icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka nie dávam si ich teraz napríklad a To som pred hodinou jedla 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@fifitko25 bleeee, no mne skoro vysli hore krkom... potom som si suche nasypala do jogurtu a chrumala, to sa celkom dalo

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 ja to radšej riskovať nejdem,asi si idem dať ten jogurt ako @l_e_n_o_c_k_a 😠 😀 😀

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mici,foto ovutestu dnes nedám,mám slabé svetlo,dám potom až na porovnanie,keď ich bude viac,jo? 🙂 mám tam akurát tak ducha,nič viac 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. feb 2012

@vavenecka oukey, len si nan poznac DC 😀

mezike
28. feb 2012

@su_san Ahoj! Červena este stale nikde, robila som si test, zas mi predali s / 😢 ! Ziadne priznaky nemam, dokonca ani len tie mrchovské, netuším čo to môže byť, ale už ma to začína vytáčať. Jedina moja utecha je @spula22, ktorej test tiez ukazal // az na 39. DC. Dovtedy este mam 5 dni 😉

vavenecka
28. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a neboooj,mám to na takom peknom papieriku nalepené a všetko zapísané 😉

fifitko25
28. feb 2012

@mezike a zvykla ti meškať aj predtým?

@vavenecka hmmmmmmm, semiačkaaaaaaaaaa, hmmmmmmmmm, mňaaaaaam 😝 😝 😀 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 ja mám plné zuby semena 😠 ale len toho ľanového 😀 😀

fifitko25
28. feb 2012

@pacica a prečo nie? veď je to pekné ženské meno 😉

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka aj ja mám plné ústa semena.......... ľanového 😀 😀

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 zle sa vyšparuje z tých zubov 😠 😀

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka eeeeeeeeeee ani nie, je to v pohode 😉 božeeeeeeeeeee, nestíham......... začala som si chystať veci na výlet a zisťujem, čo všetko nemám, čo musím kúpiť.. vrrrrrrrrrrrrrr hlavne, že som mala furt dosť času na všetko 😠

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 no už som sa ich aj ja zbavila 😀 hlavne,že v nedeľu si po auparku behala 😠

fifitko25
28. feb 2012

@vavenecka no veď a na čokoládke klááááááááááábosila, žeeeeeee 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
28. feb 2012

@pacica prečo až zajtra?

vavenecka
28. feb 2012

@fifitko25 no ako kto,ja som mala super laté 😠 ale dobre bolo,joj čas rýchlo ušiel 😕 🙂

fifitko25
28. feb 2012

@pacica no to by aj mnňa zaujímalo a ešte dneeeeeeeeeeees 😀

vavenecka
28. feb 2012

@kikaneu to asi až sme celé napäté,že @pacica ? 😉

mezike
28. feb 2012

@fifitko25 meskala mi raz 5 dni,aj to ked sme sa uz snazili ,predtým som mavala pravidelny 28 DC cykly. Teraz som už však 34 DC, lamem rekordy 😒

mata_ba
28. feb 2012

aj u vas tak leje? 😕

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba u nás sneží, ako vždy

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu aj tu cely den snezilo..ale hned sa to aj topilo..a teraz lejeeee....a na zajtra hlasia slniecko a do 13 stupnov..na chorobu ako stvorene... 🙄 ale mohlo by uz zostat teplo 😅

kikaneu
28. feb 2012

@mata_ba tak u nás sa netopilo....to čo sa v piatok a sobotu rozpustilo nám včera a dnes zase prisnežilo...udržiava konštantnú výšku snehovej pokrývky 🙂 ale veru je to nezdravé, takéto zmeny.....aj ja som už v kútiku duše dúfala, že bude jar....no ešte si asi počkáme

dadanr
28. feb 2012

Ahojte babenky môžem sa k vám pridať?? Viete mi niektorá odpovedať na - dnes som si robila tehu test a samozrejme opäť nič ale som ešte pred očakávanou mrchou. Má prísť až 3 -tieho. Je možné, že by som si test urobila moc skoro?? Ovu som mala 15 teho. Dík za odpoveď.

mata_ba
28. feb 2012

@kikaneu ale zase...uz bude marec..uz sa to musi pohnut 😉

fifitko25
28. feb 2012

@mezike hm, viacerým babám sa mrcha pokazila snažením, to je divné 😕 no ak ešte nie je, nezúfaj, možno to bude mať dobrý koniec 😉 mne chodí zas pravidelne ako hodinky 😠

fifitko25
28. feb 2012

@mata_ba
@kikaneu aj u nás sneží celý deň, už mi to ide na nervy 🙄 🙄