Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka my rovnako ako vy 😀 po osmich dnoch to bolo mega rychle 😀 dorabala som tortu, a susede zomrel brat, tak sme piekli kolace na kar s mamkou...
@l_e_n_o_c_k_a jooo,zosúlaďujeme sex? 😀 heh,no my po týždni 😠 😀 a akú si piekla? a koláčiky aké? teda,vy pre celú dedinku pečiete? 🙂
@vavenecka kukni v albume 🙂
mavame hodne objednavok 🙂 piekli sme sunquickovy rez, kuba rez, potom taky s lieskovcovými orechami, medovy rez, parizske rozky, a este nejake suche
@l_e_n_o_c_k_a : ahoj 🙂 prave som pozerala na tvoje torticky a okrem toho,ze mi padla sanka,tak som zacala slintat ako bernardin 🙂
@l_e_n_o_c_k_a kukla sooom 🙂 v podstate všetky poznám,až na ten kuba rez,čo to je zač? 😕
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni 🙂
@delideli ale ved ja som len amater-samouk 😉 mam velke medzery,,, niekedy sa podari niekedy nie, skor som velky kritik svojich toriet, nikdy nie som s nimi spokojna
@fifitko25 odkial ste leteli?
@l_e_n_o_c_k_a z Viedne mojka 😉 Akurát som dotlacila cokoladovy mufin, ale ani z daleka Nevyzeral tak dobre ako tvoje torticky 😉
@l_e_n_o_c_k_a no mojka ako tie tvoje torty dovi dopo ja som sa raz zmohla na jednu a to som taky klobuk urobila ako vysiel mi ale nervy by som na to nemala.mamina pecie torty a ja jej pomaham tak ze zarobim korpusy upeciem urobim krem ale ostatne uz sa prple mamina.alebo segra tu bavia kvetinky a somarinky dam ti sem foto co mi robili svadobnu tortu alebo si kukni cely album mozno najdes inspiraciu 😉 😉 😉 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.211570...
@l_e_n_o_c_k_a ta poschodova na tom trojstojane bola moja svadobna to robila mamina so sestrou 😉 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a my sme tortu mali chacha ale sme ju nestihli krajat 😀 bolo vela zabavy chacha nedalo sa to stopnut 😀 😀 😀 😀
Baby milovala som sa s priateľom a teraz ma stipe muslicka mám ísť s tym na pohotovost či mam pockat do pondelka
20DC A nebolia prsia ale bradavky a ako,,,aaaa pomoooc,,,to prečo?mrcha ma prist az o 10 dníí
babyyy,ako???ja som akurat s hasicmi dohrala ping-pong 😀 a idem domkov..tak pekny veceeer 🙂
@lucecita nie nemarodujem, ved uz beham ako srnka, aj ked mi dr. kazala lezat 😉
@purina12345 odsavali mi tu cystu zdola tak som dnes mala zakrok 😉 buduci tyzden stvrtok idem na priechodnost

@l_e_n_o_c_k_a aaale dobrý,ráno sme si dali rýchlovku v posteli a z roboty zas doniesol zákusky,no nemiluj ho 😀 a ty akoo? 🙂