icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
29. feb 2012

@su_san ajojko.no tak drzim palceky nech vam to vide mojko.jasne musime ked chceme krpca domka 🙂

spula22
29. feb 2012

@azzura tak dufam, ze uz nebudete musiet 😀

su_san
29. feb 2012

@zuzanka9999 jojjjjjjj...čo to čítam, budem sa modliť, aby to dobre dopadlo zuzanka, šetri sa čo najviac v práci, aj keď stres ťažko ovplyvníš, daj potom info ako si na tom 🙂

azzura
29. feb 2012

@spula22 uvidime, ale nejak tomu neverim. Ja uz som nastavena na IUI 🙂

andy03
29. feb 2012

baby ja som akosi v soku... idem akurat od doktora a ze gratuluje cerstvej mamicke ......fuuha..nam sa akosi zadarilo na prvy sup..drzim vam palce aby sa uspechy dostavili co najskor.....

su_san
29. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj okolo mňa samé tehu, jedna otehotnela v podstate v deň svadby, ostatné majú už detičky, jedna len ročné a už v máji ďalšie...a tretia si povedala, že teraz chcú dať súrodenca malému a už je v 8tt...no niekomu to vyjde kedy si zmyslí a my ostatné si počkáme, ale aj na nás dojde 😀

su_san
29. feb 2012

@kikaneu ja sa tiež snažím jesť pravidelne, ale nie vždy to ide, a tie sladkosti ma lákajú...najhoršie, keď drahý večer začne tlačiť sladké a slané a všetko dokopy a núka aj mňa a ja že nie...a sliny mi pritom tečú 😝
vieš čo mi celkom pomohlo?piť veľa čajíkov zelených a bylinkových nesladených alebo tak max s medíkom...mi to upravilo problémy s trávením...pekný dovolenkový dník 🙂

su_san
29. feb 2012

@azzura možno sa zadarilo už teraz a IUI nebude potrebné 😀

spula22
29. feb 2012

@azzura 🙂 ale mozno motyka vystreli 😀

gelinka75
29. feb 2012

@kikaneu kavu pijem 1x denne, cez vikend niekedy aj 2x, mala by som to obmedzit, vcera som akurat vycitala, ze pri otehu dost skodi, to uz by sme nemali skoro vobec asi nic jest a pit 😉

azzura
29. feb 2012

@su_san bodaj by si mala pravdu, ale ked 1,5 roka nic tak preco teraz po laparke?

azzura
29. feb 2012

@spula22 no vystreli, ked ju ja osobne nakopnem 😀 😀 😀

kikaneu
29. feb 2012

@su_san presne to robí aj môj, a ja niekedy nemám dostatočne pevnú vôľu nedať si....musím mu to zatrhnúť 😀 a čajov pijem hrozne veľa, keď som v práci, lebo mi tam nechutí voda, doma si dám tak jeden-dva hrnčeky 🙂 a čaj nesladím už niekoľko rokov, možno aj 7 🙂 ďakujem 😉

su_san
29. feb 2012

@fifitko25 júúúúj tak také fajne počasie tam budete mať... a tu snehu s snehu...aj dnes som odhadzovala spred domu 😠 aspoň vypneš z práce a zo snaženia a nové myšlienky Ti dodajú energiu do ďalšieho boja...a mohla by si sa vrátiť a tehu rovno byť, možno čínsky vzduch dobre robí na uhniezdenie 😀

gelinka75
29. feb 2012

@azzura ahoj a merias teraz BT? ja rozmyslam, ze zas zacnem, je to väcsia sranda 😀

andy03
29. feb 2012

@gelinka75 dnes mi lekar povedal ze kavicka denne neuskodi absolutne....... 😀 ze skor ked si mamicka nico odopiera a ma na to chut je ovela horsie ako ked nieco spapa ale samozrejme v miere nie na kila a na litre 😀

kikaneu
29. feb 2012

@gelinka75 aj ja pijem jednu denne a tiež som čítala, že by sa nemala, ale zas si myslím, že jednou nič nepokazím.....mala som obdobie, že som pila dve, ale už som sa vrátila k jednej a aj cukor do nej som obmedzila z 2 na 1 lyžičku 🙂 a veru, všetko možné je škodlivé, už by sme potom asi mohli len listovú zeleninu a strukoviny (aj to doma vypestované) 😀

su_san
29. feb 2012

@kikaneu počkaj jaké kočky my budeme 😀 si naši drahý oči vyočia 😀 ja to však robím hlavne kvôli sebe, lebo mi šunky z nohavíc trčia 😠 najhoršie to mám pred MS, bruško mám nafúknuté ako naša vardzíková v 12 tt ... 😠

fifitko25
29. feb 2012

@andy03 Bože ako ti zavidim........ a gratulujem zároveň 😉

fifitko25
29. feb 2012

@su_san Teším sa že vypadnem, lebo uz mi to tu prerasta cez hlavu Všetko ☹ ☹

azzura
29. feb 2012

@gelinka75 cau, nie, vykaslala som sa na meranie ani testy som si nerobila, lebo pregnyl ovplyvnuje nie len tehoteske ale aj ovu testy. Takze tento mesiac si len uzivam, ak nerat navstevu u dokiho 🙂

su_san
29. feb 2012

@azzura no Ti to tam prefukli, tak tam máš teraz dráhy ako na dialnici 😀 a keď ste obaja v poriadku, tak je to už len asi o strese a prílišnom snažení, nejaké to tlačenie na pílu...ale ako sa na to nedá myslieť to nechápem...veď je to úplne normálne, že ak sa milujete, tak na to myslíš, sleduješ ovu a tak...a niekedy je ťažké zostať pozitívne naladená...držím Ti pästíky, vyjde to, len ver 😀

gelinka75
29. feb 2012

@kikaneu no, je to tak ako pises, ja nie vzdy zvladnem 2 kavy, niekedy ani na tu jednu nemam chut, neviem preco ju pijem, asi zo zvyku 😀

su_san
29. feb 2012

@fifitko25 tak tak zmena vzduchu urobí zázraky a zaziješ niečo nové 😀 v dobrom závidím, hneď by som išla ako príručná batožina 😀

su_san
29. feb 2012

@azzura berie tvoj drahá ešte macu??? ako na neho pôsobila???

gelinka75
29. feb 2012

@azzura a preco ti pichli pregnyl? 😕 nejak som nesledovala..no ved aj ja si uzivam, ale netreba to prehanat 😀

su_san
29. feb 2012

@spula22 ako to zvládaš v práci??? máš to teda ťažké ako som čítala, tak snáď ťa budú viac šetriť 🙂

su_san
29. feb 2012

kočky, idem ja žehliť čo ako sa mi nechce 😠 ale je tam toho toľko, že mám na 2 hoďky o zábavu postarané, papapa moje zlaté a pekný dník zatiaľ

su_san
29. feb 2012

@mata_ba kedy ideš k tomu lekárovi?dnes či zajtra? nepamätám 😅 ale tak držím prstíky, nech je tam folík veľký ako hrom a potom šup ho tam s drahým 😀

kikaneu
29. feb 2012

@su_san veru budeme 🙂 tak ja mám ešte väčšie bruško ako vardzikova, doma ho bežne aj povolím, ale na verejnosti ho mám pod kontrolou, väčne stiahnuté, takže precvičujem brušné svaly permanentne 🙂 a tiež to robím kvôli sebe, manželovi to nevadí 😀 ale mne hej, necítim sa už dobre a mám plnú skriňu vecí, do ktorých sa nevojdem - to ma hnevá najviac 😠