Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu aj tvoj grafik je fajn 😉 ja mam akurat tyzden do mršiny, tak dufam, ze pride v normalnom termine 😉
@gelinka75 faaakt? no moj mm ma nastastie dobry spermiogram 🙂 no super takze dobru vec idem podniknut teda nie ja ale doki chacha 🙂 no presne ja mam mrchu iba po vyvolavacke inak ju nedostanem a ked jej to urobili tak normalne mrsina chodila teda hej? hm aka parada 🙂 diky mojko si mi normalne dodala chut do 100 percent na tu laparku 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉
kočky, krásny víkendík vám prajem, neviem kedy sa sem dostanem, možno až v nedeľu, tak píšte s mierou 😀
...držím pästíky @kikaneu a @lucecite pri testovaní...a neviete čo je so @zuzanka9999 - krvácala a už sa neozvala... ☹ ...a ešte @mezike kde si??? došla červená? 😉
tak si užívajte a milujte sa 😀 😎
@gelinka75 : ja som ho dostala a odporucili mi ho aj v lekarni,ale ako bude/nebude fungovat netusim,lebo zhodou okolnosti ked som vybrala polovicu kury bola som na sone a zistili mi cystu na prsniku..potom sme snazilkovali,tak som ho nebrala,teraz beriem druhu polovicu,kontrolne sono mam tento mesiac..
vacsina informacie co o nom mam je len zo stranok distributorov,resp. predajcov preparatov,ktore obsahuju tu ucinnu latku- Indol -3 -c..tu som nasla aj nieco mozno nezavisle s vysledkami nejakych studii (ale skor na zvieratach🙂): http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/phytochem...
@l_e_n_o_c_k_a joj,láska,som sa vypla,išla som si seriálik kuknúť s titulkami,tak som sa naň musela sústrediť 😅
Bré ránko všetkýýýýýým 😉 ako sme sa vybufkali? ja celkom fajne s pár pohárikmi vínka 😀
@kikaneu ahojky mojka, ako dneska? ja som večer vypila pár pohárov vínka a ráno mi teplotka troška klesla, ale bolo mi aj chladno, ináč mi býva horko, tak graf je takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita dúfam, že ale nebudem už klesať 😠 ja som pila každý deň v práci ananásový džúsik od ovu, tak uvidíme čo z toho bude a aj ten čerstvý som papala 🙂
@vavenecka ahooooj 🙂 co mas dnes na plane?
u nas svieti slniecko 🙂 idem maminu zaviest na oslavu, a potom mam volnooo 😀 mm je akysi prechorený, len aby som aj ja nechytila chripku 😖
@l_e_n_o_c_k_a no ahooj 😉 hmm,tak začnem asi škrábaním zemiakov... 😀 😀 😀 ale uvarím obed,povysávam,tento týždeň nerobím megaupratovanie,to stačí každé dva 😠 aj u nás je krásne,možno poobede vybehneme von sa prejsť 🙂 mm ešte drichme,dnes nás mica budila od piatej,aj keď som jej dala papať tak za hoďku zase otravovala...tak som to o ôsmej vzdala a vyliezla z postele a zatvorila dvere na spálni,nech sa teda ten môj roboš dobre vyspí 😉 juj,daj si nejaké vitamíniky,až nič nechytíš...ja som si včera večer dala dve veľké dariny,som ich ani dojesť pomaly nemohla 😀
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem 🙂 ja zas prajem tebe, aby ťa nenaťahovala a prišla 🙂
@su_san vďaka 🙂 uži si víkend 🙂
@lucecita ahoj 🙂 no to je len mierny pokles, taký som ja mala včera, dnes teplotka trošilinku stúpla http://www.fertilityfriend.com/home/389913 držím prsty nech neklesne ani tebe ani mne 🙂 a nech zajtra na tých testoch niečo nájdeme.....hoci, už ma od včera keď som šla spať pobolieva podbruško 😒
@kikaneu hej, len mierny, som zvedavá na teplotu zajtra ráno...ale to testujem, tak som zvedavá aj na test 😀 jasné, že aj ja tebe aj mne držím pästičky, nech neklesá, ale stúpa a máme zajtra // 😉 idem ja povysávať a dlážku zotrieť, nech to mám za sebou, bo sa mi absolútne nechce 😀
@vardzikova ahoj, si tu? 🙂
@lucecita ahoj cica som tu :D
@lucecita cica a ty si tu?
@kikaneu ahoj micka zajtra chceš testovať? 😀
@vavenecka fiiiha ty mas riadne plany 😀 akurat som dosla domov, bola som dat kabelku na reklamaciu a nieco nakupit, bo sme mali prazdnu chladnicku 😖
aj ja by som niekam isla, ale tecie mi z nosa ☹ zakurime si v krbe a budeme pozerat do plamenov 😀
mm teraz varí obed, tak dufam, ze to bude jedle 😀
@kikaneu aj ja sa premáham, ale akosi sa mi to nedá 😀 idem variť obed, hádam prejdem na iné myšlienky 😀
@vardzikova už som tu, ale idem kuchtiť, tak prídem neskôr 😉
@lucecita joj cica ... no dobre no .. len dufam že to nebude dlho travať.. a čo ideš variť? daj nieaky typ?
@vardzikova micka, nebooooj, o chvíľu som tu...čínske rezance s kuracím mäskom 😀
@l_e_n_o_c_k_a no ty si toho tiež dobre postíhala 🙂 ja už mám kašičku zemiakovú urobenú,vysmážajú sa mi plnené šampiňóny a potom povysávam,umyjem zem,napapáme sa a buď dnes čosi napečiem,alebo zajtra,uvidím,ako sa mi bude chcieť 😉 inak len tak mimo,srdiečka si posielame navzájom? 😀
@lucecita micka a nieaky recept bez mäsa nemaš ? 😀 😀 😀
@vavenecka ja tebe posielam 😀 len ci aj ty mne 😀 co sa chystas piect?

http://www.rodina.cz/clanek5211.htm