Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ale ti poviem že toho oddychovania mam už dosť 😠 😀
@vardzikova tak skús robiť niečo nenáročné 🙂 ja napríklad rada vyšívam 😉
@vardzikova ty len oddychuj, keby sa dalo tak si to s tebou kludne vymenim 😀 😀
@kikaneu ja to neviem robiť 😖 začnem asi robiť košiky z papiera tak to vidim 😀
@gelinka75 tak prid lasko rada sa stebou vymenim
@vardzikova no vidíš, tak začni a potom nám pofoť 🙂
@kikaneu no vidiš to ... dnes si musim narobiť paličky, ale až ked sa vratim zo sona 😀
@vardzikova jaj, ty dneš ideš na sono 🙂 tak si prosíme vidieť tvoje bábo 😉
@gelinka75 no to ano.keby idem na take ako ty asi by som sa viac bala bolesti u mna je to jedno ja to citit nebudem kedze budem spat.potom sice urcite bolest bude ale nebudem citit zakrok.ale tebe to nejak umrtvia nie? ale abo to vlastne robia nevies co? a nerozmyslala si ze by bola lepsia laparka? ze by odstarnili aj nieco ine keby nahodou nasli? 😉
@kikaneu ano dnes idem na sono v 12tt a zajtra idem na kontrolu k dokymu 😖 , ale na dnešne sono sa veľmi tešim škoda že mm nejde so mnou lebo mu nechceli dať voľno v praci ale tak nevadi pojde na buduce
@vardzikova a čo smutný smajlík? no to je škoda, že mu nedali voľno, ale tak uvidí aspoň na fotke, no nie? a ozaj, manžel kde pracuje? tiež v PO?
@kikaneu manžel pracuje vo Veľkom šariši 😀 to je tamkde sa vyrab a pivo ale on pracuje vo firme Hidrex a opravuje stavebne stroje,bagre,buldozeri a take veľke hračky 😀
@vardzikova ja viem kde je Veľký Šariš, nezabúdaj, že som 5 rokov bola v PO viac ako doma 😀 heeej? ako malý syn môjho bratranca vraví "bagere" 😀
Tak babky ja idem na to sono potom sa ozvem ahoj
@mistisa @vavenecka @fifitko25 @mata_ba @kikaneu @kandee1201
ahojte mojky 🙂 mam jednodnovu absenciu tejto stranky ☹ velmi sa ospravedlnujem 😉
je tu nieco nove?
ja som na tom takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 inaksie sa citim celkom fajn 🙂
vcera som cely den varovala kamoskinho syna 4 mesacneho 😀 no som mala dost 🙂 ale je to super pocit 🙂

@nativanativa potom mi daj vedieť čo ti povedala..