icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
29. feb 2012

@gelinka75 mne káva chutí, aj viac by som vypila, ale v robote nie je čas na vychutnanie si a ja nerada len tak šupnúť do seba cez prestávku a domov keď prídem, tak už stíham len 1 🙂 chvalabohu 🙂

kikaneu
29. feb 2012

@su_san ja upratujem kúpeľňu, fuj, zas sme si tam narobili bordel 😀 a ešte by som chcela aj spálňu, no neviem, či sa mi bude chcieť 😝

azzura
29. feb 2012

@su_san hej prefuklima, ale ja som si myslela že ked sa nam nedari tak tam bude problem a vraj nic. Ale doki bol natesení s výsledkom prefukov, lebo sa bal že nebudem mat moznost ist na IUI ale rovno na IVF. Vsak uvidime buduci víkend 🙂

azzura
29. feb 2012

@su_san macu berieme obaja. Ja len do ovulky. Ma viac svojej tekutiny ale myslim že inac to nejak neposobi. Jemu sa furt chce sexikovat 🙂

azzura
29. feb 2012

@gelinka75 mala som dozrety folikul, tak mi ho pichol aby sa uvolnil a prebehla ovulka a nariadil kedy sexovat...to je do 48 hodin od injekciu. Mne ho obcas pichne ked vidi zrely folikul a ked je nezreli tak ho necha sam dozriet alebo zanikne.

kikaneu
29. feb 2012

@azzura ahoj 🙂 takže si sa pridala k nám na čakačku? aj tebe idú dni tak pomaly?

azzura
29. feb 2012

@kikaneu ahoj, ani nie.....tento cyklus mam taky hekticky, že ani nestiham seba sledovat. akuart nervacim, že buduci vikend su volby a ja budem mat mrchanu a to je bleee, lebo do vecera budem saskovat v komisii :( s brucha bolom a silnou mrchou :(

azzura
29. feb 2012

@kikaneu ty kedy (ne)mas mat mrchu??

kikaneu
29. feb 2012

@azzura tak ja mám dovolenku, lebo deti majú prázdniny, tak mám času na sledovanie sa habadej....síce sa snažím nesledovať, no nejde to nejak.....uf, to už budúci víkend, skoro to zbehlo a ja ešte ani neviem koho budem voliť dokelu 😅
toto je otázka správna, ani sama neviem, že kedy.....lebo graf si posúval ovu ako sa mu chcelo, takže najskorší termín je už túto nedeľu a posledný o týždeň v stredu 😉 ale čakám, že príde, bol len jeden sexík s riadnym odstupom pred ovu, takže mrcha dôjde určite

gelinka75
29. feb 2012

@azzura aha, tak dufam, ze praskol a zadari sa 😉

miriamka3
29. feb 2012

@mata_ba
@vavenecka
@mistisa
ahojte 🙂 nejaké novinky?? chcem sa poradiť - vyzerá to že mám ovulku dnes - podľa hlieniku 😉 takže dnes sa môže zadariť? či už je neskoro, treba pred? 😕

spula22
29. feb 2012

@azzura 😀 😀 😀 dufam, ze vystreli 😀

spula22
29. feb 2012

@su_san no mam to tazke...hlavne tazku robotu,ale zatial to zvladam 🙂....tento tyzden mam zatial celkom dobre roboty, tak uvidim este ako bude do piatku 😀 .

fifitko25
29. feb 2012

@su_san aj ku mne potom príd, mám dve veľké kopy 😀

fifitko25
29. feb 2012

@spula22 mojka setri sa v tej robote, nech neublizis fazulke 😉 ja dnes cítim nejake pnutia v oboch vajecnikoch, Možno Ešte nejaky pozostatok ovule z pondelka alebo sa uz celá kazím ☹

spula22
29. feb 2012

@fifitko25 neboj nekazis 😀 ved predsa som ti vyvestila maleho cinanka 😉 .snazim sa setrit ako to ide neboj 😀.

fifitko25
29. feb 2012

@spula22 a tvoje vestenie uz vyšlo? 😀

fifitko25
29. feb 2012

@azzura a Možno Žiadna mrcha nebude 🙂

spula22
29. feb 2012

@fifitko25 co ja viem....iba ked som azzurke povedala, ze jej laparka dopadne super 😀 a ak vyjde , tak si kupim asi kristalovu gulu 😀

spula22
29. feb 2012

@azzura alebo ziadna nebude 😀 😀 😀

fifitko25
29. feb 2012

@spula22 Ok Verím Ti a vkladam do tvojich rúk všetky svoje nádeje 😀

spula22
29. feb 2012

@fifitko25 hehehe 😀 😀 😀 . ak to nevyjde, tak to asi zavesim na klinec 😀 😀 😀

vavenecka
29. feb 2012

@miriamka3 snažilkuuuuj 🙂 🙂 treba stále ale počas hlieniku je to ok 😉

vavenecka
29. feb 2012

čaaaavte krasotinkyyyy 😉 dnes je tak krááásne,dúfam,že aj vy sa máte minimálne tak pekne,ako svieti slniečko 🙂 zajtra obúvam gumáky,konečne je zo snehu voda 😠 😀

azzura
29. feb 2012

@kikaneu ale co ked nedojde 😉 . Ja volit nejdem, ja ako zamestnanec uradu to mam povinne byt zapisovatel komisie a mat vsetko na starost, clenovia si to tam odsedia a dostanu viac penazi ako my 😒

azzura
29. feb 2012

@gelinka75 to ci praskol netusim, lebo to bys om musela ist nasledne dokimu aby videl ci sa utvorilo zlte teliesko. Ale ved to je jedno

nativanativa
29. feb 2012

@spula22 no asi som nabrala trochen do bokov , zacinam to pocitovat na rifliach , po bokoch su mi dost tesne 😅

azzura
29. feb 2012

@fifitko25 som v takom strese, že vajko nema sancu sa uhniezdit. akurat uvazujem ci dalsi cyklus idem na IUI, lebo kolega bude cely marec na dovolenke a tak budem robit aj jeho robotu ☹

nativanativa
29. feb 2012

@spula22
@vardzikova
a dnes citim ze mi je nejak divne .... zacinam citit inak vone a pachy .... 😠 😅

aliaxa
29. feb 2012

@nativanativa a ja jedny rifle uz nemusim nosit z opaskom a druhe ledva zapnem uz ma tlacia tak tie uz nenosim aby babatko netlacili 🙂 uz sa tesim na leto ked nahodim len leginy volne tricko a pojdem 🙂