icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 hej hej,tiež mala akési divoké krvácanie...no šiši úplne tým našim cyklom 😠

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu no to som zvedavá 😀 a čo to máš zajtra na pláne? lebo ty toho máš veľa a nezapamätala som si tvoj prázdninový harmonogram 😝

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita zajtra mám rande so spolužiačkami z výšky 🙂 a nejaké drobné nákupy do našej kuchyne 🙂 a inak ešte cestu domov 🙂

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu ano? a kde mala posun? to je zaujimava vec 😕 🙂

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu no teda, babská jazda ako sa patrí 😉 ja si idem po práci na poštu vybrať peniažky z marodky zo sociálky, potom kúpiť nejaké rifličky a tričečko do práce a potom k našim kuknúť 😀

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 podľa bazálky jej ovu vychádzala tak 15DC a podľa folikulometrie okolo 20DC, dva mesiaca na ňu chodila a v tretí otehotnela

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita tiež fajn program....čo si si nedala poslať na účet peniažky?

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu ani neviem...napadlo ma to až neskôr...ale pôjdem ich dať do banky, nech nemám toľký balík doma 😀 😀 😀

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu veď tu na MK je neuveriteľne vela kočiek ktoré písali že meranie a ovu testy im neukazovali správnosť ovulácie, stačí troška popátrať

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita veď aj bankám treba dať zarobiť, no nie? 🙂

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka no len najväčšia sranda je že pokiaľ sme sa nesnažili tak bolo všetko presne dobre že nie na minutu a teraz tomu začalo hrabať 😔

kikaneu
26. feb 2012

@miriamka3 ovu testom neverím, lenže kamoške nevychádzala teplota s folikulometriou.....asi začnem veriť už len tejto metóde sledovania ovu

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@vavenecka ja kukam Slavika a jednym ockom aj sem mrknem... 🙂 ale kludne oddychuj,,, ja za chvilku zalahnem

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu ja netestujem, nemeriam nič, zatiaľ som sa troška držala len rátania podľa cyklu ale tiež nie úplne... keď trocha človek pátra a číta tak neuveriteľné množstvo žien má ovulku cez mrchu napríklad...

kikaneu
26. feb 2012

@miriamka3 moja, nič v zlom...ale ako dlho sa snažíte o bábo?

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 inak aj ja som mávala 31 dňové cykly a teraz im prepína 😀

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu málinko 🙂

lucecita
26. feb 2012

@kikaneu jasné...mojka idem off, ešte chvíľku kuknem Slávika a zaľahnem, ráno do práce 😉 pekný zvyšok večera, zajtra pekný dník a pokec s babami a popíšeme večer...dobrúúúúúúú 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka ja som mávala 30, potom jeden 28 a posledný 26

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a oki mojka,zajtra popíšeme,ty pokukaj,ja sa mm povenujem 🙂 pekne sa vyspinkaj,dobrú nocku a neprestávaj ma ľúbiť 😅 😀

l_e_n_o_c_k_a
26. feb 2012

@mistisa @lucecita @fifitko25 @kikaneu @vavenecka babulky tak ja pomalicky idem off... drzte mi zajtra palce, dufam, ze v Heliose budeme pocut iba dobre spravy... vecer sa vam ozvem... drzkajte sa mi 🙂 dobru noc

kikaneu
26. feb 2012

@miriamka3 tak vidíš, ja som na začiatku tiež nič nesledovala.......to pochopíš neskôr.....ale toto ti fakt neprajem

kikaneu
26. feb 2012

@lucecita ok, dobrú moja 🙂 pekný deň ti zajtra prajem 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 mne sa skôr predlžujú ako skracujú 😠

kikaneu
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a budem na teba myslieť Leni 😉 určite to bude fajn, držte sa 😉

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu veď ja nič nevravím, len hovorím že myslím že meranie BT nieje zárukou a nieje presné, tak isto ovu testy môžu klamať. To je len môj názor.

vavenecka
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tfuj tfuj,veľa šťastíčka 😉 teším sa zajtra na teba 🙂

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu tak to je zaujimave, zeby teplota skor stupla ako ovu naozaj bola? asi to tie hormony a vajce prasklo neskor.aspon vidime, ze to nemusi byt tak ako na grafe 😀 😀

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka no ja uvidím čo bude tento cyklus, sama som zvedavá kedy sa mrche uráči prísť..

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 veru, čiže orientačne sa dá riadiť BT, ktovie, možno u nás funguje správne....hoci moje posledné dva grafy vyzerajú podivne 😀