Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ahoj, no ak teplota ostane hore, tak skúsim 🙂
@kikaneu tak pevne veríme že ostane 😉 a ako dnes? ja upratujem,perie,prezliekam perinky a davam ich na balkom trošku nech sa prevetraju ked nam tak krásne svieti slniečko dnes 😀
@vardzikova čínske rezance so zeleninkou bez kuracieho mäska 😀 😀 😀 😀 čo si mama na obed ty?
@lucecita ja ešte nič uvažujem čo navariť 😀 ... a nanič som zatiaľ neprišla 😠
@vardzikova kukni toto videjko : ja som si poplakala, ale ty budeš revať 😀 http://www.libise.cz/2012/02/laurinka-rozloucen...
@lucecita ach jaj ale hlavne že to všetko dopadlo dobre a babo je zdravučke a hlavne že žije.. jasne že som revala 😀
@vardzikova aj u nás krásne svieti, ale ešte stále strašne fúka 😠 ja som periny prezliekala asi v utorok 🙂 idem obedovať 🙂
@lucecita hmmm, mňamky...my máme bryndzové halušky (ešte u mamy) 🙂
@vardzikova veď práve, hlavne že žije, bambuľka maláááá 🙂 🙂 preto som ti napísala, že ty budeš revať, keď si tehu...ja ešte nie som a len som mala slzičky v očkách 😀 ale zasa aj ja mám srdce a plačem 😀
@kikaneu aj u nas fuka ale za oknom je pekne 😀 mojka a ty už variš v novej kuchyni? 😲
@lucecita jooj cicka 😉 idem robiť asi bryndzaky ... či dorite čo mam variť .. jooj mangel pride o dve hodky domov išiel na stavbu pracovať 😀 a ja som ostala sama
@vardzikova @kikaneu baby, aj u nás je vonku krásne, mm umýva auto vonku, neskôr pôjdeme von do kauflandu a po štvrtej sa ideme dojednať na byt...asi berieme jeden väčší dvojizbák 😉 potom vám napíšem viac, teraz ešte o tom necem nejak písať, pokiaľ si ním nebudeme istí, aj keď som včera volala s majiteľom a povedal mi, že ešte ho nepredal a ja jemu, že máme oň záujem 😉
@vardzikova ja neviem mojka, čo máš variť...máš bryndzu? nie že spravíš halušky a po bryndze ani stopy 😀
@lucecita ano micka aj u nas je krasne len fuka ako šalene 😠 mam na balkone periny tak len dufam že mi ich neodfukne lebo ich budem nahanať po sidlisku asi 😀 , fííííha bytik hej? a aky je rozdiel medzi vačšim a menšim dvojizbakom v metroch štvorcovich? tak to mysliš?
@lucecita mmaaaamm bryndzu .. len neviem či mam muku musim isť pozrieť 😀 , ach jaj ako ja neznašam variť ja mam k tomu normalne taky ako odpor alebo čo 😠 .
@vardzikova aj ja mojka, nechce sa mi varievať...nejak ma to nebaví 😀 zajtra ideš čo robiť? ja krémovú brokolicovú polievku, pečené kuriatko s plnkou a ryžou a šalátikom z kapusty a kukurice 😀
@lucecita aj my ideme robiť pečené kurča 😀 už terazz sa nanho tešim 😀
@vardzikova aj ja sa teším, ja to mám strašne rada a plnku som ešte nerobila, budem mať premiéru, preto idem dneska k mame sa spýtať, ako ju robieva 😀
Ahojte, mne mrcha meska uz 33dni, robila testy, ani jeden pozitiv ☹ Odkedy sme zacali snazilkovat s chlapiskom a moje cykly si robi co chce, predtym to bolo pekne kazdy mesiac cervena panicka 😠
@l_e_n_o_c_k_a no jasné,že ja tebe 😉 heh,pekne 😀 no asi si urobím okrúhly korpus,plnku z hery,tvarohu,cukru,naplním,navrch dám asi plátky broskýň a želatínu 🙂 a ešte nejaké slané tyčinky z lístkového cesta asi,zajtra prídu kamaráti-párik,tak až máme k vínču 😉 a sorrky,že som tu nebola,no vysávala a umývala som podlahy 😉 na dnes mám s upratovaním koneeec 😠

@vavenecka @gelinka75 @lucecita @l_e_n_o_c_k_a @vardzikova @su_san @kikaneu @mata_ba @su_san @zuzanka9999 ahojkajte koceny ako sa mi dnes mate? a ako ste sa vybuvkali? 🙂 ja dnes celkom fajn este som sa nezastavila upratujem perem a pod.este ze mam navarene 🙂 len ma boli dnes strasne na pravej strane medzi prsnikom a pazuchou nechapem ani zatlacizt nemozem.ci som zle spala alebo nieco ine neviem.hrcku nemam ale ved som bola min.rok na sone a nic mala som to chvalabohu ciste vsetko 🙂 a vy co nove tehulka ziadna? hm? 🙂