icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
29. feb 2012

@vardzikova jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj zajtra 😀 😀 😀 uz nie som blondinečka, uz som hnedula 🙂

aliaxa
29. feb 2012

neboj vypytam fotecku len aby bolo vsetko v poriadku ...som zvedava ako to bude s nami ku koncu tehotenstva ktora z nas porodi skor a co budeme mat ..iba jediny dnik nas deli 🙂

vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa ako divne? tak divne že nevieš či budeš grcať alebo čo? 😀

azzura
29. feb 2012

@kikaneu vsak dufam že sa to nejak samo vyriesi. som zistila že cim viac tlacis na pilu a nieco strasne chces, tak to nemas a nedostanes a zbytocne si potom smutna. Tak som si povedala že to necham na osud.....uz ma nebavi byt furt v strese cely cyklus a potom vsetci okolo si to obseru 😠

vardzikova
29. feb 2012

@kikaneu ako čakaš? skôr nečakaš nie? s manželikom ste poriadne poistili ovulku? 🙂 jaaj mate prazdninky no tak tebe he ale hej 😀

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova ano , presne tak a vo fitku nevladzem doslovne s dychom ...

pacica
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa uff to si neviem ani predstaviť ako budeme fučať ked budeme v 9 mesiaci 😀 😀 budeme chodiť ako tanky , moj mm sa z toho stale smeje že si musi kupiť nakladaci vozik aby ma všade vozil 😀 , srandu si zo mna robi trupka jedna 🙂 , a ja mam pocit že to bude dievčatko a bude to Sofia a vy ste už UVAžOVALI NAD menami?

vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa moja ale vieš že tehu ženy by sa nemali veľmi fyzicky namahať 😠 , takže neže to budeš prehanať teraz

kikaneu
29. feb 2012

@azzura tiež pravda.....takže sa aj ja prepnem do modulu, bude ako má byť (hoci, mám pocit, že viac to už nejde) 😝

kikaneu
29. feb 2012

@vardzikova práveže nemáme takmer vôbec poistené, takže ja tento mesiac čakám mrchu 🙂 manželovi sa totiž nechcelo 😝 😅

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova nebooooj , ja viem jak mam cvicit 😉

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova hehe ze vozík tak to si asi aj my zaobstarame v tej horucave sa zide a este si kupim aj vejarik 😀 uz mame vybrane davno predtym ako som otehotnela ja som vybarala chlapca Adamko a priatel vybral Vanesku pre dievča a druha varianta je tiez Sofia ale vravel ze to az ked bude druhe dievcatko ze chce teraz Vanesku ale podla mna mu to nevijde a bude chlapisko 🙂

vardzikova
29. feb 2012

@kikaneu fiiiha už bol taky vyčerpany? 🙂 ked si predstavim mojho ešte predtym ako sme sexovali čož ti poviem že ani neviem čo to je sex ... pomali ale iste zabudam ... tak on vydržal sexovať aj dva tyždne v kuse a to niekedy aj dva krat do dna 😀

vardzikova
29. feb 2012

@nativanativa dobreeeee cica ja len pre istotu, a podbruško ešte boli?

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa chlapčisko ako hora 😀 pytala som sa toho mojho že čo by chcel viac chlapca alebo dievča? a on povedal že pišuľu 😀

kikaneu
29. feb 2012

@vardzikova vidíš, aj môj bol voľakedy taký, neviem čo sa mu porobilo...asi starne 😀 však pozri graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vardzikova
29. feb 2012

@kikaneu ale moja aky stary? ved sexovať sa da v každom veku 😀

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova ako aj moj ten len o Vaneske sniva ...ale srandovny je tyzden ma Adama tyzden Vanesu...chudatko je s toho zmateny aspon ze ja mam v tom jasno 🙂 ...vsak zachvilku sa dozvieme co za poklady nosime v brusku hlavne nech su zdrave a plne zivota

kikaneu
29. feb 2012

@vardzikova však nie je starý, ale tak ja neviem čo mu bolo tento cyklus...dieťa chce, ale sexovať nie, tak asi si myslí, že počnem z ducha svätého alebo čo 😀

