icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka, Prečo máte tichu domácnosť? 😕

fifitko25
26. feb 2012

@mistisa ahoj moja, ni Možno je to zostatok mrchy alebo rozbiehajuca sa ovu, ked je duch na teste, Ešte to nie je ovu, to musia byt riadne kolajnice, ale je to na dobrej ceste 😉 ja som si robila Včera na 10 DC a tiež som uz videla druhu ciarku ale Ešte nebola silná tak čakám Čo bude dnes na teste 🙂 a zajtra idem merať Foliky 😉

mistisa
26. feb 2012

@fifitko25 ajoj lasko 🙂 no neni to tu na tej fotke dobre vidiet ked si das zobrazi fotku tak troska ale ona bola slabulililinka takze neni to vidiet.to som nemala za posledny rok ani raz takt tak uvidim zajtra a pozajtra ale pokial sa rozbehne bude to pre mna znamenat ako keby tehu test ukaze dve // som z toho prekvapkana.hm.miestami stale citim take pichanie nie vyrazne ale trocha.no ked bude silniet zavolam dokine ci nemozem dojst na sono ze by pozrela foliky lebo to je u mna fakt zazrak asi 🙂 nech pozre a sup na mm 😀 no mojka tak nech poriadno nameraju a nech uz sa tento cyklus pekne fazulka uhniezduje uz dalsia mrcha nech neskusa ani chodit 😉

miriamka3
26. feb 2012

@mistisa
@mata_ba
@vavenecka ahojte 🙂 tak čo máte nové? nejaké zmeny 🙂 ja postarom, zajtra sa už konečne vytrepem k dokymu a budem múdrejšia hadam...

mata_ba
26. feb 2012

@mistisa ahoj.ja som teraz mala presne to iste.dva dni po mrche brutal egg hlien bledoruzovy..boli mi rano troxhu zle a keiza horovo..ale preslo mi to a mam kremovy hlienik teraz..a podbrusko picha..ja idem v stredu k dokimu na vajicka..drzim ti pasteee

fifitko25
26. feb 2012

@mistisa no Možno by si urobila najlepšie, keby si tiež išla na folikulometriu, to pichanie môžu byt rastúce vajka a ak fakt ovulujes, tak Ti to dokina potvrdí a budeš vedieť, kedy sa treba snažiť 😉

mistisa
26. feb 2012

@miriamka3 ajojcek ja som supla prispevok kukni tam som rozpisala novinky 🙂 str. 1344 .tak budeme ocakavat novinky mojko 😀 a samozrejme dobre novinky 😀

mistisa
26. feb 2012

@fifitko25 no presne tak ja zajtra urobim testik a zavolam jej podla toho 🙂 dnes uz asi nebude treba robit mozno uvidim mozno nevydrzim chacha ci nezosilnuje troska 😀 a by som sa skusila hned dhodnut ze by som dosla aby to kukla.lebo fakt aj tie pocity mam ine nikdy po mrche som toto nemala takze priklanam sa k tej ovulke.a zvlast ked sa ten duch ukazal ten ma presvedcil 🙂 ale radsej sa dopredu nebudem tesit pre istotu 😀

mistisa
26. feb 2012

@mata_ba ajojko.no ja tak isto teraz mam zase taku bolest na vajkach zas to neni pichanie sa mi to stale strieda.hm haluz.a ovu testik si robila? tak nech poriadno narastu 😀

mata_ba
26. feb 2012

@miriamka3 ahoj..ja nove ani nic..podbrusko picha..hlieniku je trosku kremoveho..teplta www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a uzivam vikendik s mm 😉

vardzikova
26. feb 2012

@lucecita aja jaaaaaj .... a ja že si ma už opustila 😢 😢 😢 😢 😀

mata_ba
26. feb 2012

@mistisa ja nemam doma ovu testik..ale asi si zaobstaram 🙂 uvidim co mi zvestuje doktor..zacinam sa bat..

