Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba páči sa mi tvoj nový pozitívny prístup, tak si tento mesiac užívajte a potom hups na liečiky a už to bude tam 😀
inak ja tiež mám pocit, že cítim ovu...ako je to možné, že máme ten pocit, že pichanie a tak, hlienik a vajko aj tak malé...snáď moje budú ok, možno aj ja pôjdem k dokimu ak to nepôjde
@anett6212 presne niekedy mám ten pocit aj ja...akože milujem ho nadovšetko, ale niekedy mám pocit, že ak ja chcem, tak to nestačí, musí aj on, ale keď on chce, tak ja automaticky musím mať chuť...a keď náhodou nie, tak sa ofučí...no my napr. 2 dni po sebe sme keksíkovali, hneď ako skončila červená, mali sme chuť a včera ja nič, tak on sa akoby ofučal a dnes ráno sa nedal prehovoriť, takže až zajtra cez deň najskôr 😠 😎 😠 😎 😠 😎 ...
@anett6212 juj,ani nevrav 😀 a este sa mi strasne zapacilo,ked chodim cez vikendy na prechadzky s hafanom nasim 🙂 cez tyzden to nestiham..
@su_san dakujem,pevne v to verim 😀 a tak co narobim...urcite pride den,kedy si zase poplacem,ale teraz to neriesim...nepomozem si tym teraz 🙂 a tesim sa,lebo sestra bude mat za 3 mesiace Lucku a za par dni svagrinka maleho Jurka resp.Damianka 🙂 budem silno stiiiiskam miminka 🙂
ahojte 🙂 už som naspäť, polievku mám skoro dovarenú a druhé tak z jednej tretiny 🙂 čo porábate?
Tak babky som doma od dokyho marodujem ešte jeden mesiac a potom opať na kontrolu ... ale konečne mam vychadzky 😀 dnes som už dostala tehotensku knižku
@vardzikova aaa mamina prave dostala chut na chleba s maslom a horcicou , myslim ze uz to zacina , hned 2 tucne kusy som spapala 😎
@nativanativa no vidiš to cicuš už to začina .. ja už druhy den nemam nanič chuť takže malo som toho aj zjedla aspon do seba tiskam ovocie ked nič ine, ale tak chlieb s horčicou lasko to čo je za kombinaciu 😀 a hned dva 😀
@vardzikova no ved normalna kombinacia ---- chleba s maslom a horcicou 🙂 🙂 , jake to bolo dobreeeeeeee
@kikaneu ved hej..predychala som to 🙂 mojka,podporis nas prosim? https://www.poslipusu.sk/?visual=2098
@mistisa @azzura @vardzikova @purina12345 @delideli @anett6212 @miriam3 @nativanativa @spula22 @mattuliatko30 @su_san a dalsieee...
podporite nas prosim?bola by som vam veeelmi vdacna 🙂 https://www.poslipusu.sk/?visual=2098

@mata_ba nie on pride domov skor. ja pridem az o deviatej domov z prace. a ja chodim spat skor ako on. lebo on chodi spat aj o druhej rano a tak. a potom ma v noci budi ze neico chce. a ked idem ja spat, tak nikdy nechce. iba v noci. neviem preco. a ked, tak ho zajtra rano isto znasilnim 😀