Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova tvoj manzelik sa potesi 😀
Ahoj!Potrebovala by som poznať váš názor. Vždy mávam 29-30 dnový cyklus.Som 33DC a ms nikde. Včera som si pre istotu urobila test ale bol negatívny. Príznaky tehotenstva nemám žiadne....
@bubacik5 : ten predajca od ktoreho som kupovala ja ich tam momentalne nema,ale nasla som ineho : http://www.ebay.com/sch/edwinsboy/m.html?_nkw=&..., pripadne skus na www.ebay.co.uk do vyhladavaca zadaj wondfo ovulation tests..priebezne mozu pribudat nove ponuky,ja som objednavala namatkovo a prvy krat..
@bubacik5 tak tomu verim 😎
@dorka21 : skus sa testnut este raz tak za dva dni a urcite testom s vysoou citlivostou (10 mIU/ml), napr. mamatest 10..prve priznaky tak skoro mozu byt,ale nemusia aj ked si tehu..na druhej strane aj psychika robi svoje,takze sa kvoli tomu mohol natiahnut cyklus..dufam,ze spravna bude ta prva moznost 🙂 drzim palce 🙂
Baby neskušala niektora akupunkturu? Lebo minule v Reflexe hovorili o tom - ženam ktorym sa nedari otehotnieť tak chodili na akupunkturu a do pol roka boli tehu 😀 😀 ja by som to možno aj skusila 😒
@vardzikova neviem ja som to neskusala, ale tiez by ma to zaujimalo. mozes skusit a potom nam das vediet 😀
@bubacik5 😀 😀 😀 😀 no tak 😒 😒 😒 možno by som to naozaj vyskušala ... ved uškodiť to nemôže či?
@vardzikova bože vy ste tu toho napísali teda 😀
môžeeš mať plodné dni, takých 6 dní pred ovuláciou sa začína objavovať hlien, časom sa zlepšuje jeho kvalita od lepkavého po vaječný bielok, ten je najplodnejší, aký si mala najkratší cyklus?
@purina12345 najkratší cyklus som mala 25 dni 😒 ale povačšine mam tych 28 - 30 dni. Kedy ako. Neskušala si niekedy akupunkturu?
@purina12345 dnes krasny a tahavy ovu hlienik ....
@bubacik5 : nasla som este tohoto- ten sa mi zda ma este lepsie ceny, ale kedze v nazve nema wondfo,tak ,ked so objednavala,nevyhodilo mi ho..
http://www.ebay.com/itm/10-x-Ovulation-Test-kit...
@nativanativa no super, tak sa zdá že semiačka účinkujú 🙂 a od ktorého DC si začala užívať? možno začnem trochu skôr no uvidím 😅
@vardzikova tak ked´ bol 25 nakratší tak ovu mohla byť cca 11DC, tak jediná najlepšia rada je každý druhý deň snažilkovať 🙂
@delideli myslím, že ešte nebola, žiadne príznaky neboli, zvyknú ma pobolievať vaječníky, niekedy viac, niekedy menej 🙂 a zatiaľ nič nebolelo 🙂 a minulý mesiac bola ovu až 18DC, tak by tento mohla byť trošku skôr, no, nehnevala by som sa 🙂 nepoľavujeme, tiež myslím, že do konca týždňa prebehne 🙂 a včera sme skúšali aj tú prstovú metódu 😝
@vardzikova neviem ci to moze uskodit, ja by som si najskor skusila pozistovat....
@purina12345 vies ze ani neviem ??? asi od kramov mozno ...., ale cim dalej tym viac mi to chuti 😀 , ale nepichalo ma vobec vo vajkach ako by malo , tak neviem ci je ovu alebo nie ....
@nativanativa to je v poho,niekedy som vôbec necítila a bola ovu, nemusí to byť len o bolesti, napr také ako som mala tento cyklus ani nepamätám 😨 no ja som zvedavá ako to chutí 😝
@vardzikova ozaj neskúšala som to ešte ale momentálne sa cítim akoby som mala stovky ihiel v chrbtici 😅
@nativanativa @purina12345 baby, o aké semiačka tu ide? kde ich kúpim a ako ich mám užívať? 😀 😀 😀
@lucecita no obycko lanove semiacka , dve lyzice zmiesas s vodou a papas ... , mam krasnu ovu
@nativanativa a už si skončila nadobro s clostylom? a čo cysta, tá už zmizla?
@nativanativa kúpim, vyskúšam a dám vedieť 😀 😀 😀 ďakujem
@purina12345 no ja som mala clostik iba minuly cyklus , doki povedal ze buduci cyklus netreba , ze su dostatocne nastimulovane ... , len mam prist na pregnyl v 13dc , ale nebola som a vidis , ovu asi je ..., cyta ?? neviem , zmizla , ci je aj tento mesiac , to veru neviem.....necitim nejak ,,,,mozno aj je ale nie taka velka
@lucecita namocit na 2h do 1dl vody a cele zjest.
@purina12345 dve polievkové či čajové lyžičky do litra vody?
@nativanativa no snáď zmizla, a krásne sa ti upravil cyklus, ty si mala dlho nepravidelný, či?

@lucecita ja? dnes som bola konečne v praci 🙂 , a teplotku si meriam len podľa mna mam už ovu dni ale grafik mi to akosi nenaznačuje 😠 , ale ty si myslim hovorila že graf ukazuje o tri dni neskôr ovu ako je skutočnosť že? , ja radšej pijem ten gynastan pre istotu keby nahodou 😀