icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
23. nov 2011

@lucecita polievkové

nativanativa
23. nov 2011

@purina12345 ja neviem , nejak som to nesledovala ... ale teraz si poctivo meriam tu teplotu , tak uvidime ci bude cyklue aspon trochen pravidelny ..... , aj ta lutealna faza ..... , to je dost zle , ale mam tie by linky od bylinkarky , tak verim v to , ze to bude fajn

purina12345
23. nov 2011

@nativanativa čo to? aké bylinky? nič neviem, nepostrehla som že by si spomínala Dúfam že sa tá luteálka upraví, ovulka vyzerá zatiaľ supiš

vardzikova
23. nov 2011

@purina12345 Ďakujem za radu 😀 Na 100 % počuvnem 😀

vardzikova
23. nov 2011

@bubacik5 nieje to zla možnosť 😒 skusim si to najprv pozisťovať 😅

vardzikova
23. nov 2011

@purina12345 jaaaaj tak to by bolo neprijemne 😨

nativanativa
23. nov 2011

@purina12345 no od jednej bylinkarky z trnavy , uz ich uzivam cez dva mesiace , aj na mechur a na mykozy a tak

roka84
23. nov 2011

ahojte babenky, dnes som 11 DC, začína sa mi tvoriť hlien, dúfam, že cez víkend bude presne taký ako má byť.... máme obaja s manželom meninový víkend, tak sa chceme snažiť o dušu 😀 😀 Zatiaľ snažilkujeme pravidelne, každý 2-3 deň... cez víkend chceme zintenzívniť 😀 😉 na pošte mám už objednané ovu testy, zajtra ich idem vyzdvihnúť, tak skúsim prvýkrát zistiť ako je to s tou mojou ovulkou. Inak už ma začínajú bolieť vaječníky a kríže... chcem veľmi veriť a dúfať, že budeme mať krásny vianočný darček!!! 😝 😉

roka84
23. nov 2011

@nativanativa ahoj, neviem, či je to tá istá pani bylinkárka, ale mne od nej nosila kamoška tiež nejaké bylinky a veľmi pomohli.... ona za ich pomoci otehotnela na prvý šup!!!

nativanativa
23. nov 2011

@roka84 no ja som zvedavaa , velmi ...

mata_ba
23. nov 2011

@azzura @delideli @lucecita dakujeeem 🙂

roka84
23. nov 2011

ja som mala na úpravu cyklu a veľmi mi to pomohlo.... skoro zo 40 dní mi to kleslo v priemere na 30 !!!! paráda... a známy mal od nej bylinky na herpes na perách a tiež veľká spokojnosť!!! pokiaľ nemáš nejakú vážnu diagnózu, pomôžu... 😉

purina12345
23. nov 2011

@nativanativa ahá, no super, je dobré to skúsiť aj tou prírodnou cestou
@roka84 tak teda žiadne ulievanie a nech sa zadarí 🙂

roka84
23. nov 2011

@purina12345 ďakujem Ti krásne 😉 veď budem priebežne informovať... a jasnačka, že aj Ty daj vedieť!!! Víkend sa blíži a Tvoj príchod domov tiež 😀 uži si ho s manželom!

roka84
23. nov 2011

@purina12345 dnes sme "bez" treba aj pauzu, chudák manžel šiel s kamarátom-kolegom na pivo 😀 😀 😀 aaaaa, už ho mám doma 🙂 .....

purina12345
23. nov 2011

@roka84 jasné, treba dať aj pauzu aby sa vycvičili v pohybe 🙂
no ja sa tak už teším domov 😀 ale nebudeme mať ani na seba moc času, podvečer vyrážame k rodičom, v sobotu sa vracia a v nedelu drahý má službu do 18.00 no ale hlavne že už odtiaľto odídem Zajtra balím jupíííííííííí

palculienka2011
23. nov 2011

holaaa, holaaaaa,hlasim 2DC, usetreny tehu test a zapijam listovku alchemilkou 😀 😀 😀 dnes som zapla radio a prva info o tom, ze zinok zlepsuje spermie 😀 😀 😀

palculienka2011
23. nov 2011

kukam, ze sa nam nejak zacinaju zladovat cykly, sme ako Spice Girls, tie tiez menstruovali v jednom momente a v zasade bola tato info na titulke Brava 😀 😀 😀 😀

eri28
24. nov 2011

baby ja mam strasne bolesti v noci pri menzes a tolko krvi som este nevidela, volala som doktorke, zavolaju mma, neviem ci nebude kontrola, pitala sa ma ci so tehu, no keby som aj bola, uz by som asi nebola, a vzdy len v noci , ta krv, neviem napisem neskor 😉
inac dobre ranko 😎

delideli
24. nov 2011

dobre ranko 🙂
@purina12345 : stastu cestu prajem 🙂
@nikinka1111 : pekne, len sa to udriz a nebude na skodu ak by este za par dni aj poskocilo🙂
@eri28 : drzim palce, nech si ok..

lucecita
24. nov 2011

@purina12345 Šťastnú cestu domov moja....užívajte si jeden druhého celý čas 😉 😉 😉 😉 😉
môj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 posledné dva dni som mala len špinenie, dnes už nemám nič, čiže hups sa do snaženia - konečne po troch týždňoch a zvediem manžela 😀 😀 😀

lucecita
24. nov 2011

@delideli Dobré ráno...ako sa máme?

momamo
24. nov 2011

Dobre ranko kocky dnes ovulujem a som max maximalne stastna....Som zdravuckaaaa🙂)))

lucecita
24. nov 2011

@momamo tak šup šup do snaženia 😀 😀 😀

momamo
24. nov 2011

@lucecita tak tak ... ale az ked pridem z prace domov... 🙂))) dnes a zajtra snazenia na 101% ...🙂) a chcela by som este taku otazocku, ked sme sa snazilkovali v utorok vercer a dnes mam ovu aj to je dalsia sanca na otehotnenie ..?? Niekde som citala ze aj 4 dni pred a 4 dni po ovu sa da otehotniet ...a ty ako..?? ako si na tom??

lucecita
24. nov 2011

@momamo fuuu, tak to neviem, ale podla mna, ak si mala hlienik, tak tie potvorky sa tam mohli v nom udrzat a teraz isto bojuju 😀 😀 😀 mne vcera skoncili kramosky, tak ideme na to 4.cyklus...dufam, ze sa to podari, bo chceme dietatko a mam zaplatene DNP a idu ho rusit, ale mam ochrannu lehotu 8 mesiacov od zrusenia, cize do konca septembra musim nastupit na matersku...alebo sa dat vypisat doktorom na PN...vy sa kolko snazite?

gelinka75
24. nov 2011

Dobre ranko, tak ja dnes este stale bez ovulky 🙄 http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

lucecita
24. nov 2011

@gelinka75 bré ránko...ako zistím z grafu že bola ovulka alebo sa k nej aspoň približujem...síce ja mám na ňu ešte čas nejaký ten dník 😀 😀 😀

gelinka75
24. nov 2011

@momamo ahojcek, ja ovulujem uz 6 dni 😀 😀 stale nic, zajtra idem k dr. som myslela, ze uz davno bude po a snad mu to vajko na obrazovke nevyklaje oko 😀 😀