Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ja neviem , nejak som to nesledovala ... ale teraz si poctivo meriam tu teplotu , tak uvidime ci bude cyklue aspon trochen pravidelny ..... , aj ta lutealna faza ..... , to je dost zle , ale mam tie by linky od bylinkarky , tak verim v to , ze to bude fajn
@nativanativa čo to? aké bylinky? nič neviem, nepostrehla som že by si spomínala Dúfam že sa tá luteálka upraví, ovulka vyzerá zatiaľ supiš
@purina12345 Ďakujem za radu 😀 Na 100 % počuvnem 😀
@bubacik5 nieje to zla možnosť 😒 skusim si to najprv pozisťovať 😅
@purina12345 jaaaaj tak to by bolo neprijemne 😨
@purina12345 no od jednej bylinkarky z trnavy , uz ich uzivam cez dva mesiace , aj na mechur a na mykozy a tak
ahojte babenky, dnes som 11 DC, začína sa mi tvoriť hlien, dúfam, že cez víkend bude presne taký ako má byť.... máme obaja s manželom meninový víkend, tak sa chceme snažiť o dušu 😀 😀 Zatiaľ snažilkujeme pravidelne, každý 2-3 deň... cez víkend chceme zintenzívniť 😀 😉 na pošte mám už objednané ovu testy, zajtra ich idem vyzdvihnúť, tak skúsim prvýkrát zistiť ako je to s tou mojou ovulkou. Inak už ma začínajú bolieť vaječníky a kríže... chcem veľmi veriť a dúfať, že budeme mať krásny vianočný darček!!! 😝 😉
@nativanativa ahoj, neviem, či je to tá istá pani bylinkárka, ale mne od nej nosila kamoška tiež nejaké bylinky a veľmi pomohli.... ona za ich pomoci otehotnela na prvý šup!!!
@roka84 no ja som zvedavaa , velmi ...
ja som mala na úpravu cyklu a veľmi mi to pomohlo.... skoro zo 40 dní mi to kleslo v priemere na 30 !!!! paráda... a známy mal od nej bylinky na herpes na perách a tiež veľká spokojnosť!!! pokiaľ nemáš nejakú vážnu diagnózu, pomôžu... 😉
@nativanativa ahá, no super, je dobré to skúsiť aj tou prírodnou cestou
@roka84 tak teda žiadne ulievanie a nech sa zadarí 🙂
@purina12345 ďakujem Ti krásne 😉 veď budem priebežne informovať... a jasnačka, že aj Ty daj vedieť!!! Víkend sa blíži a Tvoj príchod domov tiež 😀 uži si ho s manželom!
@purina12345 dnes sme "bez" treba aj pauzu, chudák manžel šiel s kamarátom-kolegom na pivo 😀 😀 😀 aaaaa, už ho mám doma 🙂 .....
@roka84 jasné, treba dať aj pauzu aby sa vycvičili v pohybe 🙂
no ja sa tak už teším domov 😀 ale nebudeme mať ani na seba moc času, podvečer vyrážame k rodičom, v sobotu sa vracia a v nedelu drahý má službu do 18.00 no ale hlavne že už odtiaľto odídem Zajtra balím jupíííííííííí
holaaa, holaaaaa,hlasim 2DC, usetreny tehu test a zapijam listovku alchemilkou 😀 😀 😀 dnes som zapla radio a prva info o tom, ze zinok zlepsuje spermie 😀 😀 😀
kukam, ze sa nam nejak zacinaju zladovat cykly, sme ako Spice Girls, tie tiez menstruovali v jednom momente a v zasade bola tato info na titulke Brava 😀 😀 😀 😀
baby ja mam strasne bolesti v noci pri menzes a tolko krvi som este nevidela, volala som doktorke, zavolaju mma, neviem ci nebude kontrola, pitala sa ma ci so tehu, no keby som aj bola, uz by som asi nebola, a vzdy len v noci , ta krv, neviem napisem neskor 😉
inac dobre ranko 😎
dobre ranko 🙂
@purina12345 : stastu cestu prajem 🙂
@nikinka1111 : pekne, len sa to udriz a nebude na skodu ak by este za par dni aj poskocilo🙂
@eri28 : drzim palce, nech si ok..
@purina12345 Šťastnú cestu domov moja....užívajte si jeden druhého celý čas 😉 😉 😉 😉 😉
môj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 posledné dva dni som mala len špinenie, dnes už nemám nič, čiže hups sa do snaženia - konečne po troch týždňoch a zvediem manžela 😀 😀 😀
Dobre ranko kocky dnes ovulujem a som max maximalne stastna....Som zdravuckaaaa🙂)))
@lucecita tak tak ... ale az ked pridem z prace domov... 🙂))) dnes a zajtra snazenia na 101% ...🙂) a chcela by som este taku otazocku, ked sme sa snazilkovali v utorok vercer a dnes mam ovu aj to je dalsia sanca na otehotnenie ..?? Niekde som citala ze aj 4 dni pred a 4 dni po ovu sa da otehotniet ...a ty ako..?? ako si na tom??
@momamo fuuu, tak to neviem, ale podla mna, ak si mala hlienik, tak tie potvorky sa tam mohli v nom udrzat a teraz isto bojuju 😀 😀 😀 mne vcera skoncili kramosky, tak ideme na to 4.cyklus...dufam, ze sa to podari, bo chceme dietatko a mam zaplatene DNP a idu ho rusit, ale mam ochrannu lehotu 8 mesiacov od zrusenia, cize do konca septembra musim nastupit na matersku...alebo sa dat vypisat doktorom na PN...vy sa kolko snazite?
Dobre ranko, tak ja dnes este stale bez ovulky 🙄 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

@lucecita polievkové