icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
1. mar 2012

@nativanativa potom mi daj vedieť čo ti povedala..

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu ale ti poviem že toho oddychovania mam už dosť 😠 😀

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova tak skús robiť niečo nenáročné 🙂 ja napríklad rada vyšívam 😉

gelinka75
1. mar 2012

@vardzikova ty len oddychuj, keby sa dalo tak si to s tebou kludne vymenim 😀 😀

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu ja to neviem robiť 😖 začnem asi robiť košiky z papiera tak to vidim 😀

vardzikova
1. mar 2012

@gelinka75 tak prid lasko rada sa stebou vymenim

bubacik5
1. mar 2012

@azzura tak je fajn ze si to zvladla 🙂 uz len aby sa podariloooo

bubacik5
1. mar 2012

@gelinka75 to mas uplnu pravdu. a ty si ako teraz na tom?

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova no vidíš, tak začni a potom nám pofoť 🙂

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu no vidiš to ... dnes si musim narobiť paličky, ale až ked sa vratim zo sona 😀

mistisa
1. mar 2012

@azzura no to ano mojko musis udrziavat telo v klude takze PN to isti 🙂

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova jaj, ty dneš ideš na sono 🙂 tak si prosíme vidieť tvoje bábo 😉

mistisa
1. mar 2012

@gelinka75 no to ano.keby idem na take ako ty asi by som sa viac bala bolesti u mna je to jedno ja to citit nebudem kedze budem spat.potom sice urcite bolest bude ale nebudem citit zakrok.ale tebe to nejak umrtvia nie? ale abo to vlastne robia nevies co? a nerozmyslala si ze by bola lepsia laparka? ze by odstarnili aj nieco ine keby nahodou nasli? 😉

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu ano dnes idem na sono v 12tt a zajtra idem na kontrolu k dokymu 😖 , ale na dnešne sono sa veľmi tešim škoda že mm nejde so mnou lebo mu nechceli dať voľno v praci ale tak nevadi pojde na buduce

gelinka75
1. mar 2012

@bubacik5 my riesime veci cez car, lebo mam nejake problemy a este mi idu zistovat potom priechodnost 😉
@mistisa zatial som zamietla operaciu, ale mozno budem musiet ist, este sa uvidi..vies, keby si mala tak dorezane brucho ako mam ja tak by si isto inak rozmyslala ☹

mata_ba
1. mar 2012

@azzura moja,velmi ti drzim palce..velmiiii

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova a čo smutný smajlík? no to je škoda, že mu nedali voľno, ale tak uvidí aspoň na fotke, no nie? a ozaj, manžel kde pracuje? tiež v PO?

delideli
1. mar 2012

@su_san : dakujem 🙂 tiez prajem uspesne snazilkovanie a uspesne tehulkovanie 🙂
@fifitko25 : dakujem 🙂si zalta 🙂 aj ja dufam,ze nas uz skoro vsetky budu doma tesit malicke vonave balicky stasticka 🙂

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu manžel pracuje vo Veľkom šariši 😀 to je tamkde sa vyrab a pivo ale on pracuje vo firme Hidrex a opravuje stavebne stroje,bagre,buldozeri a take veľke hračky 😀

kikaneu
1. mar 2012

@vardzikova ja viem kde je Veľký Šariš, nezabúdaj, že som 5 rokov bola v PO viac ako doma 😀 heeej? ako malý syn môjho bratranca vraví "bagere" 😀

vardzikova
1. mar 2012

Tak babky ja idem na to sono potom sa ozvem ahoj

mata_ba
1. mar 2012

@delideli ahoj 🙂 ako sa ti dari?

mistisa
1. mar 2012

@gelinka75 jaaaj to mas toho asi dost co? a coze si mala ked si taka dorezana mojka? joj.chuda moje ☹

azzura
1. mar 2012

@kikaneu hej, ale uz na to zabudli 😖

azzura
1. mar 2012

@mistisa jasne, ked ma sefka bude stvat a moc prehanat, tak sa hodim na PN, lebo dovolenku mi nepodpise

azzura
1. mar 2012

@mata_ba dakujem 🙂

delideli
1. mar 2012

@mata_ba : ahoj 🙂 dakujem za opytanie 🙂 celkom dobre, chodim do prace, da sa to vydrzat a netrpezlivo vyckavam na mrchu, uz sa jej neviem dockat..🙂 a co ty?nieco nove?tenot tyzden si mala ist na gynekologiu(alebo si blbo pamatam)?

mata_ba
1. mar 2012

@delideli som rada,ze si ok..ano,bola som vcera...hp mam v poriadku,ale nerastu mi vajicka ☹ mam ich vela,ale najvacsie som mala len 8 mm..a to som bola 13 DC..takze mi na dalsi cyklus naordinoval clostil..aj ja uz chcem mrchanu 😀

delideli
1. mar 2012

@mata_ba : tak dufam,ze zaberie a nabuduce bude nadherne velke vajko pripravene na hniezdenie🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@mistisa @vavenecka @fifitko25 @mata_ba @kikaneu @kandee1201
ahojte mojky 🙂 mam jednodnovu absenciu tejto stranky ☹ velmi sa ospravedlnujem 😉
je tu nieco nove?
ja som na tom takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 inaksie sa citim celkom fajn 🙂
vcera som cely den varovala kamoskinho syna 4 mesacneho 😀 no som mala dost 🙂 ale je to super pocit 🙂