Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no zatial som nebola kupila som si tantum verde na hrdlo to mi uz preslo vcera som si kupila stoptusin na kasel a olynth na nadchu 🙂 to by mi vsetko dala aj dokina 🙂 volala mi sesternica oni sa zacali snazilkovat vlastne teraz bol prvy cyklus a uz jej tyzden meska mrcha a vcera mala slabulilinko ruzovy vytok.co myslis? mojka? a babenky? mohlo sa im to na prvy sup podarit? testik nechce kupovat ze im neveri a pocka este do stvrtku a chce ist dokine na krv a na sono 🙂
@l_e_n_o_c_k_a podľa mňa môžeš aj do jogurtu, len ich poriadne pohryz 😉 ja si dávam 2 lyzice a deci vody a dve hodiny nechám luhovat, oni potom zmaknu a lepšie sa hryzu ale samotné nemajú bohvieaku chut 😉 no zvykla som si na ne 😉
@fifitko25 diky mojka 🙂 uz som si to aj zapisala, aby som som ta neotravovala stale 🙂
a mozu sa jest stale?
@mistisa mozne to je... aj kamosky otehotneli hned na prvy sup 😖
@kikaneu strasne ma dnes potesil ten hlienik...a pokial mi zajtra doki nezvestuje nic zle,som straaaasne pozitivne naladena,ze to vyjde..tentokrat...a uvedomila som si,ze v tom januari som bola 100% tehu...ked tak rozmyslam nad vsetkyyymi priznakmi...a este mi aj tehu vtedy vysiel pozitivne..ja som tam ciarku videla,drahy nie..no o 3 dni,ked som kukla bola brutalne ruzova (co teraz absolutne nic)...a vsetci mi vraveli,ze som ina a tak...a potom tie kramy...tak verim,ze teraz ma Boh vypocuje a posle mi drobceka 🙂 alebo nabuduce..alebo potom.. 😀
@l_e_n_o_c_k_a no opica jedna ja uz 7 rokov nic a ona na prvy sup ☹ aj teraz na chate tazko sa mi tam bolo lebo tam boli dve kamaratky tehulky . uz som si hovorila ze jej uz ked mne bude tak brusko rast 🙂 a co uz ti presla nadcha?
@mistisa hm, je to smutne... ja to mam to iste...4 moje spoluziacky cakaju babo 😖
nádcha presla 🙂 asi to bola iba alergia 😉
@l_e_n_o_c_k_a jasne, semiačka su všeobecne prospešné na X veci nielen na ovulu 😉
@fifitko25 oukey 🙂 dakujem 🙂
@mata_ba super moja, takýto prístup sa mi páči 🙂
@vavenecka ahoj ja sa mám suprovo 🙂 akurát má prísť kamoška s deťmi na návštevu, tak čakám a teším sa 🙂 mňa dnes nahneval môj graf, ahahttp://www.fertilityfriend.com/home/389913 posúva si tú ovu ako sa mu zachce
@fifitko25 moja, hlavu hore, určite nerobíš nič zlé, to bude len depka z počasia....tak sa usmej, je to len práca, v živote síce dôležitá, ale sú aj dôležitejšie veci 😉
@vavenecka cau micik? a coze tak ta naserinkala? u nas vsetko OK, udobrujeme sa 😉
@l_e_n_o_c_k_a my máme pre zmenu tichú domácnosť 😀 včera nič nebolo,bola som akási bez nálady,dokonca ma rozčúlilo,že skončil s CS o 7 minút neskôr ako mal(proste som šiši),ale keby sa trochu posnažil,tak by isto bolo...ale on niiiič,veď načoooo?takže som išla spať o pol 10,od rozčúlenia som ani DD nedopozerala a bola som aj unavená...a dnes ma tá krava dorazila-poslala nás na daňový úrad zaniesť daňové,asi minútová záležitosť,lenže tu v ZA boli dva daňové,ktoré však spojili(čo sme nevedeli) ale ona mala ešte predtým ako sme išli zavolať a zistiť,kam máme ísť,ale nie,ona že pôjdete tam a tam,tam to bude isto...tak sme išli v snehu,chumelici asi pol hodiny na koniec sveta na to,aby sme zistili,že oni to spojili a daňový je v meste,dokonca to mám po ceste,keď idem domov...kokos,skoro ma roztrhlo..tak sme sa zas trepali asi 15 minút na najbližšiu zastávku,odkiaľ nám išiel trolejbus k daňovému...nohy zmrznuté,ruky tiež,rukavice som samozrejme nemala,keďže som nečakala,že sa budem toľko prechádzať po vonku...aspoň že som dáždnik mala...
no kuknite...na moj graf.. 😕
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

@l_e_n_o_c_k_a jasne,jasne 🙂 mne to takto pisala purinka..