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa tak tak myslim že to niekedy v 20-tom tyždni by sa dalo určiť pohlavie babatka 😀 takže už len 8 tyždnov a to zbehne ako voda určite 😀

azzura
29. feb 2012

@pacica Krčok maternice je pevný valcovitý útvar s priemerom asi 2,5 cm, ktorý vyúsťuje do pošvy. Otvor v krčku, ktorý sa označuje ako bránka, je možné nahmatať ako malú jamku, či priehlbinku v jeho strede. Zmeny krčka maternice sú v systéme symptotermálneho pozorovania posledným objektívnym príznakom, ktorým ženské telo reaguje na striedanie plodného a neplodného obdobia v rámci menštruačného cyklu.

V neplodnom období cyklu zostáva krčok pevný a uzatvorený.

S približujúcou sa ovuláciou nastávajú nasledovné zmeny:

a.) bránka sa mierne otvára tak, že je možné do nej vsunúť špičku prstu

b.) časť krčku, ktorá je vysunutá do pošvy, mäkne, získava pružnosť a jemnosť podobnú stenám pošvy

c.) krčok sa dvíha a je ťažšie dosiahnuteľný

Po ovulácii sa krčok vracia do pôvodnej polohy, klesá, je pevnejší a bránka sa uzatvára.

vardzikova
29. feb 2012

@kikaneu počuvaj tak mu povedz že ked nevladze tak si najdeš chlapa ktory bude sexovať o dušu a možno sa preberie 😀 .. najlepši bol moj mm ked sme sa rozpravali asi pred tyždnom ohľadom toho našho oplodnenia 😀 a on hovori to ja musim mať akych žralokov ked nam to vyšlo na druhy krat , a ja že noo to musia byť ale riadne formuly a on že no a ked som natom tak dobre tak by som mohol isť k niektorej ktorej chlap nema take dobre spermoše .. a ja že nooo určite 😀

andy03
29. feb 2012

@pacica drzim paleeec...ja som uz ako "na drogach" 2 tyzdne.....otrass 😀

aliaxa
29. feb 2012

@vardzikova veru ked sme vydrzali 12 tyzdnov uz 8 vydrzime ...a ja konecne od buduceho utorka nebudem uzivat duphaston konecne este tento tyzdenn som na jednej tabletke a koniec uz len femibion...ale spravil sa mi kutik asi mi nejaky vitam chyba ...zrejme sex 😀

kikaneu
29. feb 2012

@vardzikova 😀 srandičky, srandičky 😀 idem mojka na kávu k našim....potom ešte dobehnem 🙂

vardzikova
29. feb 2012

@aliaxa a ty si načo brala duphaston? mala si nieaky problem? mne doky povedal že ja budem brať až do 5 mesiaca neviem prečo

nativanativa
29. feb 2012

@vardzikova aaale ani nie .... to su iba take chvilky , ale za to prsia mi idu prasknut , od vcera sa mi zase zvacsili .... 😠 😠 , ale su kraaaaasne pevne a zacinaju mi menit tvar , dvorce mi zacinaju pekne vystupovat , ratam tak do 3 tyzdnov sa mi zacnu zvacsovat a tmavnut aj bradavky

azzura
29. feb 2012

@kikaneu vies, ja som sa to kludoveho modulu prepla pred este pred laparkou, zatial sa toho drzim i ked dostanem mrchanu tak jančim, ale ved zlost si musis vybit. Zistila som ze si sama sebe ublizujem, ked som tak v strese, mam zly spanok, som hnusna na ludi a hlavne tehotne, tak som to musela zmenit, lebo uz som bola zrela na psychiatriu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
29. feb 2012

@kikaneu 😀 😀 😀 😀 ok lasko budem ťa čakať 😀