Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak ta odpoved o tych kravach koľko maju nohy by ma aj celkom zaujimalo 😀 , typujem na veeeeľmi zaujimavu odpoved 😀
@lucecita jaaaaaaaaaaaaaaaaj 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 no vidiš to urobim pletky ani neviem ako
@vardzikova ja ho zasa nepijem a tiez nie som tehu, tak v tom problem nebude 😀
@lucecita tak malo alkoholu ti určite nezaškodi 😀
@vardzikova @bubacik5 už sme si otvorili nejaké nemecké pivo či aké to bolo, ale že by bolo iné ako tie naše sa nedá povedať... 😒 😒 😒 ale pohár vínka ja neodmietnem, uvidíme čo to spraví 😉 😉 😉
@soni1 o Bože ...... a maš nieake zdravotne problemiky? alebo si uplne zdravučka?
@lucecita A to popri tom všetkom stihaš ešte aj pisať 🙂 moja venuj sa manželikovi 😀 😀
@vardzikova logicky z tejto otázky vyplýva odpoveď, že všetky kravy majú nohy, len on sa chcel svojej spolužiačky opýtať koľko nôh má krava 😀 akože šiestak, ktorý má problém vyjadriť sa po slovensky....hrozné 😨
@kikaneu aha a ja som si myslela že pracuješ ako učiteľka v mš 🙂
@vardzikova však ono to tak vyzerá, pekná úroveň, nie? keby tá jeho otázka nebola taká smiešna, tak sa aj rozplačem nad tým, aký je hlúpy, ale všetkých nás pobavil, tak má odpustené 🙂
@gelinka75 : to je super ,ze je hlienu dost, lepsie vela ako nic, aspon netreba lubrikanty a kdeco, vraj to vsetko spermie bud zabija,alebo minimalne im to stazuje pobyt vo vnutri 🙂
@purina12345 : o tom zelenom jacmeniku som tiez rozmyslala..takze dalsi zalozny nakup ak by bolo treba...? 🙂
inak uz mozem priat stastnu cestu, ked som sa vcera sekla 🙂
@kikaneu : tak dufam,ze nam to aj pekne vsetkym vyjde 🙂 gratulujem k uspesnej konzumacii semjacok,ja bez dochutenia nezvladnem na nich ani pozriet 🙂
@madzik : ahoj, vitaj a kludni sa votri 🙂
@vardzikova stíham, šak času mám jak mraky 😀 mangelko je totižto externý novinár a píše články o mobiloch pre niektoré internetové portály a momentálne sa venuje tým článkom, takže mám free 😖 😖 😖
@kikaneu no tak vieš deti musime brať s rezervou lebo niekedy aj dospelý človek povie riadnu somarinu a to nemusi byť ani dieťaťom, ja pracujem hlavne s ľudmi mojou prácou je starostlivosť o spokojnosť zákazníkov ale niekedy sa tiež poriadne s kolegynkou nasmejeme na tých somarinách čo dokážu povedať
@lucecita jaaaj tak potom dobre no 🙂 a ty pochádzaš z ktorého mesta ?
nemám ani čas čítať, zbalená na 90%, o 22,00 to tu ešte kuknem
@gelinka75 ďakujééém
@vardzikova chvala bohu som zdrava 😎
@vardzikova no to je jasné, že s rezervou 🙂 lenže tohto chlapca už mám od septembra okukaného, to je proste beznádejný prípad.... 🙄
@gelinka75 @vardzikova momentálne počujem ako umýva riady a čakám na pohár vínka, ktorý mi sľúbil 😎 😎 😎 😎 😎 ja mááááám tak super manželka, áááááááááááááách 😀 😀 😀 😀 a s tou košielkou to neviem, idem vyskúšať, hádam mu nepadnú tie poháre a nerozbijú sa 😀 😀 😀
@purina12345 len sa dobre pobaľ, až niečo nezabudneš 😎 😎 😎 kedy ráno frčíš na svk?
@purina12345 tak to je potom super som rada 😀 , a už ked sme pritom kde pracuješ?
@kikaneu jaaaj tak to je potom ina vec ale ved aspon vas pobavil ked nič ine 😀
@vardzikova ja som z Púchova, mangel z Považskej Bystrice a bývame v Púchove v prenajatom bytíku v rodinnom dome....a vy ste odkiaľ keď sa Vám zajtra začínajú trhy?
@purina12345 stastnu cestu domov 🙂
dnes som nakupovala s muzom nejake vecicky pre novonarodeneho synovca, tolko krasnych veci je pre takych drobcov 😵 😵

@lucecita aj ja sa alkoholu stránim, ale myslela som to tak, že veľa mladých opitých si nedáva pozor a sexujú. a zrovna sa im zadarí otehotnieť. ☹ tí čo nechcú majú a nevedia ani ako