Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu aj ja hladam nieco ine, hlavne v TT, lebo dochadzam. Byvam teraz v TT ale robim na urade v mieste svojho bývalého bydliska, ciže ked som este byvala s rodicmi. Je to tazke si najst novu robotu, lebo vsade sa len prepusta a novych neberu, tak clovek musi byt rad že ma robotu.
@nativanativa nooo tak to ešte len budeš citiť .. ja sa stale smejem že mam pach ako pes citim aj to čo ostatny necitia 😀 a poviem ti už mi to ide na nervy , mam pocit ako by som tu vônu citilia o 1000x viac ako predtym až mi to vraža do nosa no fuj
@vardzikova čau 🙂 ako sa máš maminka?
@vardzikova cau cica, to dnes si bola na sone?????
@kikaneu ahoj lasko 😉 mam sa dobre dnes 😀 zajtra idem na sono tak sa tešim 😎 , a ty ako?
@azzura nie cica idem až zajtra 😠 , blondinečka moja nič si z toho nerob 😀 😀 😀
@vardzikova a ja idem v pondelok kuknut drobceka uz by aj mohol byt nech som zas spokojna 🙂
@aliaxa tak potom tiež nezabudni nam tu priložiť foto 😀
@vardzikova no tesim sa , len aby sa tvoje predpovede nezacali plnit , ze mi zacne byt zle , dnes mi je divne .... fuj 🙄
@vardzikova ja čakám na mrchu, ale mám sa super, dovolenkujem, lebo deti majú prázdniny, tak upratujem dnes 🙂

@miriamka3 ajoj no u mna ani nic nove.vsetko po starom.mojka urcite snazilkujte 😉 😉