vardzikova
26. feb 2012

@mistisa ale načo si moja robila ovu test? 😒

mistisa
26. feb 2012

@mata_ba neboj nic bude to vsetko dobre.len same dobre spravy 😉 uvidis 🙂

mistisa
26. feb 2012

@vardzikova ja neviem skusala som lebo som nevedela z coho to vsetko moze byt.tak som bola nedockava 😀 preco nemala som ho robit? ☹

mata_ba
26. feb 2012

@mistisa uvidim..drahy pojde asi so mnou,tak sa tesim..ale zverujem sa do Bozich ruk..aj tak vsetko zavisi od neho..modlime sa,papam kys.listovu,semiacka,grepy,pijem alchemilku,sexikujeme..takze musime len cakat..

mistisa
26. feb 2012

@mata_ba tak to uz musi vyst 🙂 moja to ako je jasne 🙂 to je dobre za drahy ide s tebou je to opora velka.a hlavne psychicka 😉

fifitko25
26. feb 2012

@mata_ba berieš mm na folikulometriu?? 😕

vardzikova
26. feb 2012

@mistisa nie nie ja sa len pytam 😀 , zajtra si chceš kupiť tehu? alebo ako?

mata_ba
26. feb 2012

@mistisa to teda je a velkaaa..ak mi doki aj daco zle povie,nebudem v tom sama..

@fifitko25 ano..ale iba do cakarne 😉

fifitko25
26. feb 2012

@mata_ba ahaaaaa 😀 lebo som ešte nevidela muža na meraní folíkov 😉 držím palce, aby boli a veľké 😉 na koľký deň cyklu ideš? ja idem zajtra a budem 12 DC

mistisa
26. feb 2012

@vardzikova ja viem mojko 😀 no ja neviem porad co mam urobit ked na ovu teste sa mi rysuje druha palicka mam skusit aj tehu? ja neviem ja som prvy krat v takejto situacii este som hotova s tej slabunkej druhej ciarky to som este ani raz nemala 😀😀😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@fifitko25 pohadali sme sa pre jeho lenivost... uz ho mam plne zuby 😖 boli ste s vavaneckou na tej kave?

mistisa
26. feb 2012

@mata_ba presne tak mojko presne 😀 a si zober ze teraz ked sme isli do BA tak moj mm poprosil moju mamu cize jeho svokru podotykam 🙂 ci by neisla s nami.lebo ze ked nam aj nieco zle doki povie ona to vie strasne moc odlahcit tak ze bude rad ked pojde 🙂 ako parada 🙂

fifitko25
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a veď aj môj je lenivý 😀 😀 a furt je v práci, doma nemám od neho žiadnu pomoc..... ale si vravím, že škoda sa niekedy rozčulovať, tak si to tak nepripúšťaj mojka 😉
ešte sme neboli, mali by sme sa dnes stretnúť, okolo 17:30 🙂

mata_ba
26. feb 2012

@fifitko25 ja idem na 13dc..som uz nedockava a mam nejake divne obavy,ze tam bude daco zle..no hadam to nebude nic vazne.. 😉 a drahy pojde so mnou dovnutra az ked by bol drobcek v brusku..

fifitko25
26. feb 2012

@mistisa nieeeeeeee, tehu nerob, to je zbytočné teraz, šetri si ho n a neskôr 😉

vardzikova
26. feb 2012

@mistisa niekedy sa stava že ovu test je pozitivny a to može znamenať že aj tehu bude taky isty ja by som vyskušala ... to že si mala mrchu ešte nemusi nič znamenať, mam kamošky ktore mali mrchu ešte aj tri štyri mesiace a boli tehu

fifitko25
26. feb 2012

@mata_ba a prečo by malo byť niečo zle??

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@lucecita ja mam rada mlete mäsko, meliem si ho doma, nekupujem pomlete 🙂
skusala som si robit ovu test den pred tym ako mi oznacilo ovu a bol negat, vsak pozri v albume... takze uz neviem comu mam verit 😖
v Heliose mam konzultaciu, idem tam z vysledkami z krvi, a dufam, ze sa dohodneme na dalsom postupe

@mistisa podla tej fotky tazko povedat, nevidno moc dobre 🙄