Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 dožral ma kvalitne 😖 neodpustim mu to tak lahko 🙂 jeeeej skoda ze niesom zo ZA aj ja by som dosla... budem na vas mysliet 🙂
@vardzikova no tak asi nabehnem do lekarne zajtra 😀 nooo ako hovorim bola uplne slabulinka ta ciarka tak neviem co.hm.ale urobim aj ovu este a a kupim aj tehu tak co poskusame 🙂 uvidime ktory vide dobre 😀 a tak ako ma 🙂 no aj sestra moja ta mala dva mesiace mrchu a bola tehu. 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no je to uplne az nic na tej fotke by som povedala.zle sa to lebo bola uplne slabulilinka 🙂 teraz som pozrla po dlhsej dobe a je silnejsia ale to uz neplati ze? 😀
@mata_ba moja mama to somnou moc preziva lebo ona mala tiez velke problemy. ked chcela babo tiez sa im nedarilo dlho sa snazili a nic.a ked sa podarilo tak 3 krat potratila.a uz ked sa uchytilo a fazulka sa drzala teda brat 😀 tak lezala 7 mesiacov v nemocnici lebo sa otvarala uz v druhom mesiaci a museli ju furt zasivat a musela lezat z nohami hore aby jej plod nevypadol.takze ona to tak precituje s nami lebo vie co je to ked sa nedari. 🙂 a ved to je vpohodicke vek co mas ty.moja sestra otehotnela v 20 tich 😀 a dnes na mna akurat mala vykrikovala z okna ze nech dojdem a ako sa mam 🙂 a ma 3 roky opica mala 😀
@mistisa silnejsia je asi preto, lebo testik vyschol, podla mna to plati 😉
@l_e_n_o_c_k_a no zajtra urobim dalsi este ze som kupila balenie kde je 5 kusov 😀
@mistisa a akej su znacky? kde si kupila? aj mne treba doplnit zasoby
@vardzikova to by som si lásko nedovolila 😉 milač, máš IP, lebo ma skoro šľak trafil, čo som si zasa prečítala 😀
@lucecita ano idem kuk 😀
@l_e_n_o_c_k_a moja mama ho tiež melie doma, ale proste mleté mäsko mi nechutí už dávnejšie 😉 tak dúfam, že budú len a len dobré správy, potom daj vedieť 😉 ideš do tej Jasnej či si s ním doma? 😅
@lucecita zacalo husto snezit, tak sa mi moc nechce,,, sedim v pracovni a robim, a ten ani neviem co robi, je mi to jedno... jasne ze dam vediet, dufam, ze povedia len dobre spravy
@l_e_n_o_c_k_a je to rapiclear je ich 5 v baleni a stoji 6,90 € kupila som ich v lekarni v tescu 😀
@lucecita a inak čo nove? 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka 😉
@l_e_n_o_c_k_a aj ja dúfam len v dobré správy...tu sa zotmelo a trošku začalo snežiť, ale potom zasa prestalo 😉
@vardzikova inak nič nové, len ma stále niekto vytáča 😀 😅 a manžel to nie je 😝 celkom sa zajtra teším do práce, asi to bude tým, že je nová 🙂 a pôjdem si kúpiť nejaké rifle alebo gate 🙂
@mistisa supeeer, dik za radu... zajtra kupim 🙂
@l_e_n_o_c_k_a okiii inak ja aj tehu test kupovavam rapiclear neviem ale som nejaka verna tej znacke.to bude asi tym ze aj sestra si kupila test a neukazal jej a potom kupila rapiclear a ten jej ukazal tehulstvo 🙂 a kamoska to iste.tak som im zacala nejak najviac verit 😀
@l_e_n_o_c_k_a aahoj moja 🙂 tak ideš lyžovať? 😉 len choď,veď vonku je krááásne 🙂 ja akurát obed a koláčik pečiem,mm tu nebol,tak sa mi nechcelo doobeda,aj tak jedol u mamy 😠
@mistisa ja som mala tiez rapidclear nie pruzky, ale tu kazetku... podla mna je to lepsia vec ako pruzky, no aj drahsia ☹
@lucecita gate? fiiiha a nieake erotikuš? 😀 😀 😀 neže si kupiš budogovy 😀 pre vysvetlenie su to take gate čo nosia stare babky 😀
@l_e_n_o_c_k_a mojka, keď rozpitváš kazetku zistíš, že vo vnútri je prúžok 😠 to je len tak pekne obalené 😠
ahojte kočky 🙂
@vardzikova ty si aká trubka 😀 😀 😀 normálne do práce, aby som mala čo nosiť a nie stále dokola tie isté 😀 mojka, idem ja off, nebudem tu sedieť celé poobedie 😉 večer sa prihlásim, alebo pokecáme na FCB, oki?

@mistisa waaaaw to je super 🙂 ja s maminou nemozem riesit..lebo jej odpoved je ,ze som este mladucka..ale ona v mojom veku mala 3-rocne dcery..sestry su dvojicky