icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka nuz lenivost je nahorsia vlastnost 😝 a nechcete skusit spg?

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru...ja som mu to aj spomínala a povedal,že keď sa rok nepodarí,tak pôjde 😀 ale ja ho pošlem skôr,keď sa nebude dariť...a po tomto cykle by som išla asi aj ja ku gyn,nech mi ovulku odsleduje,ak sa nepodarí...ale verím,že sa podarííííí 🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka urcite necakajte rok ☹ mrhali by ste casom... ak by mal zly SPG (co mat nebude) tak by nasadili vitaminoterapiu a bolo by vsetko OK... ale rozhodnutie je na vas... ja by som urcite necakala... keby sme isli skor, mohli sme uz mat babo ☹

mata_ba
1. mar 2012

@vavenecka za nic 😉

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď ja som mu to povedala,ja určite nie som z tých,čo čakajú veky vekov a až potom zisťujú,kde je problém 😠 ja musím mať všetko hneď 😀 a on aj vitamíniky papá,aj paradajkovú šťavu pije,no aj tak by som bola rada,keby som vedela,ako sú na tom jeho bičíkovce 😀 možno sa len nevieme trafiť do správneho času,kedy treba sexíkovať 😀

isabellaa
1. mar 2012

caute babule, ako sa dnes mate?
Mata ba: neboj vajka na velku noc budu a velke a nebudes ich rozdavat ale ich aj mat 🙂

inak som 13DC a akosi ma picha vpravo dole v podbrusku, co to moze byt? hmmmm 😒

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka ano je to mozne 🙂 vy nebudete taky pripad ako my 😖 ale nejako to zvladneme

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no vieš čo,neviem...kto vie,čo mu tá jeho choroba a lieky mohli narobiť s telom...a tiež to že som fyzicky v poriadku neznamená,že som aj hormonálne...aaale zatiaľ nič nie je stratené,o čom neviem,to nie je 😀 a určite to zvládnete,dnes medicína dokáže zázraky 😉

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka dufam, ze to zvladneme 🙂 len ked nechce sexovat, tak babo nebude ☹

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja,rovnaký problém máme aj my 😒 som sa ho pýtala,či vie,ako sa robia deti 😀 ale povedal,že nech to nepreháňam,že raz sa podarí...ale ja nechcem raz,ja chcem teraaaz 😠

vardzikova
1. mar 2012

@kikaneu ja vem lasko že si byvala v prešove 😀 ja len či si náhodou nezabudla

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka a ja chceeeeem hned 😖 ovu testy robis?

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a robím,robím,stále (tie dva dni 😀 ) zatiaľ len duch 😉 potom dám sumárnu fotku 🙂 inak práve som sa dozvedela,že zomrel vedúci katedry,kde som študovala ☹ taký super človek to bol,úžasne naučil a bol fakt oddaný svojej robote...bol už starší,mal čosi cez 70,aj chorý bol,neviem,čo konkrétne mal,ale bol uznávaná kapacita,strašná škoda ho je 😢

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka ok, cakam na sumarnu fotku 😀

☹ to je skoda, ze taky fajn ludia oddchadzaju priskoro ☹

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no moja,ešte sa načakáš 😀 dnes 7DC,do ovulky ešte veľa vody pretečie 😀 ...hmm,to hej a bol aj garantom na náš odbor,všetko zastrešoval,som zvedavá,ako to teraz bude so školou...proste fakt do všetkého zainteresovaný človek a úžasný prístup k študentom mal

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@vavenecka nechaj sa prekvapit, mozno pride OVU skoro 🙂 tak len meraj... ja som zvedava, ci mi pride mrcha nacas, po tom duphastone

fifitko25
1. mar 2012

@isabellaa ovulka a dozrievajúce vajíčko popicháva 😉

kandee1201
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ospravedlnene 😉 mne sa to asi este nestalo aj ked nepisem aspon citam co tu mate nove 😎 tak to yi verim ze si mala dost 😀 ja som tak dopadla minule s dvojrocnou slecnou az svalovka na nohach 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@isabellaa ze by ovulka? robila si si test?

isabellaa
1. mar 2012

@fifitko25
bodaj by si mala pravdu, vcera sme sexovali, zajtra asi tiez budeme 🙂
aj ked si myslim, ze mam neskor ovulu, cyklus mam dlhsi 33- 35dni, noooo ale mohlo sa to zmenit 🙂

isabellaa
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a
nerobila, tento mesiac som si povedela , ze uz nerobim testy, uz som sa ich narobila dost aj dost penazi som vyhodila, ako keby to zo mna opadlo-myslim robenie testov.

isabellaa
1. mar 2012

@isabellaa
momentalne mam take dni, lazo plazo, nic ma nerozhadze, nechavam to tak, bude vyborne, nebude - bude neskor

l_e_n_o_c_k_a
1. mar 2012

@isabellaa ani ja uz nerobim testy, neukazovali mi spravne ovulku ☹
zacala som merat BT to je istejsie

isabellaa
1. mar 2012

sebe som to nechcela poslat, ale co uz, ako som pisala vavenecke, malo som spala, potrebujem aspon 8 hodin 😠

vavenecka
1. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mohla by prísť aj skoro a potom aj neskoro 😠 😀 hlavne nech príde 🙂 a tebe hádam pomôže,veď na to je,tak nech pomáha 😉 idem mici požehliť,konečne ma chuť chytila 😀 zatííím páá,večer sa ozvem,keď prídem z nákupu s drahým 🙂

mata_ba
1. mar 2012

@isabellaa to moze byt ovulacia 🙂 a veru,hadam budu vajka take ako maju byt 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
junkfoood
1. mar 2012

babulky ako si pripravujete tie lanove semienka???

mata_ba
1. mar 2012

@junkfoood ahoj. 2 PL do 1 dc vody,nechat odstat 2 hodinky a spapat..mozes si to dat do jogurtu,mne chutia aj bez neho 🙂

mata_ba
1. mar 2012

@pacica drzim palce 🙂