecť 😀 ja akurát dlábim cestovinky a mm je v nich stále, a to chcel len trošku papať 😀 😅 asi sa mi podarili 😵

fifitko25
25. feb 2012

@anlady najlepší je v takej konzistencii ako vajíčkové bielko 😉

anlady
autor
25. feb 2012

@fifitko25 čo ja viem-takej konzistencií asi je,a je taký bielo priesvitý skôr

vavenecka
25. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ach moja ☹ to ma mrzí..pevné nervy prajem,papík 😔

mata_ba
25. feb 2012

@anlady presne ako pise fifitko 🙂 ked si ho das medzi prsty a natahuje sa,tak je dokonaly 😉 proste ozaj ako vajkove bielko 🙂

anlady
autor
25. feb 2012

@mata_ba si myslím,že je taký

mata_ba
25. feb 2012

ach jaj..asi budem chora...sedim tu v bunde,fuka na mna ohrievac,pijem cajik..a je mi takaaa zima ☹

mata_ba
25. feb 2012

@anlady tak super..mas idealne podmienky 😉 drzim palceky

anlady
autor
25. feb 2012

@mata_ba ďakujem,budem to potrebovať 😔

mata_ba
25. feb 2012

@anlady ale no tak..hlavne si to uzite 😉

kikaneu
25. feb 2012

@mata_ba ja neviem na čo čakáš? na akciu? 🙂 a kebab by som si aj ja dala 🙂

kikaneu
25. feb 2012

@lucecita asi 🙂 napichávame na špajlu 🙂 no ja si do svojej kuchyne kúpim tie ihly na mäso a môže mich používať stále dookola 🙂 ideme akurát papať, tiramisu sa chladí v chladničke na zajtra 🙂 a na šalátovú polievku sa aj tak najviac teším 🙂

mata_ba
25. feb 2012

@kikaneu na peniaze 😀 mnam,dobrucky bol..s kukurickou a paradajkami 🙂 teraz by bodlo to tiramisu 😀 ale musim sa krotit..strasne som rozrala tieto dva dni..uz by som az do zajtra nemala zjest nic 🤐 a dobru chut 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
25. feb 2012

@pacica ahojky...ja som to tiez mala..jeden vecer som si dokonca musela dat dole pyzamko,co som nic nemohla mat na bradavkach a - mrcha prisla..ja som nikdy predtym necitila prsia,az teraz...ale drzim ti palce,aby to bolo miminko 🙂

spula22
25. feb 2012

@pacica zlatinko neviem.....ja som nic take na zaciatku nemala,ale moze to byt jeden z priznakov.....kamoska to mala od zaciatku.....drzim veeelmi palceky, aby to bola fazulka 😀

mezike
25. feb 2012

dnes som 31 DC, test snehovobiely. Nechápem, kým sme sa nesnažili som mala pravidelný cyklus, odkedy chceme babo tak ma natahuje stále, fuuuuuj mrcha hnusná 😒